cace komentáře u knih
Knížku četla moje maminka, když byla mladá, četla jsem ji já, když jsem byla mladá a četly ji moje dcery( jsou mladé). Krásná dívčí kniha.
Knížky Boltonové mám v oblibě při dlouhých cestách. Tento typ literatury volím jen výjimečně, ale příběhy S. J. B jsou poutavě psané, protkané osobním příběhem. Příjemně čtivé.
Velmi dobré. Komu se líbila Neapolská sága od Ferrante, mohl by být spokojený i s touto knihou.
Pěkná kniha - zážitek z jazyka , z příběhu a ještě se něco dozvíte.
Pěkné, čtivé - doporučuji ale zůstat u prvního dílu.
Výborné, vyhovoval mi styl psaní. Chtěla bych si přečíst i další knihy autorky.¨
Už jsem skoro zapomněla. Snad knížka pro začínající podnikatele?
Čtivý příběh, postav je zde hodně, ale jsou trochu málo prokreslené. Zůstávají pro mě cizí, pozoruji je zvenku a nedaří se mi souznít. Nevím, jak to vyjádřit. Ještě krůček k silnému příběhu chybí.
Velmi jsem nasmála u komentáře Vojpy. Úpně ho chápu. Já jsem celých 1000 stran čekala na rozuzlení ( proč to bylo napsáno a jaké to tedy bude mít poučení, smysl...) A dočetla jsem a nic. Román jsem ale přečetla celý, tak nějkou tu hvězdu dávám. Kdyby to úplně nešlo, tak bych knihu odložila. Praktickou věc, kterou jsem si z toho vzala pro vánoční výzdobu je, že nemusíte kupovat sněhový sprej, ale větvičky postříkáte medovou vodou a fouknete na to mouku. To mi přijde docela ekologické. Jinak kde nic, tu nic.
Román pro ženy o ženách. Za mě velmi pozitivní hodnocení. Dám přečíst mamince i dcerám. Tu sílu potřebujeme všechny.
" Nevěděli, že je to nemožné, a tak to udělali."
Citlivě napsáno, zajímavý příběh. Spád trochu pomalejší, ale to nebylo na závadu. Kniha mi nepřipadá ani kontroverzní ani zvrácená, jak to vnímají někteří čtenáři. Vývoj je vcelku pochopitelný, citlivě postupující. Za pozitivní konec jsem vcelku ráda, ačkoli nemusí být reálně pravděpodobný.