carbici

Pár nových postav, pár nových trampot a stále stejné nadšení pro věc. Žádná násilná snaha o vtip, žádný falešný sentiment, vlastně jen popis dnů, kdy se člověk nevzdává, i když mu někdy není vždy skvěle.

Kdysi jsem začala a vzdala to, vrátila jsem se k ní po cca dvaceti letech a najednou mi ten příběh přišel zajímavý a čtivý. Je tam sice trochu té naivity a vše dopadne dobře, aby se nebál ani dětsky čtenář, ale je to takový odrazový můstek pri další pátrání v této oblasti knihovny.

Detektivni linka celkem poutava, jinak velmi odpovidajici dobe.

Rozhlasova verze se mi libila o neco vice, ale knizka ma take neco do sebe. Usmevne mi prislo mnozstvi alkoholu vypiteho komisarem a jeho pomocniky pri plneni povinosti.

Mnoho zajímavých nazorů, postřehů a zážitků. Neskutečně zajímavý rozhovor.

Po dlouhé době knížka, od které jsem se neodtrhla. Knížka, která přináší nápady a chuť do života, bez ohledu kolik vám je teď. Není třeba čekat se zakládáním klubu, za 50 let už ho budeme mít pořádně rozjetý. I přes vše, co se událo na konci, je celkové vyznění milé a optimistické.

Zajímavé postřehy ze života autorky (na měření plavek asi nikdy nezqpomenu), pár zážitků s Betty. Nejvíc ze všech mne ovšem zaujala Sydney.

Další příběh boje klaďase vs. mocní a špatní. Četlo se to dobře, několik povedených vtípků, standardní Kotletův slovník, takže nepůjčovat ďětem.

Kniha, která je mixem snad všech Dahlových přístupů - napínavé vyprávění, pohádkové postavy, dobrodružství a pak děsivé prognózy. Rozhodně stojí za přečtení.

Příběh jedné rodiny, naprosto neuvěřitelný příběh, od kterého se těžko odtrhává. Příběh, který by měl být čten a nikdy zapomenut.

Povídky rozličné, většina mne zaujala. Teď můžu prozkoumat další tvorbu autorů, které jsem doposud neznala.

Nadherna knizka, dej pro male (osmilety syn naprosto zaujat a nadsen) i velke. Pravdepodobne ma nejoblibenejsi od tohoto autora.

Nabidla par zajimavych rad, ale kdyby byla polovicni, tak by to uplne stacilo

Prijemne cteni pred usnutim. Tentokrat i pro mensi deti, narozdil od Dahlovych ostatnich knih.

Knizku jsem vzala z knihovny omylem. Necekala jsem nic, nemela zadne predstavy, o cem by asi mohla byt a pak jsem jen otacela na dalsi a dalsi stranu a nemohla prestat. Ano, nektere pribehy mne zaujaly vice nez jine. Ale jako celek to je velmi pusobive

Precetla jsem kdysi Proc bychom se netopili a u toho jsem se smala nahlas. Bohuzel ani serial ani tato kniha uz mne nezaujaly. Jako by nekm zmizela vsechna lehkost a vtipky.

Skvela, zabavna jednohubka - nabite dejem, plno blaznivych absurdnich napadu.