Cassidy.L Cassidy.L komentáře u knih

Nejlepší dárek Nejlepší dárek Petr Horáček

Opět další krásná kniha pana spisovatele. Milá, plná přátelství a fantazie. Dcerka byla nadšená. Těšíme se na další :)

10.06.2023 5 z 5

Přijdu tě zabít Přijdu tě zabít Kathy Reichs

Čtivé, svižné, super :)

19.05.2023 5 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Čtivé, napínavé, přesně jak má být, pro mne jen trochu nesympatická hlavní hrdinka, ale nijak mne to neodrazuje od dalšího čtení.

03.05.2023 5 z 5

O nezbedné čertici O nezbedné čertici Petra Martišková

Příběh malé čertice, který se dcerce (3 roky) moc líbil. Příběhy o lumpárnách i přátelství si moc užívala :)

24.04.2023 5 z 5

Helenka a Princezna Helenka a Princezna Eduard Petiška

Vzpomínky na dětství :) moje první přečtená knížka. Příběh je laskavý a jednoduchý. Krásně čtivý. Dcerce (3 roky) se nyní také líbil, určitě nečteme naposledy :)

24.04.2023 5 z 5

Genesis Genesis Chris Carter

No nemám co dodat, opět čteno naprosto bez dechu s očekáváním, proč? Příběh byl napínavý, čtivý, jako vždy skvělý.

20.04.2023 5 z 5

Našeptávač Našeptávač Donato Carrisi

Příběh mi ze začátku přišel plný napětí, poté přišly zvraty a pro mne nepochopitelný konec. V některých kapitolách jsem se ztrácela a nedávaly mi smysl. Myšlenka velmi dobrá, ale já se prokousávala ke konci každou kapitolou. Dočetla jsem, ale asi jen protože knihu málokdy odložím.

23.03.2023 3 z 5

Dokonalá kořist Dokonalá kořist Helen Fields

Za mě byla tohle teda jízda. Super

01.03.2023 5 z 5

Kulíšek a Bobísek na cestě po Česku Kulíšek a Bobísek na cestě po Česku Sandra Dražilová Zlámalová

Moc hezky napsaná dětská kniha, která přibližuje nejmenším krásy našeho kraje. Dcerka byla nadšená a manžel přišel na další skvělá místa k navštívení. Kapitoly byly milé, plné zajímavých informací a krásného poselství přátelství a nápomoci.

22.02.2023 5 z 5

Dokonalé stopy Dokonalé stopy Helen Fields

Skvělé čtení, zajímavá zápletka a fešak, který na vše přijde a má své mouchy :) napínavé a čtivé

30.01.2023 5 z 5

Pohádkové přátelství Pohádkové přátelství Ladislava Horová

Krásný příběh o nezvyklém přátelství. Milé, čtivé a srozumitelné. Určitě se ke knize budeme vracet i před Vánoci.

29.01.2023 5 z 5

První krev První krev Angela Marsons

Knihy ze série byly skvělé a velmi jsem se těšila, co nám tento díl přinese. Byla jsem nadšená, do poslední chvíle jsem nečekala, kdo byl vrah. A seznámení s týmem? Paráda. Jeden z nejlepších dílů.

18.01.2023 5 z 5

Vražedná mysl Vražedná mysl Angela Marsons

Další díl a další příběh, nijak se opakující. Čtivé, napínavé a pro mne opět super.

14.01.2023 5 z 5

Dětské duše Dětské duše Angela Marsons

Oba případy byly zajímavé, Pennův byl pro mne větším překvapením, Kim jako vždy nezklamala. Kniha opět čtivá. Opět jsem byla spokojená.

07.01.2023 5 z 5

Myslím, tedy jsem! Myslím, tedy jsem! Louise L. Hay

Zajímavě pojatá knížka pro děti a jejich zlepšení pohledu na svět a na sebe sama.

07.01.2023 4 z 5

Mrtvé vzpomínky Mrtvé vzpomínky Angela Marsons

Další skvělý díl, do poslední chvíle jsem netušila, kdo je vrahem. Kniha byla svižná, napínavá.

30.12.2022 5 z 5

Osudný slib Osudný slib Angela Marsons

Další díl plný zvratů a překvapení. Opět jsem se nemohla odtrhnout a četla každou volnou chvilku, co jsem našla. Skvělá kniha.

25.12.2022 5 z 5

S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje Tom Felton

Jedna z mála autobiografií, na které jsem se neskutečně těšila. Kniha byla čtivá, velmi upřímná a předmluva Emmy dojemná. Velmi si vážím upřímnosti, kterou Tom v knize použil a popsal nám i nelehké situace svého života a přiblížil své soukromí.

15.12.2022 5 z 5

Opravdové zločiny Opravdové zločiny Lucie Bechynková

Kdo zná podcast ví co ho čeká :) Kniha je čtivá, případy zajímavé, rozhovory na konci jsou super.

06.12.2022 5 z 5

Hospodyně Hospodyně Natalie Barelli

Trochu pomalý začátek, s překvapivým koncem. Za mne oddychové čtení, které stojí za přečtení.

06.12.2022 4 z 5