Cassidy.L komentáře u knih
Čtivé, svižné a opět dokonalé, plné zajímavých zvratů. Super!
Krásně napsaný historický román, čtivý, faktický.
Skvělý a napínavý případ. Kniha byla svižná, čtivá a za mne prostě skvělá. Spisovatelka skvěle popsala, co bylo jejím záměrem a to popsat sociopata. Paráda
Já jsem byla spokojená, do poslední chvíle jsem prostě netušila. Kim mi sedí, její minulost ji buduje a má to v hlavě srovnané. Kniha čtivá, svižná, nemohla jsem ji odložit.
Tato literatura nepatří do mé konfortní zóny, ale na dovolené jsem si řekla, proč ne, alespoň nějaká oddechovka. Příběh je zajímavý, čtivý, rozuzlení na konci super, ale za mne osobně by nemuselo být pokračování, byl to krásný konec, bez epilogu bych se obešla.
Za mne další super dílo z pera autorky. Zápletka sice už není tolik originální jako první díl série, ale přesto je tam napětí a do poslední chvíle hledáte vraha spolu s agenty FBI.
Moc krásně napsaný příběh. Milé a čtivé. Nádherné ilustrace. K této knížce se budeme vracet rády.
Opět překrásný příběh našeho oblíbeného skřítka a jeho kamarádů :)
Nádherně zpracované hádanky s překrásnými ilustracemi. Zábava pro děti i dospělé :) kniha moc potěšila
Moc krásná knížka s velmi krásným příběhem o přátelství :) v (naší) knihovně nesmí chybět.
Další příběhy skřítka a jeho kamarádů, opět velmi milé a čtivé.
Krásné příběhy skřítka Křesadýlka. Čtivé a milé.
Strašidýlko Čumidlo a jeho malé Fujtajblíky máme moc rádi, příběh je krásný, doplněný krásnými ilustracemi
Četla jsem dcerce a moc se nám to oběma líbilo. Krásný nápad s krásným příběhem i obrázky :)
Na tuto knihu jsem se moc těšila a nakonec jsem měla problém se jen začíst, pak se to tedy zlomilo, ale i tak moc nadšená jsem nebyla.
Jedním slovem? WOW! Spisovatelka má neuvěřitelnou představivost, příběh byl velmi zajímavý, originální. Mělo to spád, nešlo se odtrhnout. Knihu jsem přečetla v několika hodinách a ukápla i slza. Za mě naprosto super!
Za mne zajímavě napsané dílo, paráda. Čtivě, napínavé, napsané i pro čtenáře, kteří nemusí moc kruťárny. Rozparovače jsem uhodla, ale měl zajímavou linii a přesto bylo dost prostoru pro ostatní.
Naše princezna Tlapkovou patrolu miluje od malinka. Žijeme s ní každý den a pohádkovou knihu musíme nosit všude s sebou. Příběhy jsou milé, nenásilné a pro děti zajímavé.
Příběh zajímavý, pro mne zajímavé střídání děje s podcastem. Svižné. Na prvotinu super
Spisovatel nezklamal, klobouk dolů! I překladatelce. Vůbec jsem nečekala, že si mne příběh takto vtáhne do děje. Byla jsem překvapená, potěšená a nesmírně nadšená! Vřele doporučuji, je to skvělé!