cerna7151 cerna7151 komentáře u knih

Námi to začíná Námi to začíná Colleen Hoover

Krásně napsáno, přečteno za jeden den. To, co dělo hlavní hrdince, by se nemělo dít žádné ženě (ani muži)!

31.01.2025 4.5 z 5

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Krásné i děsivé čtení zároveň. Kniha o síle ženy zažívající domácí násilí.

29.01.2025 5 z 5

Za zamčenými dveřmi Za zamčenými dveřmi Freida McFadden

Skvěle se to četlo, děj krásně ubíhal a přitom držel čtenáře neustále v napětí. Určitě si přečtu i další knihy.

26.09.2024 5 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Nemůžu říct, že by se to četlo špatně, je to pohodovka, ale asi kdyby byla o něco kratší, nic by se nestalo.

24.09.2024 3 z 5

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Nenadchne, neurazí. Nejvíc mě bavil konec, kdy jsem konečně měla pocit, že má kniha nějaký děj.

22.08.2024 3 z 5

Vila v Itálii Vila v Itálii Julie Caplin

Krásné a milé oddychové čtení s dovolenkovou atmosférou :-)

08.08.2024 4 z 5

Mrtvá říše Mrtvá říše Stacey Marie Brown

Předchozí díly byly o fous lepší, přesto jsem si čtení moc užila a těším se na další díl.

29.05.2024 4 z 5

Gazely Gazely Patrik Hartl

Určitě nemůžu říct, že by to byla špatná kniha. Dobře se to četlo, žádná velká literatura. Na léto, jako oddychové čtení, ideální.

21.05.2024 3 z 5

Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Nakonec jsem pointu knihy pochopila, ale začátek byl boj - říkala jsem si, že ji dočtu, protože nemám ráda nedočtené knihy, ale že vlastně nemá žádný příběh. Konec to zachránil a všechno rozpletl :-) Je to taková lepší 3.

16.04.2024 3 z 5

Kroky vraha Kroky vraha Michaela Klevisová

Nemohu říct, že by to byla TOP detektivka, přesto byl pro mě příběh velmi čtivě napsaný, všechno do sebe zapadlo a určitě si přečtu i další díly.

10.04.2024 4 z 5

Vzpomínky na něj Vzpomínky na něj Colleen Hoover

To bylo tak smutné a zároveň tak krásně napsané!

26.03.2024 5 z 5

Příběh mateřídoušky Příběh mateřídoušky Miriam Blahová

To bylo krásné čtení!!!

23.03.2024 5 z 5

Vinice ve Francii Vinice ve Francii Julie Caplin

Za mě byl tohle nejslabší díl ze série "útěků"... Vůbec se mi nechtělo ke čtení vracet... Škoda

15.02.2024 2 z 5

Dům v blankytně modrém moři Dům v blankytně modrém moři TJ Klune (p)

To bylo tak krásné čtení! Až člověka mrzí, že už kniha skončila.

05.02.2024 5 z 5

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Kniha mě bavila tak do půlky, pak mě začaly hlavní postavy spíše štvát....Ke konci už jsem byla úplně hotová z toho, jak Syd pořád brečí....Dočetla jsem ji, ale konec byl boj.

18.01.2024 3 z 5

Pavouk Pavouk Lars Kepler

Opět skvěle napsané. Jen konec se mi zdál příliš zdlouhavý, když Saga "bloudila" po městě...

14.01.2024 5 z 5

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Emotivní čtení, ale krásné.

04.01.2024 5 z 5

Vánoční kalendář Vánoční kalendář * antologie

Mě to nějak nechytlo...

20.12.2023 2 z 5

Vánoce v knihkupectví Vánoce v knihkupectví Jenny Colgan

Moc milé vánoční čtení. Oddychovka

06.12.2023 4 z 5

Všichni tě opustí Všichni tě opustí J. D. Robb (p)

Tuhle sérii s Evou mám moc ráda a vždy se těším na další díl. Je to taková srdcovka :-)

20.11.2023 4 z 5