Channach Channach komentáře u knih

Chladnokrevný ničema Chladnokrevný ničema Lisa Kleypas

Báječná oddechovka pro chvíle pohody, propršené dny, pro chvíle s chřipkou pod peřinou s čajem s medem či zasněžené večery u hořícího krbu se sklenou vína. Více v mé recenzi v záložkách - Chrudimka.cz.

11.01.2018 4 z 5

Síla Síla Siri Pettersen

Siri měla příběh od začátku skvěle promyšlený. Nikdo a nic není černobílý. Hirka během svého putování po světech Ætlingů, Menskrů a Umpiri zažila neskutečně mnoho a to ji posílilo a přetvořilo. Ušla obrovský kus cesty. A já jsem si čtení moc užila. Recenze v záložkách na serveru Chrudimka.cz

22.12.2017 5 z 5

Mafiosa Mafiosa Catherine Doyle

Sklenicí s medem to začalo, vlastně to začalo mnohem dřív, a Mafiosa sérii Krev za krev velkolepě ukončila. A zase jsem čumákovala do tmy! Perfektní! Recenze v záložkách.

04.12.2017 5 z 5

Řád zlomených křídel Řád zlomených křídel Aliette de Bodard

Často se to nestává, ale nedočetla jsem. Ploché, nudné, zmatené. Promrhaný potenciál.

02.10.2017 2 z 5

Plamen v temnotě Plamen v temnotě Sabaa Tahir

Proč jsem se pustila do TETRALOGIE, která ještě není celá na světě? Protože je úžasná. Tečka. Odkaz na mou recenzi je v záložkách, blog Channach.

25.09.2017 5 z 5

Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Co je lepší než dobrá young adult fantasy? Skvělá new adult fantasy. Boží. Více v odkazu na mou recenzi v záložkách na blogu Channach.

31.08.2017 5 z 5

Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Po prvním díle trochu zklamání, ale k mému údivu jsem to zhltla a moc se těším na další díl. Holky opravdu umějí psát krásně živě. Více v mé recenzi v záložkách.

11.08.2017 4 z 5

Nebuď dlouho vzhůru Nebuď dlouho vzhůru Robert Lawrence Stine

Kdybych mohla, dám knize 4,5 hvězdičky. Přece jen mám otázky k hlavnímu příběhu; Proč? Jak? Ale Nebuď dlouho vzhůru se mi líbilo mnohem více než docela zdařilý první díl série – Ostrov strachu.

Více v recenzi v záložkách.

11.05.2017 4 z 5

Světlo a stíny Světlo a stíny Leigh Bardugo

Odložte, co čtete, a pojďte si to rozdat s temnotou. Nebo s Temnyjem. Úvodní díl ságy Griša mě nadchnul. Je to skvělé. A lehce erotické (spíš intenzivní) na YA žánr. Více v mé recenzi v záložkách (portál Chrudimka.cz)

16.02.2017 5 z 5

Illuminae Illuminae Amie Kaufman

Taková Battlestar Galactica v knižní podobě. Grafická pecka. Přečteno takřka na jeden zátah. Více v mé recenzi.

02.02.2017 5 z 5

Seznam mrtvých Seznam mrtvých Jennifer L. Armentrout

Hodně dobré. Čtivé, napínavé, lehce erotické a legrační. Více v mé recenzi v záložkách.

06.12.2016 5 z 5

Bez pravidel Bez pravidel Lauren Weisberger

Kdybych mohla dala bych 4,5*. Velice luxusní kniha. Tenisová Pretty Woman. Více v mé recenzi v záložkách.

07.11.2016 4 z 5

Vášnivý hříšník Vášnivý hříšník Christina Lauren

Moje první knížka od těchto autorek. Skočila jsem do děje rovnýma nohama. Jako samostatná kniha se mi to moc líbilo. Ale nevím, co tomu předcházelo. :-) Více v mé recenzi v záložkách.

01.11.2016 4 z 5

Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

Velice dobře jsem se bavila! Více v mé recenzi v záložkách (Chrudimka.cz)

08.09.2016 4 z 5

Nejšťastnější dívka na světě Nejšťastnější dívka na světě Jessica Knoll

To byl masakr. Je to dechberoucí, stylem květnatých souvětí připomíná J.K. Rownling. Autorka čerpá z vlastní zkušenosti... Více v mé recenzi v záložkách.

22.08.2016 5 z 5

Münsterův případ Münsterův případ Håkan Nesser

Luxusní práce... po dočtení jsem nemohla spát. Ne nadarmo je Nesser (to a s kroužkem se tak blbě píše :-D ) trojnásobný držitel ceny severská detektivka. Více v mé recenzi v záložkách.

18.08.2016 5 z 5

Když se rojí smrt Když se rojí smrt Jarmila Pospíšilová

Knížka se mi moc líbila. Děj má spád, je to čtivé a reálné :-) Více v mé recenzi v záložkách.

28.07.2016 4 z 5

Unesená Unesená Lesley Pearse

Prvních padesát stránek slabších, pak neskutečný mazec! Doporučuji a více v mé recenzi v záložkách.

28.05.2016 5 z 5

Amnézie Amnézie Michael Robotham

Naprosto fantastická knížka. Malebná i šokující, napínavá a překvapivá. Více v mojí recenzi v záložkách.

21.05.2016 5 z 5

Poslední modlitba Poslední modlitba Veronika Černucká

Fíha, mráz po zádech. Super detektivka. Kdo uhádne vraha, má u mě palec hore. Bližší recenze v záložkách.

21.02.2016 4 z 5