Clairka komentáře u knih
Necham si ji nekde pobliz sebe :) az mi nebude do smichu, vim kde hledat inspiraci.
Strhujici příběh, knihu jsem nedokazala odložit a četla ji jedním dechem.
Naprosto užasná kniha!
Pan Mareš byl sympaťák od první až do poslední stránky :)
Třetí díl už de nečetl tak rychle a zajímavě jako dva předchozí… konec mě ale přesvědčil, že chci už zase rychle další díl.
Opět mě děj příběhu vtáhnul a nepustil. Ještě že mám třetí díl doma
Asi jediná fantasy co mě fakt bavila! Pecka. Nutně musím mít další díly
Milá, krásná kniha s velmi krasným pohledem na svět. Zanechala ve mě zvlaštní pocity
Nádherný příběh. Slza ukapla… Krasne a prijemne čtení. Přečtěte si ji. Bude vám na tom světě hned krásněji :)
Nevím jestli se mi kniha líbila, nebo mi spíš je z ní teď smutno... Obávám se, že v dnešním světě by to co je popsáno v knize klidně mohlo nastat. A z toho je mi fakt zle. Některé pasáže byly opravdu nechutně popsané. Knihu už znovu číst určitě nebudu a spíš teď sáhnu po něčem lehčím a ne tak zvráceným. Co musím pochválit je, že se kniha čte opravdu sama a rychle. Za den přečteno.
Je skvělej ! Já se tak bavila, celou knihu (celou cestu ). Potřebuji další knihy
Já tu holku fakt zbožňuju. Opět suprove napsané, vždy jsem se těšila až se zase začtu. A že byl konec trošku jiný ? A copak život je stále růžový ? Není. Naopak se mi velice líbí, že si Luca na nic nehraje. Moc už se těším na další knihu. Cesty z této knihy jsem si některé uložila a budu brát jako inspiraci na letošní rok. A za to moc díky !
Krásný příběh na předvánoční večery. Líbil se mi originální nápad.
Bohužel nedotčeno ... Styl psaní jsem nak nepochopila a knihu odložila.
Od knihy se neslo odtrhnout. Krásný příběh staré paní, která ten život neměla vůbec jednoduchý a přitom ve mě po přečtení knihy zůstalo cosi ...krásného. Přečtěte si ji. Pak ji dejte přečíst své mamince a babičce. Za mě letos asi nejlepší kniha, kterou jsem četla .
Po dočtení jsem opravdu šťastná za zemi ve které žijí.
Naprostá pecka ! Já se tak nasmála. hned chci někam také vyrazit !
Dva týdny jsem knihu četla...a i tak jsem dala jen 168 stránek. A to jsem se na ni fakt těšila, ale asi to není nic pro mě. Třeba někdy jindy...
Na začátku knihy jsem si myslela, že mě tentokrát neosloví. Popis co by bylo kdyby ...mě nejdříve dosti vyděsil. Příběh mě ale velmi rychle pohltil a po přečtení jsem ještě chvíli seděla a přemýšlela nad tím, co jsem právě dočetla. Místy dost depresivní a čekala jsem trošku ...jiný konec.