Clairka komentáře u knih
Nebyl to špatný příběh, ale ani se nekonalo žádné waau… Někdy mi to přišlo i takové zbytečně natáhlé.
Opět zajímavý rozhovor se zajímavým člověkem. Pana Dolníka bych si asi sama nevyhledávala, respektive jeho knihy by asi nepatřily na seznam mé oblíbené četby. Ale pan Moravec opět vedl rozhovor stylem, který upoutá každého čtenáře ač si původně myslí, že ho to nemůže zajímat. Děkuji a těšim se na autogramiádu :)
Jsem si v polovině knihy říkala, že určitě vim vraha. Ani náhodou :)) skvělá kniha
Skvělé dílo! Na knihu jsem narazila náhodou v knihovně a už od první stránky mě dost chytla. Doporučuji dál, nezabere vám víc jak jeden večer.
Silný příběh. Jakožto čerstvou maminu, mě to velmi zasáhlo, při čtení mi nebylo zrovna dobře.
Knihu jsem dlouho přehlížela a nechtělo se mi do ní. Přitom to je opravdu silný příběh. Chvílemi jsme si představila sebe v této práci a ne díky. Obdivuji.
A mě to fakt bavilo :) Fajn oddechovka. A celkem jsem se v něčem i našla
Dost jsem se v ději knihy ztrácela. Ale dočetla jsem, nakonec fakt dobře zpracovaný děj.
Knihu jsem dočetla, ale na mě zbytečně dlouhá přijde mi příběh dost odfláknutý a souhrn všeho možného dohromady co zrovna autorku napadlo. Nuda.
Přečetla jsem první knihu, přečetla jsem druhou knihu, poslouchám podcast, koukám na stezku na české televizi už fakt musím také vyrazit ! :)
Knihu jsem dočetla, ale tak od poloviny jsem ji chtěla odložit
Kniha mě moc nebavila. Zbytečně natažené a na mě moc přeslazené posledni stránky už jsem dost přeskakovala.