Coucouha Coucouha komentáře u knih

Od zítřka budu sexy třicítka Od zítřka budu sexy třicítka Pamela Redmond Satran

Jako oddechovka to bylo celkem fajn, ale tohle je přesně ta kniha, kdy seriál je mnohem lepší. Younger mně bavil a proto když jsem viděla tuto knihu asi za cca 50,-, tak jsem si ji musela koupit. Za těch 50 korun - výborná volba, ale kdybych za ní zaplatila více, tak jsem zklamaná.

12.10.2020 2 z 5

Dneska jsem vyšla z domu! Dneska jsem vyšla z domu! Cassandra Calin

Bylo to super, fakt jsem se bavila! ...ale pořád u mně vede Deborah Tung :)

10.10.2020 3 z 5

Dokonalá manželka Dokonalá manželka J. P. Delaney (p)

Výborný nápad na knihu...pořád to gradovalo a říkala jsem si, že to bude mít úžasné vyvrcholení. A najednou...NIC. Vyšumělo to a fakt se mi konec nelíbil. Kniha měla ale obrovský potenciál a myslela jsem, že skončím s hodnocením 5*. Bohužel se tak nestalo.

27.07.2020 3 z 5

Mami, přidej! aneb Jak se (ne)stát supermatkou Mami, přidej! aneb Jak se (ne)stát supermatkou Barbora Vajsejtlová

Po dlouhé době kniha, kterou jsem si musela dávkovat, protože jsem se bála, že jí rychle přečtu. To byla prostě pecka! Několikrát jsem vybuchla nahlas smíchy. Tohle mě fakt bavilo! Určitě jsem ji nečetla naposled a budu se k ní s láskou vracet. Zřejmě mám novou oblíbenou knihu. Tohle mi fakt sedlo a v hodně situacích jsem se našla :)
Dokonce jsem pár úryvků četla i příteli a dost jsme se na tom nasmáli.

25.06.2020 5 z 5

Myšlenky štěstí Myšlenky štěstí Kris Carr

Dlouho jsem hledala nějaké karty, které by mi fakt sedly. Měla jsem např. Andělské karty - nic pro mě, takže jsem je hned někomu darovala...a ostatní si ani nepamatuju. Prostě žádné mi nesedly.
Ale Myšlenky štěstí jsou SKVĚLÉ!! Konečně něco, co se mi fakt trefilo do vkusu. Užitečné rady, hezké myšlenky, krásné grafické zpracování...opravdu můžu jen doporučit :)

29.03.2020 5 z 5

Stébla trávy Stébla trávy Walt Whitman

Nebýt čtenářské výzvy, tak se do této knihy nepustím. Musím přiznat, že do čtení jsem se musela vyloženě nutit. Buďto jsem to vůbec nepochopila nebo volný verš není nic pro mě.

10.02.2020 1 z 5

Vražedná pomsta Vražedná pomsta Suzanne Collins

Stejně dobré jako první díl. Už se těším, až se mrknu na film a poté pustím i do třetího dílu. Velmi povedená série!

19.01.2020 3 z 5

O čarodějnici, která se nenechala upálit O čarodějnici, která se nenechala upálit Amanda Lovelace

Tak tohle byl feminismus v hard-core verzi...

14.01.2020 2 z 5

Girl Online Girl Online Zoe Sugg

Tuto knihu jsem si koupila jen proto, že Zoella je moje nejoblíbenější youtuberka. Vůbec jsem nevěděla, co od knihy čekat a musím řict, že se mi vůbec netrefila do vkusu. Ale to jen díky tomu, že je mi 27. Věřím, že kdybych jí četla ve věku 11-17 let, byla bych z ní nadšená a stala by se mojí nej knihou. Takže už vím, co pořídím své 11ti leté sestřenici :)

30.11.2019 2 z 5

Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Do čtení jsem se musela vyloženě nutit...Příběh byl až moc překombinovaný. Četla jsem od C.H. Námi to končí a Odvrácená tvář lásky, takže jsem prostě čekala mnohem víc. Tohle se dle mého nepovedlo...

02.10.2019 2 z 5

Spolubydlící Spolubydlící Christina Lauren

Série Božský se mi fakt líbila a proto jsem sáhla i po této knize, ale tady celkem zklamání. Do čtení jsem se musela nutit a kniha mi přišla nekonečná...Příběh až moc nereálný, přeslazený a takový o ničem. Za 14 dní už si nejspíš nevzpomenu o čem kniha byla...

28.08.2019 2 z 5

Černé lži Černé lži Alessandra Torre

První polovina knihy mi připadala zajímavá...až do jistého zlomového okamžiku, což nebudu vypisovat, abych nespoilerovala. Každopádně pak už to bylo tak přitažené za vlasy...a jen se to stupňovalo a stupňovalo.
Nejsem vyloženě zklamaná, ale ani bych tuto knihu nedoporučovala.

29.03.2019 2 z 5

Manželka mezi námi Manželka mezi námi Sarah Pekkanen

Tak nějak jsem od tohoto thrilleru čekala více...neříkám, že to byla špatná kniha, postavy se mi líbily, kniha se četla v podstatě sama, ale závěr tak nějak vyšuměl do ztracena. Za měsíc si už pravděpodobně ani nevzpomenu o čem kniha byla.

02.01.2019 3 z 5

Jediná maličkost Jediná maličkost Erin Watt

Super kniha, kterou jsem přečetla v podsatě přes noc. Nemohla jsem se od tohoto příběhu odtrhnout. Sice nejsem cílová skupina, ale i tak mě děj absolutně pohltil. Místy jsem byla až velmi naštvaná, když nikdo nechtěl vidět, kde je pravda a nikdo hlavní hrdinku neposlouchal. Obdivovala jsem, jak je silná a co všechno musí zvládat. Fakt super kniha!

31.12.2018 4 z 5

Prohnilé království Prohnilé království Erin Watt

Skvělé ukončení série! Tohle se fakt povedlo! Nemohla jsem se od čtení odtrhnout a doporučuji všemi deseti!

30.12.2018 4 z 5

Harry Potter a Fénixův řád Harry Potter a Fénixův řád J. K. Rowling (p)

Pořád je to skvělý Harry Potter a naprosto skvělý příběh...ale tak nějak se mi zdálo, že se toho v knize moc neděje. Nesmírně se těším na další díl, ale tentokrát musím jednu hvězdičku ubrat, protože jsem byla zvyklá doteď na mistrovské dílo, což se nějak nedostavilo. Pořád ale musím uznat, že je to jednoduše geniální jako celek :)

11.12.2018 4 z 5

Harry Potter a Ohnivý pohár Harry Potter a Ohnivý pohár J. K. Rowling (p)

Knihami o Harry Potterovi jsem byla dosud "nepolíbená". Po každé knize, kterou přečtu si za odměnu pustím film, který jsem doteď taky ani jeden neviděla, takže spoilery mám minimální a proto mohu s čistým svědomím říct, že "ohnivý pohár" je prozatím můj nejoblíbenější díl, i když všechy jsou zatím skvělé!!! Je mi 29 let a prožívám ty příběhy, jako by mi bylo "náct" :) Harry je prostě láska!!! Už jsem se pustila do pátého dílu a zatím velká spokojenost :)

13.11.2018 5 z 5

První První Kiera Cass

Třetí díl série Selekce se mi četl dobře. Kniha byla zajímavá, poklidně ubíhala a tak jsem si u ní popíjela čajík a najednou to přišlo. Ani jsem nepostřehla, co se stalo a najednou jsem si musela přečíst danou zlomovou větu ještě jednou...a ještě jednou...abych uvěřila, že se to vážně všechno nakonec stalo.
Opravdu až mírně šokující a nečekaný závěr, takže velký palec nahorů. Tak trochu se bojím pustit do 4. dílu, protože se bojím, že pokračování příběhu po 20ti letech už nebude to pravé ořechové a mohlo by mi to zkazit dojem ze série. No, snad se to nestane :)

16.10.2018 5 z 5

Elita Elita Kiera Cass

První kniha se mi líbila o malilinko více, ale i tak mě druhý díl opravdu bavil a hned po dočtení jsem se vrhla na díl třetí. Krásná romantická slaďárna, avšak vůbec nevím, co od celé série čekat, takže jsem velmi napjatá :)

13.10.2018 4 z 5

Kočky útočí Kočky útočí Sarah Andersen

Jako předchozí dva díly - SKVĚLÉ!!! Sarah Andersen to prostě umí krásně vyjádřit - knihomolové milující podzim si příjdou v této knize na své. Mě zahřála u srdce... :)

15.09.2018 4 z 5