Cryptkeeper komentáře u knih
Sklep Trifidů v podání R.L,Stina a jeho Husí kůže:)
Super díl,určitě si přečti ;)
Super příběh z prostředí našich babiček a dědečků a jejich skrytých komnat,v parádním starém domě :)
Určitě další skvělý díl z Husí kůže.
Další z příběhů série Husí Kůže,tentokrát se odehrávající v prastaré pyramidě.
Kniha určitě stojí za přečtění :)
Suprově napsaná knížka.
Syrová,reálná...takhle by to mělo vypadat.
Legenda všech legend,co k tomu říct.
Kdo hrál,pochopí:)
Několikrát přečteno. Tento díl si ke mně našel svou cestu a naprosto mě dostal. Z celé ságy zatim nejlepší. Konec mám v paměti do dneška,musím uznat,že to bylo parádně vymyšlené.
Dvě malé/velké povídky. Na to jak krátké,jsou vlastně neskutečně obsáhlé a čtenáři dají přestě to,co očekává :)
Autorovi se musí nechat,že styl psaní byl záživný a člověk se s hlavní postavou rychle sblíží. To je ale bohužel tak nějak vše,kniha byla celkově dost předvídatelná a ve finále spíše pro dámy. Uvítal bych více originality,nicméně držím palce do dalších knih.
Malá,nenápadná knížečka. Pro milovníky R.L.Stina,Breziny apod. nutnost do sbírky. Příběh je svižný,není to nic nového,ale i tak nastolí pěknou dávku napětí,při kterém se člověk nenudí. Za mě paráda,která na trhu už dlouho chyběla :)
Skvělý a napínavý příběh. Kniha vás rychle uvede do děje,má svižné tempo,zajímavé charaktery a vše šlape,jak má. Určitě se těším na další díl :)
Kniha začala skvěle! Ponuré lesy,záhadná vesnička,mysteriozno na každém kroku. Ke konci mě trochu z napětí vytrhly menší flashbacky,které nicméně knihu určitě nekazí. V tomhle věku napsat něco takového,velká poklona autorovi a těším se na další počiny! :)
Za mě jedno z nejlepších děl svého typu. Člověk si občas pomyslí,že je tam informací a odbíhání od děje až moc,že to odvede čtenáře z vlny napětí,ale celkově,když pak knihu dočte pochopí,že v této knize mělo každé slovo svou váhu a místo . Za mě naprostá pecka a už se těšim na pokračování:)
Originální postavy,super hlášky,svižné tempo. Co k tomu víc dodat? Snad jen ... "To mi poser číču" .
Obrovská škoda,potencionál to mělo. Přišlo mi to jako mix "Pod kupolí" , "Městečka Pines" a "Blair Witch" . Škoda,že jako celek to bylo takové chaotické,promarněné. Měl jsem hrozný problém se ztrátou soustředěnosti. Vždy když byla nastolena trochu děsivější a mysteriozní atmosféra,autor couvl a začal se opět zaobírat něčím jiným. Jediné,co si z této knihy vemu je to,že se budu v lese vyhýbat kruhům z mochomůrek se zavřenýma očima;)
Kniha měla spád,napínavá a klaustrofobická už od začátku. Čekal jsem trochu víc nadpřirozena a nevysvětlitelných jevů,jako to bylo ve filmové adaptaci,ale ani tahle verze "katakomb" mi nevadila. Rozhodně stojí za přečtení;)
Bohužel celkem zklamání. Hrozně mi vadil fakt,že "vojáci" už víceméně s výskytem vetřelců počítají,stejně tak jako šílení vědci,kteří s nimy téměř spolupracují a berou je jako něco potencionálně domestikovatelného. Chyběl mi tam ten strach z neznáma,strach bojovat s tímhle neznámem a volit radši ústup,ne je tam zabíjet po desítkách,jak tomu bylo v tomhle svazku..
Malinkatý,svižný příběh. Pěkně se to četlo,jen ve finále,kdy jsem knihu dočetl a zaklapl jsem si uvědomil,že v ní vlatsně nic převratného nebylo. Žádnou extra porci strachu ani mrazení mi nedala,každopádně jako minipříběh obstojné;)
Grafické zpracování nebylo špatné,ba naopak. Ale ty povídky,to byla velká bída. Celkem škoda,čekal jsem od toho daleko více:)
Pěkně a svižně napsané. Opravdu poutavé,člověk se nenudí. Jen ten svět víl,čarodějů atp mi jako celek nepřišel až tak úchvatný,jak jsem čekal. Představoval jsem si ho trochu jinak a to mi místy celkem vadilo;) Každopádně,určitě stojí za přečtení.