ctenarka881 ctenarka881 komentáře u knih

Robert Šlachta: Třicet let pod přísahou Robert Šlachta: Třicet let pod přísahou Josef Klíma

Moc pekne napsane a ctive;-) Bala jsem se, ze v knize bude moc politiky a malo zajimavosti, ale opak je pravdou.. clovek si krasne shrne zajimave kauzy a zamysli se.. je to moc pekne zpracovana kniha a pan Slachta je za me frajer..

Hana Hana Alena Mornštajnová

Kniha, ktera se mi vryla do srdce! Nadherna! Nadherna! Nadherna! Nadherne napsano!

Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Moje druhotina po Hane a rovnez davam plny pocet hvezd! Jakmile clovek s Mornstajnovou jednou zacne, tak neskonci!:-)

Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Tuto knihu jsem cetla asi pred 11 lety kdyz vysla! Nemohla jsem se od toho odtrhnout a vsechny ostatni dily rovnez nezklamaly.. byla to ma prvni “tlusta” kniha a od te doby se velikosti knih nebojim:-D

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Kniha me strasne zklamala. Kdyz vysla mela vyborne PR a kazda celebrita na insta se sni fotila, takze jsem doufala v neco prvotridniho.. Strasne jsem se nudila a v podstate to jen chtela rychle docist.. mrzi me to, ale je to tak.. Treba kniha Hana mela rovnez vynikajici PR a kdyz jsem to cetla? Wow! Ale babovky velke zklamani..

07.05.2020 1 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Jako mala jsem precetla jen tuto jednu knihu, ale filmy jsem videla vsechny milionkrat.. jako velky fanda Harryho Pottera samozrejme palec nahoru!:-D

Dalajlamova kočka Dalajlamova kočka David Michie

Strasne krasna kniha! Moc jsem u ni premyslela a urcite si ji za cas rada prectu znovu.. uz mam doma druhy dil a jsem na nej zvedava!

Alchymista Alchymista Paulo Coelho

Nadherny pribeh.. je to neco jako maly princ - da se to cist jednou za cas znovu a znovu a pokazde v tom clovek najde neco jineho. Knihu jsem cetla v zivote uz hodnekrat a pokazde jsem si zni odnesla neco jineho. Za me je to velke dilo a kazdy by ho mel precist.. ;-)

07.05.2020 5 z 5

Knihu jsem si koupila protoze mela vyborne hodnoceni a absolutne nechapu proc.. asi nemam smysl pro humor, ale vubec mi nesedla.. pote jsem videla film a rovnez vubec nic mi to nerikalo.. za me je ten pribeh blbost.. mozna se autor snazil napsat pribeh jako forrest gump, ale to se bohuzel nepodarilo..

06.05.2020 2 z 5

Tisíce planoucích sluncí Tisíce planoucích sluncí Khaled Hosseini

Krasne napsane! Pribeh si zaslouzi plny pocet hvezd, ale bylo to o kapku slabsi nez lovec draku od stejneho autora;-)

Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Kniha je ctiva.. nemohu rict spatna kniha, ale nejak se mi nevryla pod kuzi..

07.05.2020 3 z 5

Lovec draků Lovec draků Khaled Hosseini

Krasne napsany pribeh! Nemohla jsem se od nej odtrhnout;-)

Geniální přítelkyně Geniální přítelkyně Elena Ferrante

Strasne jsem se na knihu tesila, ale strasne me nebavila.. nemohla jsem se do ni zacist.. cekala jsem do poloviny knihy a nic.. mozna tomu dam nekdy zase sanci, ale nevim.. hodne o ni lidi pisi, ze se tim clovek musi prokousat, ale pak si ji clovek zamiluje.. no, nevim.. nemam na to nervy:-D

06.05.2020 1 z 5

Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm Stieg Larsson

Vyborne!

Pentagram Pentagram Jo Nesbø

Moje prvni setkani s timto autorem.. muj autor cislo jedna kriminalnich pribehu je Lars Kepler, ale Nesbo ma rovnez neco do sebe.. Nedavam plny pocet hvezd, ale urcite stoji za to Nesba zkusit..

06.05.2020 4 z 5

Deset let s Václavem Havlem Deset let s Václavem Havlem Ladislav Špaček

Nadherne napsano! Precetla jsem za jedno odpoledne a nemohla se odtrhnout.. jsou tam moc pekne historky;-)

07.05.2020 5 z 5

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Kniha me strasne zaujala na prvni pohled. Strasne me pritahovala a ty fotografie me strasily.. vubec jsem nevedela, jak si ten svet jakoby predstavit:-D.. kazdopadne je to zajimave cteni..

07.05.2020 4 z 5

Upálená zaživa Upálená zaživa Souad

Knihu jsem cetla pred lety, ale pamatuji si, ze me silne zasahla.. je to silny pribeh..

Poprvé a pak pořád znovu Poprvé a pak pořád znovu Lisa Moos

Knihu jsem cetla uz pred lety, ale moc dobre si ji pamatuji.. neuveritelne zvraty.. byla jsem v soku a do ted si tu knihu pamatuji.. je to drsny pribeh, takze nic pro slabe povahy.. ale doporucuji

07.05.2020 4 z 5

PS: Miluju tě PS: Miluju tě Cecelia Ahern

Od teto autorky jsem precetla kdysi mnoho knih, ale tahle se mi libila nejvice.. I film je moc krasny.. fakt oddychovka..