ctenarkaEva komentáře u knih
Tato série se mi ze začátku líbila, ale postupně mi další díly připadají slabší. V tomto díle mě nebavila historická linie a příběh mi nepřipadal tak zajímavý a napínavý jako některé předchozí.
Oddechové čtení, typické pro Shari Lapenu. Kniha se četla dobře, ale žádné velké napětí se nekonalo. Konec byl překvapivý, ale podle mě až trochu moc překombinovaný.
Tuto knihu bych zařadila spíš mezi klidnější thrillery, žádné velké napětí jsem v ní nezažila. Také jsem se občas ztrácela ve jménech. Hlavní postava Jessica Shaw je trochu svérázná a osobitá. Kniha se čte dobře, pokračování si určitě přečtu.
Zajímavý, neotřelý příběh, i když bych uvítala víc napětí. Thriller si představuji jinak, ale kniha byla celkem čtivá.
Tak bohužel mně se tato kniha nelíbila. Nebavila mě, nemám ráda tento typ zápletky. Ale nebudu víc prozrazovat.
Čtivá, napínavá kniha, která má spád. Občas mi tedy přišla až moc překombinovaná a jednání některých postav nepochopitelné a nelogické. Buď jsem nečetla úplně pozorně nebo mi unikly některé detaily a nepochopila jsem některé souvislosti. Přečtu si další díl.
Spíš bych tuto knihu označila jako psychologický román než přímo thriller. Četla se dobře, ale chybělo mi výraznější napětí. Nebudu víc prozrazovat.
Zlatá klec se mi ještě jakžtakž líbila, ale Stříbrná křídla mě bohužel vůbec nezaujala a neoslovila. Měla jsem problém dočíst, spíš jsem jen tak listovala dál, až jsem se prolistovala až na konec. Série s Erikou se mi líbila o hodně víc.
Předchozí díly se mi líbily víc. Toto se mi zdálo překombinované a neskutečné, i když čtivé a napínavé.
Detektivní jednohubka s překvapivým koncem. Vždycky někoho podezřívám a nakonec je to někdo úplně jiný. Některé zápletky, které nesouvisely s dějem, se mi zdály zbytečné a jedno odhalení záporné postavy až moc nereálné. Jako oddechové čtení dobré, ale napínavý thriller bych neočekávala.
Nebylo to až tak napínavé, jak jsem usuzovala podle názvu. Záporáka jsem uhodla brzy a jak píšou ostatní, je to taková jednohubka na jedno přečtení a na oddech. Víc bych od této knihy nečekala.
Tak tahle kniha se mi moc líbila. Sice mi na ději pořád něco nesedělo, ale nakonec se vše vysvětlilo a zapadlo do sebe. Nenechejte se odradit místy zdlouhavějším putováním hlavní hrdinky a vydržte až do konce, stojí to za to.
Napínavé, přečetla jsem na jeden zátah. Určitě si přečtu další díl.
Čekala jsem asi něco trochu jiného. Myslela jsem, že půjde o klasické pátrání po pachatelích zločinu, ale tohle bylo jiné. Pokud máte rádi knihy o pátrání v minulosti, prolínání minulosti a přítomnosti, střídání vypravěčů a větší množství postav, tak budete spokojení. Tomuto popisu asi odpovídá hodně knih, ale tahle je opravdu v něčem jiná.
Tato série se mi líbí, ale tento díl už mi připadá dost překombinovaný. Některé situace jsou až nechutné a příběh se vyvíjí zvláštním způsobem. Pachatele jsem uhodla brzy, ale oceňuji to, jak mě autorka mátla, že jsem průběžně váhala a přemýšlela o několika jiných pachatelích. Ale nakonec jsem zjistila, že jsem se strefila - a to nebývá tak často.
Krásná obálka, podle které bych spíše tipovala romantickou literaturu, ale opak je pravdou. Zamotaný, napínavý příběh, ve kterém se přítomnost prolíná s minulostí. Kniha se mi líbila, je to má první od tohoto autora a přemýšlím, že si ještě nějakou přečtu.
Nenáročná detektivka, která se dobře četla, ale připadala mi dost podobná jiným. Jsem zvědavá na další díl.
Tak tohle byl zase po dlouhé době opravdu napínavý thriller. Místy dost brutální, což úplně nemusím, ale ještě se to dalo :-) Líbilo se mi, že každou chvíli jsem podezřívala jinou postavu a vždy jsem byla úplně vedle. Nějakou spojitost jsem postupně začala tušit, ale tajemna a napětí tam bylo pořád dost.
Kniha se četla dobře, ale čekala jsem od ní víc napětí. Jak už psali někteří přede mnou, nenazvala bych ji napínavým thrillerem, ale spíše psychologickým románem s detektivní zápletkou.
Jak už psal někdo přede mnou, také mi připadalo všeho moc. Moc postav, moc minulosti, moc dějových linek. Kniha je čtivá, ale z této série se mi líbila asi nejméně.