cucik14 komentáře u knih
Moc povedená kniha, přečtená za dva večery a v mnohých obrázcích jsem se poznávala, jde vidět, že autorka ví o čem píše
Toto byla druhá kniha od Dominika Dána, kterou jsem přečetla a nějak mu stále nemůžu přijít na chuť. Začátek byl skvělý, ale následující popisy historických událostí / praktik StB by dle mě zvládl smrsknout na polovinu. Nehledě na to, že Richard mi připadal jak akční superhrdina :/ Časem mu asi dám ještě šanci, ale zatím mě teda nedokázal přesvědčit, proč bych si měla přečíst celou sérii...
Skvělá kniha, děj ubíhá velmi svižně a četla se mi moc dobře.
Moje první kniha od autorky, ale určitě ne posledni. Milé povídky, ve kterých se vyskytují zvířecí hrdinové, taková oddychovka.
Snad všechny knihy autorky jsem četla už dřív a nyní se k nim v dospělosti opět vracím a baví mě pořád :)
Musím říct, že jsem autorova velká fanynka, mám doma všechny Deníčky i oba Adorably, ale toto pro mě bylo velké zklamání. Souhlasím s ostatními v názoru, že je to jeho zatím nejslabší dílo. Nevím, zda tím, že to je psáno pohledem Čeňka, nebo už mu došli nápady, ale knihu jsem četla s přestávkami asi rok :/ Tři hvězdy jen pro to, že je mi Dominikův humor fakt blízký.
Knihu jsem měla půjčenou z knihovny a je to poměrně náročné čtení. Určitě ne na jeden zátah, spíš doporučuji číst mezi jinými knihami. Ale asi jsem od ní čekala více.
Četli jsme s pětiletým před spaním a moc se mu líbila.
Zajímavé informace, které určitě překvapí i rodiče a velmi pěkné ilustrace.
Dívka ve vlaku mi příliš neučarovala, tak jsem chtěla dát autorce ještě jednu šanci a tím končím, opět nic, bez čeho bych nemohla být ...
Příliš mnoho postav, ve kterých jsem se ztrácela, dej hrozně zamotaný a nepříliš zajímavý.
Krátké příběhy na čtení před spaním, hezké ilustrace, synovi se moc líbila.
Pěkná knížka, vtipné pohádky, synovi se moc líbily.
Četli jsme se synem před spaním. Příběhy akorát dlouhé, vtipy které pobaví i rodiče a krásné ilustrace. Určitě doporučuji!
Má nejoblíbenější kniha od Lanczové. Její typická slaďárna se zajímave propleteným příběhem :)
Moc pěkná knížka, Lanczovou mám ráda a líbí se mi že se v novějších dílech vrací k postavám ze starších knih :)
Další výborná kniha z pera mého oblíbeného autora. Těším se na pokračování nové série.
(SPOILER) Příběh, odehrávající se z velké části na psychiatrii. Hlavní hrdinka je mi i přes svou diagnózu sympatická a mrzelo mě, jak to celé končí, tak já si v tom otevřeném závěru budu představovat happy end :)
Moc pěkně se to četlo a byl to zajímavý pohled do světa psychiatrických diagnóz.
Zajímavá kniha, ale vůbec ne špatná. Podruhé ji asi číst nepotřebuji, i přesto bych ji dala pěkné 3 a půl hvězdičky :)
Některé povídky se mi líbily více a jiné méně, u dvou jsem si říkala, že je mohl autor klidně více rozpracovat třeba na celou knihu. Jinak se to čte moc dobře.