Dandulka Dandulka komentáře u knih

Hon na Bubáka Hon na Bubáka Richard T. Chizmar

Kniha je zajímavá, až do konce jsem věřila, že příběh je pravdivý. Zvláštní styl psaní.

16.12.2024 4 z 5

Křik mrtvé ženy Křik mrtvé ženy Roxann Hill

Strhující příběh s úžasným koncem. Knihu jsem přečetla jedním dechem. Tuto sérii mám moc ráda a těším se na pokračování.

04.12.2024 5 z 5

Nenasytní mrtví Nenasytní mrtví Darcy Coates

Opět super čtení. I tato série se zdá být parádní. Už se těším na další díl.

02.12.2024 5 z 5

Hříchy pro pátera Knoxe Hříchy pro pátera Knoxe Josef Škvorecký

Mám ji moc ráda. Občas se k ní vracím.

01.11.2024 5 z 5

Pomsta dánského krále Pomsta dánského krále Jan Bauer

Trochu zamotaný příběh, ale velmi dobře zpracovaný a čtivý. Ostatně jako vždy. Tahle série se opravdu povedla.

21.10.2024 5 z 5

Očistec Očistec Lee Mountford

I poslední díl je perfektní. Je plný zvratů a děsivých situací. Kniha se čte prakticky sama. Mohu jen doporučit.

03.10.2024 5 z 5

Skutečné zločiny na Ostravsku Skutečné zločiny na Ostravsku Ivana Žáková

Spoustu míst znám, a tak jsou pro mě tyhle příběhy o to skutečnější, na některé si i vzpomínám....

25.08.2024 5 z 5

Otec Brown: Nenápadný detektiv prozřetelnosti Otec Brown: Nenápadný detektiv prozřetelnosti Gilbert Keith Chesterton

Tuto knihu jsem si opravdu užila, její sloh a klid vyzařující z jednotlivých příběhů. Přímo balzám na duši.

01.08.2024 5 z 5

Kéž bys tu byl Kéž bys tu byl Jodi Picoult

Zase další skvělá kniha, která se čte moc dobře. Musím se přiznat, že když jsem zjistila, o čem celý příběh je, chtěla jsem knihu zaklapnout a nedočíst. Cosi mě ale nutilo číst dál. Jsem moc ráda, že jsem to nevzdala.

17.06.2024 5 z 5

Kdyby ze světa zmizely kočky Kdyby ze světa zmizely kočky Genki Kawamura

O knize jsem měla celkem jinou představu. Dočetla jsem to,ale podruhé bych se k ní nevrátila.

29.05.2024 3 z 5

Ďáblovy dveře Ďáblovy dveře Lee Mountford

Tento příběh se opravdu povedl. Zase začínám od prostředku. Ale to nevadí. Těším se na ostatní díly.

23.05.2024

Hra o trůny Hra o trůny George R. R. Martin

Po letech jsem se vrátila lk této sérii, mezitím jsem se prokousala seriálem. Mám tuhle sérii opravdu hodně ráda.

20.05.2024 5 z 5

Severozápadní Čechy za vlády Lucemburků Severozápadní Čechy za vlády Lucemburků Jan Royt

Na tuto publikaci jsem se dlouho těšila. S několika autory jsem se měla možnost setkat osobně. Je pro mě mnohem větší zážitek číst knihu od autora, kterého znám osobně, navíc se jedná o oblast, která je mi už nějakou dobu blízká. Mít v ruce tuhle knihu je prostě zážitek.

12.05.2024 5 z 5

Závěj Závěj C. J. Tudor

Opět a zase parodie na C-19. Proč? Už mi to začíná jít na nervy. Nakonec se to všechno popletlo a dějová linie se ztrácí. Myslím, že už toho bylo dost. Těšila jsem se na pěknou knížku, ale tohle mě zklamalo.

27.03.2024 3 z 5

Jmenuju se Tomáš Jmenuju se Tomáš Ota Kars

Celá kniha se čte výborně, vzpomínky kamarádů a známých, včetně rodiny. Jen Tomášova smrt pro mě byla těžce čitelná.

23.03.2024 5 z 5

Klub monster Klub monster Jennifer McMahon

Celou dobu jsem si myslela úplně něco jiného, než se nakonec objevilo. Skvělé zvraty, které přímo vyrazí dech.

10.03.2024 5 z 5

Adam ze Zbraslavi a případ královny vdovy Rejčky Adam ze Zbraslavi a případ královny vdovy Rejčky Hana Whitton (p)

Velmi lehce napsáno, děj má spád a nenudí. Mám ráda i historické období, do kterého je děj zasazen.

13.02.2024 5 z 5

Zapomenutá vražda Zapomenutá vražda Jude Deveraux (p)

Příjemné čtení. Místy malinko zamotané, ale mně se to líbilo. Zajímavý zvrat na konci byl příjemným zpestřením.

27.01.2024 5 z 5

Než bude pozdě Než bude pozdě Jenny Blackhurst

Přečetla jsem tuhle knihu doslova jedním dechem. Zajímavé zápletky a rychlý spád děje. Paráda.

18.01.2024 5 z 5

Kořist Kořist Dirk Husemann

Námět knihy byl vybrán velmi dobře, ale zpracování pokulhává. Některé scény se mi zdály neumělé a tuhé. Podruhé bych se k této knize už nevrátila.

28.12.2023 3 z 5