Dandy1 Dandy1 komentáře u knih

Návrat z temnoty Návrat z temnoty Liz Coley

Jako zdravotnik musím říct, že konec knihy se nedá brát vážně. A to mě zklamalo.

12.05.2017 3 z 5

Dobrovolnice Dobrovolnice Hana Hindráková

Námět je dobrý, ale zpracování nic moc. Chvílemi jsem nevěděla jestli čtu drama, erotiku nebo cestopis.

09.05.2017 3 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Čte se lehce, Děj je dobře zpracovaný. Ale ten konec! Odfláknutý.

06.05.2017 4 z 5

Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Líbilo se mi to. I když jsem očekávala jiný konec.

04.05.2017 4 z 5

Nebeská láska Nebeská láska Lorna Byrne

Pro mě zklamání. Kniha mi nic nedala. A to mám knihy Byrne ráda.

04.05.2017 2 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Ze začátku jsem chtěla knihu odložit. Potom to začalo být docela zajímavé, ale konec nepřekvapil. Nejlepší z celé knihy byl epilog, který celý příběh posunul jinam.

01.05.2017 3 z 5

Vážka Vážka Michel Bussi

Celou dobu mi bylo jedno, čí dítě je. Autor mě nedokázal nadchnout ani pro jednu variantu. Proto mě kniha moc nezaujala. Obálka je ale krásná.

25.04.2017 2 z 5

Pravidla mozku dítěte Pravidla mozku dítěte John Medina

Doporučuji všem rodičům. Je tu krásně popsáno, co opravdu děti od nás potřebují.

22.04.2017 4 z 5

Musela jsem zemřít Musela jsem zemřít Anita Moorjani

Každý z nás je jako hranol, ve kterém se světlo (čistá láska) láme
do různých barev duhy. To přirovnání se mi líbí.

22.04.2017 3 z 5

Paganiniho smlouva Paganiniho smlouva Lars Kepler

Neotřelé, napínavé, plné zvratů. Tak jak to má u detektivky být.

22.04.2017 5 z 5

Dlouhý pochod Dlouhý pochod Richard Bachman (p)

Jedna z nejlepších knih, co jsem četla.

22.04.2017 5 z 5

Tichá holka Tichá holka Torey L. Hayden (p)

Mě tento příběh opravdu dostal. Nikdo neví, co za dramata se skrývají za chováním problémových dětí. Umíme je rychle odsoudit. A tím to pro nás končí. Torey nám otvírá oči a má můj velký obdiv.

21.04.2017 5 z 5

Čo bolo potom Čo bolo potom Jojo Moyes

Některé příběhy by neměly mít pokračování.

21.04.2017 3 z 5

Myši Myši Gordon Reece

Myš zahnaná do kouta v sobě umí najít netušenou sílu. Jeden průšvih změní váš život k nepoznání. Dostanete se tam, kde jste nikdy nechtěli být. A o tom to je.

20.04.2017 5 z 5

Pět jazyků lásky Pět jazyků lásky Gary Chapman

Co je pro jednoho projevem lásky, nemusí pro druhého znamenat vůbec nic. A na tom ztroskotá spousta vztahů. Kniha je o tom, jak se těmto nezdarům vyhnout pomocí poznání potřeb partnera a svých vlastních. Je to velmi dobře a čtivě napsáno.

20.04.2017

Král z Luxoru Král z Luxoru Philipp Vandenberg

Kniha mě moc bavila. Vandenberg umí dobře ztvárnit atmosféru dané doby.

17.04.2017 5 z 5

Letní světlo, a pak přijde noc Letní světlo, a pak přijde noc Jón Kalman Stefánsson

Tato kniha není napsaná pro mě. Nic se v neděje.

12.04.2017 1 z 5

Celá v bílém Celá v bílém Mary Higgins Clark

Četlo se to dobře. Do poslední chvíle jsem nevěděla, kdo je vrah. Konec mě ale zklamal. Jak motivem vraždy, tak celkovým ukončením knihy.

10.04.2017 4 z 5

Tygřice Tygřice Torey L. Hayden (p)

Četla jsem, protože jsem chtěla vědět, jak to dopadlo se Spratkem. Bohužel už to nebylo tak fascinující.

07.04.2017 4 z 5

Jako zabít ptáčka Jako zabít ptáčka Harper Lee

Lidé z městečka pozorovaní dětskýma nevinnýma očima, které pomalu prozřívají. Věci nejsou takové, jak na první pohled vypadají... Krásná knížka.

05.04.2017 5 z 5