Dandy1 komentáře u knih
Kniha popisuje život v Afghánistánu. Na pozadí se také dozvídáme jak ovlivňuje svobodu Talibán. Smutné je, že ani po dvaceti letech se život v této zemi moc nezměnil.
Co všechno člověk dokáže přežít, zní v dnešním blahobytu až neuvěřitelně.
Začátek mě vůbec nenadchnul, pomalé tempo vyprávění mě odrazovalo od čtení. Nakonec jsem ráda, že jsem knihu neodložila. Konec mi vše vynahradil.
Podle komentářů jsem čekala něco víc.
Zajímavý případ. Konec mě dostal. Jen doufám, že něco takového se doopravdy nestává.
Myslím, když někdo sáhne po knize Jojo Moyes, očekává, že bude číst s kapesníkem v ruce na otírání ukáplých slziček. Tady se to nekonalo. Proto má kniha (podle mě) nízké hodnocení.
Příběh nadčasového domu v konzervativním prostředí se mi líbil.
Styl psaní se mi líbil. Děj mě nenadchl. Chvílemi mi to připomínalo Cartera, chvílemi Jacka Reachera.
Téma prosazování žen ve světě mužů je v poslední době populární. Kniha je hezky napsaná, popisy operací odpovídají realitě. Přesto knize něco chybí. Na vysokou laťku Zvěrolékařky od Sarah Lark to nedosáhlo.
Kniha úplně ovládla moje pocity. Jako na houpačce. Do poslední stránky jsem nevěděla jestli zvítězí zlo nebo dobro.
Je to jako číst pohádku. Linie se Sebastianem to trochu zkazila. Události francouzských dějin mě nenadchly.
Postapokalyptická kniha se vymyká z žánru. Tentokrát je boj o přežití zahalen krásnou pomalou atmosférou. Autorka tak poutavě líčí život rostlin, že mám chuť vzít rýč a jít něco zasadit.
Moc mě bavil kontrast korporátu s poklidem venkovské chalupy. Postava babičky , která je moudrá, nekompromisní a zároveň obětavá, mě bavila nejvíc.
Pěkná kniha. Někdy člověk udělá v mládí chybu, za kterou pak platí celý život.
Začátek byl lépe napsaný než konec. Kdyby bylo holce 12 let, bylo by to uvěřitelnější.
Kniha na křídovém papíře s krásnými fotografiemi mi potvrdila fakt, že bydlím u své kočky. Jestli nás opravdu kočky vnímají jako mámu, tak mám pěkně rozmazlené děti.
Začátek byl takový nijaký, ale pak jsem to musela dočíst bez přestávky.