Dani25 komentáře u knih
(SPOILER) Veľmi dobre vystihnuté charaktery ľudí. Ich prejavy v situácii keď ide o život. Držala som palce Maddy. Bohužiaľ jej správanie na záver ma sklamal.
Čo som neprijala ako reálne: že na rok pošlú s nimi len dvoch kameramanov a keď sa ani oni neozývajú, nikto to nerieši.
Veľmi dobre napísané, zaujali ma všetky tri poviedky. Určite si od autora ešte niečo prečítam.
Mňa táto kniha bavila a rozosmievala. A ten záver bol nepredvídateľný. Plánovať svoj vlastný pohreb a byť jeho súčasťou ako živý je zaujímavá myšlienka :D
Prvých 50 strán ma to chytilo, ale potom to bolo podľa mňa veľmi prekombinované, veľa popisov a tušila som som kto je na čej strane.
Z úvodu ma kniha veľmi vtiahla do deja, ale postupne trochu môj záujem klesal. Preto 4* Ale naozaj zaujímavá téma a prostredie.
“Máte dve uši a jedny ústa a tento pomer nie je náhodný. “
Predchádzajúca kniha ma bavila viac, to ale neznamená, že táto bola zlá. Veľmi aktuálna téma trollov a šikany na internete je ukázaná veľmi zaujímavým spôsobom.
Príjemná oddychovka s predvídateľným koncom, čítala sa fajn. Niekedy dobre padne takýto typ knihy.
Atmosféra sa mi veľmi páčila, ale niektoré situácie mi prišli absurdné, napr. keďže išlo o čas a tušili kde je pravdepodobný vrah, napriek tomu tie reči, že počkáme na políciu. A musím povedať, že aj Elin ma znervózňovala svojim správaním.
Veľmi ma bavila táto kniha, striedanie kapitol Iris a Raya ma ťahalo prečítať ďalšiu a ďalšiu. Záver prekvapivý.
Je to síce staršia kniha, ale pred tripom po Írsku nám pomohla.
Kniha nie len o láske k dvom mužom, ale aj o rodičovskej láske. O tajomstvách nie len rodiny a života Dolores, ale aj Cassie. Psychologický aj krimi román. Som rada, že som túto knihu objavila. Nebola to ľahká téma, ale čítala som ju rýchlo, lebo som bola v napätí kde je pravda.
Tentokrát som bola sklamaná. Od ostatnych autorkinych knih som sa nevedela odtrhnúť a teraz som sa nútila do čítania. Nezaujala táto téma.
Počúvala som na Muj rozhlas počas zaspávania. Tak nič svetoborné to nebolo. Úvod fajn, ale potom napätie klesalo.
Taká čarovná kniha. Niečo iné, nové, zvláštne. Počúvala som audio a áno, vypočujem si ju ešte raz. :)
Užívala som si celú knihu. Mám rada knihy o viacerých generáciách. Aj keď sa život z nimi nehral, bola to milá kniha. Odporúčam.
Zvláštna kniha, niektoré kapitoly ma veľmi bavili, niektoré nudili.
Tak veľmi som sa tešila na další diel Prípadov oddelenia Q a bola som dosť sklamaná.
Ťažký život v diktatúre. V knihe nejde len o Franciskovu kómu, ale aj o kómu celej krajiny.
Na Južnom Cypre som bola 2x na dovolenke a preto som sa rozhodla prečítať tuto knihu. Príbeh lásky pred, počas a po konflikte. Ale bola som dosť prekvapená z niektorých veci napr. na prelome 60 tých a 70tych rokov ešte svietili petrolejových lampami, dievčatá sa nemohli pozrieť na mladých mužov? Manželov vyberali rodičia? To fakt? :o