Dani25 komentáře u knih
Silná kniha. Smutné je, že v tejto rodine nikto nevyjadril pred ostatnými svoje pocity. Každý sme iný, každý má iné predstavy o živote a preto nikdy nemôžme vnucovať svoje sny nikomu, ani vlastným deťom.
Prečítala som ju rýchlo, pretože som bola zvedavá ako sa to vyvinie. Záver zvláštny. Najnormálnejšia postava - puberťáčka Nina.
Velmi dobra detektivka a zaujimavy motiv vraha. Dve linie, kde nakoniec bola vyriesena len jedna. Mozno to bude vyjasnene v dalsej knihe ????
No, neviem ako okomentovať túto knihu... Veľmi čudná, prečítala som ju, pretože patrila medzi knihy na literárnej noci, ale nezaujala ma. Všetky postavy mi liezli na nervy :)
Veľmi zvláštna kniha, zaujímalo by ma ako žil chlapec potom.
V podstate o tom, co sa píše v tejto knihe, všetci vieme. Cestujem rada a budem cestovať naďalej, all inclusive som bola iba raz a musím povedať, že to plytvanie ma vytáčalo, hlavne keď som videla ako si ľudia nakladajú jedlo akoby jedli naposledy v živote a potom sa polovica z toho vyhadzovala. Chlapík, ktorý sa staral o našu izbu mi povedal, že musíme byť veľmi bohatí, keď si môžeme dovoliť takúto dovolenku. (Bol to ultra last minute za 500€ na osobu.) No na druhej strane vravel, ze je rád, že má túto prácu, pretože mimo sezóny nemá žiadnu...
Zaujimavo prepletené príbehy z rôznych období, čítala sa dobre. Ale viac ako 3* jej nemôžem dať.
Súhlasím, že zamotané celé a tipovala som dvoch ľudí, ktorí to na hrdinku nastražili, ale ani jeden môj tip nevyšiel :)
Zaujimavy dej, celkom uveritelny. Spociatku nebolo jasne o co a komu ide.
Veľmi zvláštna kniha, filozofia a rozprávka v jednom. :)
No asi tak, nevedela som do čoho sa púšťam, je to niečo zvláśtne, iné :)
Moja prvá kniha od Bryndzu. Zaujala ma, určite si prečítam aj ostatné.
No teda, silné :( Nechápem prečo tá zmena matky, a keď už tak čím si to zaslúžil konkrétne jeden syn. Kde boli všetci tí susedia a rodičia detí, ktoré videli ako Davida matka týra. :( Celé zle, úplná ľahostajnosť toľké roky. Matka sa mala liečiť na psychiatrii okamžite keď nastala zmena v jej správaní.
Výborná kniha, spočiatku som nevedela kto je kto, tak som sa stále vracala k prvej kapitole :) Kto je vrah som netušila.
Dobrá detektívka, tipovala som niekoho iného ako vraha. :) A ja by som si urcite nechcela dať vymazať spomienky, ani tie negatívne.
Nie je to nejaká literárna špička, ale veľmi si ma tento príbeh získal, preto 5* :)
Knihu som dočítala, lebo som čakala,že sa niečo udeje, ale ani záver nebol zaujímavý.