danuska

Moja prvá skúsenosť so severským krimi, a nie je to zlé čítanie. Akurát som páchateľa odhalila už na začiatku. Oceňujem, že autor neopisoval žiadne mučenie a pod., lebo toho som sa dosť obávala. Páčili sa mi tiež postavy vyšetrovateľov, a humor v knihe.

Téma knihy je síce celkom originálna, ale mňa veľmi nezaujala, skôr ma to nudilo.

Zboznujem cestopisy Mileny Holcovej, pise velmi zaujimavo, a aj vtipne. Tieto knihy sa daju citat stale dokola.

Od tejto autorky som citala inu knihu, ktora ma nadchla. Tuto som zacala citat 2x, ale ani raz som ju nedocitala, vobec ma nezaujala, nudila.

Pekny pribeh o detoch, ktore boli dospelejsie ako ich dospeli rodicia.

Citala som uz aj lepsie a hlavne zabavnejsie knihy od Kinselly. Tato kniha ma az tak velmi neoslovila.

Tato trilogia o cestovani, je brilantna. Skvele napisane, velmi zabavne.
Takychto knih by malo byt co najviac.

Nic extra, jedine zaujimave na tejto knihe su vselijake japonske odlisnosti od europskeho sveta. Autorku som teda nepochopila, preco sa silou mocou chcela stat Japonkou. To ze si zobrala idiota celkom chapem, proste nemala ziadny vzor z detstva, tak nemala moznost zistit, co je laska a co nie.

Jedna z mojich najoblubenejsich knih. Je plna optimizmu a zabavy. Okrem toho su v nej aj recepty.

Toto je jedna z mojich naj knih. Clovek sa od toho nevie ani odtrhnut.

Krásna kniha, ale tie recepty, teda nič pre mňa, čakala som viac.

Takto si predstavujem kuchársku knihu, krásna, jednoduchá, veľmi obsiahla.

Čakala som úplne nenáročné recepty, ale ide v podstate o klasické recepty, akých je všade plno. Sklamanie, už som ju aj predala.

Celkom ma to aj bavilo čítať, taká moderná rozprávka. Sem tam aj vtipné. Ako oddychovka, môže byť.

Kniha je naozaj krásna, ale recepty ma veľmi nezaujali.

Vydarená knižka pre deti. Krásne ilustrácie, básničky super, hádanky na konci. Mojim deťom sa veľmi páči, a opakovane sa k nej vraciame.