danuska

Na to, aku ma tato kniha reklamu, tak nie je nic extra. Klasicky pribeh, nic nove, co by prekvapilo, resp. urobilo tuto knihu vynimocnou. A zase plno pravopisnych chyb priserny preklad...najlepsia na celej knihe je obalka.

Taky priemerny pribeh o sedemnastrocnej Colby, ktora sa vsak sprava skor ako keby mala trinast. Kniha vhodna skor pre mlade dievcata, pre starsie je to nuda.

Pribeh, na ktory sa vzapati zabudne, prilis vela postav, pravopisnych chyb. Hlavna hrdinka, naivka, a cely pribeh taky nejaky divny, ako keby nie z dnesneho sveta.

Velmi pekny pribeh, dojimavy, az smutny. Hlavna postava Melody je skutocne obdivuhodna osoba, ktora hlada cestu k svojej minulosti. Necakala som to, ale jedna z najlepsich knih, co som citala.

Kniha je velmi prijemna, aj vtipna, strasny je vsak jej preklad (Alica Cincarova nech uz nic nepreklada) a gramaticke chyby. Tolko chyb v jednej knihe by som cakala pri nejakom zacinajucom vydavatelstve, a nie pri Ikare, je to velka hanba.

Kniha na oddychove citanie, o praci letusky sa cital vela nedozvie. Co mi prekazalo je, ze Abu Dhabi je skomolene a to iste aj aerolinky Etihad, nechapem preco.

Oddychova kniha, dobre sa cita, ale je v nej plno chyb.

Kniha je celkom putavo napisana, dobre sa cita, ale je v nej aj dost vela postav, v com som mala celkom chaos.
Koniec som vytusila vopred, takze ma to velmi neprekvapilo.

Tato kniha ma sklamala, nudila som sa pri jej citani. Na to, aka je tenka, som ju citala dost dlho.

Pribeh je dost nahusteny, prilis povrchny. Cita sa vsak lahko, ako vsetky taketo oddychovky. Opisuje tak trochu iny pribeh medzi Slovenkou a Marocanom.

Mladi v hajzlu som citala hadam aj 5x a stale sa na tom uzasne bavim.

Skvela kniha, jednotlive postavy boli vyborne popisane, ich konanie, zmyslanie.

Veľmi zaujímavá, pútavo napísaná, vizuálne pekná knižka. Čítanie som si užila, teším sa na pokračovanie.

Toto bola teda riadna blbosť. Nemastné neslané, aj nelogické, o ničom, kopec zbytočných omáčok, kľudne by mohla mať aj o polovicu menej strán.

(SPOILER) Hrozná kniha, ktorá Vás dostane do depky. Dvaja 11-roční chlapci, ktorí trávia leto každý u svojej babky na inom mieste, pričom sa ich osudy na konci pretnú. Jedna babka má demenciu, a jej dcéra by nezvládla pohľad na svoju mamu, ale nemá problém k nej poslať svoje deti, aby sa o ňu starali (každý na 2 týždne). Druhá babka sa nezvláda starať o hospodárstvo, takže tam otročí vnuk, na ktorého babka žaluje jeho otcovi, čo má za následok, že ten neváha, a syna príde zbiť!!! Babka to ťažko znáša, a schovaná plače. Pri predstave takýchto prázdnin, mi bolo zle. A zápletka na záver...totálne pritiahnuté za vlasy. Takisto "moderný" jazyk, bol strašne nasilu použitý. Neodporúčam.

Pre mňa sklamanie, čakala som niečo tajomnejšie, prekvapivejšie.

Absolútne nechutná kniha. Autorke chýba sebareflexia, ako jej len mohlo napadnúť, vydať svoje nechutné denníkové zápisky? Stále len ja, ja a ja, strašne úboha osoba.

Zdá sa mi lepšia ako jednotka, viac lákavých receptov, ktoré by som vyskúšala. Recepty pre mäsožravcov aj vegetariánov, či vegánov, a tiež pre tých, ktorí majú radi sladké.