Daris Daris komentáře u knih

Les v domě Les v domě Alena Mornštajnová

Příběh o tom, jak jedno úchylné hovado zničí životy mnoha lidi...dokonale napsáno, paní Morštajnová opět výtečná.

06.12.2023 5 z 5

To prší moře To prší moře Radka Třeštíková

Smutné životní osudy. Každopádně kniha je napsána skvěle, nemohla jsem se odtrhnout.

21.02.2020 5 z 5

Jiná Gabriela Koukalová Jiná Gabriela Koukalová Martin Moravec

Jedna z nejlepsich knih, kterou jsem kdy cetla. Osobni pribeh Gabci koukalove ukazuje na veci, ktere my, bezni lide a fanousci biatlonu jinak videt nemuzeme. Klobou dolu pred Gabcou, ze svo pocity a tajemstvi vydala. Nechapu ty, co knihu kritizovali a zatracovali. Je skvela.

24.03.2019 5 z 5

P.S. P.S. Aňa Geislerová (p)

příjmené, pohodové čtení

17.09.2016 5 z 5

Tajná kniha Tajná kniha Irena Obermannová

Katastrofa. Nemá to hlavu ani patu, alespoň co mohu soudit po prvních stránkách. Dál jsem se v knize nedostala, protože se to nedalo číst a to jsem se snažila, protože jsem o knihu dost stála.

04.01.2015

Psychologie masových vrahů Psychologie masových vrahů Andrej Drbohlav

detailní popis ze světa masových vrahů

18.02.2019 5 z 5

Snídaně u Tiffanyho Snídaně u Tiffanyho Truman Capote

Nijak zvlášť mě nenadchla, ale ani nezklamala. Milé počtení.

31.07.2018 4 z 5

Protijed Protijed Oliver Burkeman

Autoru knih si obvykle velmi vazim a malokterou knihu nepochvalim. Ted jsem poprve odlozila nedoctenou knihu, kterou musim ohodnotit jako odpad. Autor nejspis nepochopil, co je to pozitivni mysleni. Pise o nem, jako o stalo radostnem pocitu. Skutecne pozitivni mysleni je vsak o tom videt na vecech to dobre, takove, jake jsou a take se v neprijemnostech poucit.

12.02.2019

Nastavení mysli – Nová psychologie úspěchu aneb Naučte se využít svůj potenciál Nastavení mysli – Nová psychologie úspěchu aneb Naučte se využít svůj potenciál Carol Dweck

Skvela kniha, doporucuji vsem. Nesouhlasim s kometari, ktere tvrdiy ze knihu staci shrnout na jeden papir. Naopak, je perfektne napsana, s priklady, rozdelena do oboru. Opravdu genialni kniha.

28.01.2019 5 z 5

Zn. blondýna hledá... Zn. blondýna hledá... Blanka Svobodová

Super oddechovka. Cetla se sama.

14.01.2019 4 z 5

Objevte své proč: Jak najít smysl pro sebe i svůj tým Objevte své proč: Jak najít smysl pro sebe i svůj tým Simon Sinek

Opravdu dobré čtení na zamyšlení i vlastní rozvoj. Kniha je dělaná však jak pro jednotlivce, tak více firmy. Proto pro jednotlivce nepřináší tolik, jako právě pro firmu.

08.01.2019 4 z 5

Jak si zlepšit paměť a koncentraci Jak si zlepšit paměť a koncentraci Lenka Šnajdrová

dobrý. vhodná kniha pro procvičení paměti.

14.04.2017 3 z 5

Proč jedničkáři pracují pro trojkaře a dvojkaři pro státní správu Proč jedničkáři pracují pro trojkaře a dvojkaři pro státní správu Robert T. Kiyosaki

kniha je super, dobře se čte, ale menší mínus musím dát tomu, že ke konci se už vše pořád opakuje, mohla by být o polovinu kratší a stejně vše důležité by tam bylo.

26.08.2016 4 z 5

Jak přelstít ďábla - Tajemství svobody a úspěchu Jak přelstít ďábla - Tajemství svobody a úspěchu Napoleon Hill

Fascinující, ohromující a dokonalá. Měla by patřit mezi povinnou četbu.

02.05.2016 5 z 5

Klub vášnivých botomanek Klub vášnivých botomanek Beth Harbison

super oddechovka, zábavná, dobře se čte.

27.03.2016

Andělé všedního dne Andělé všedního dne Michal Viewegh

Úžasná. Tuto knihu miluju, dostala mě. Smutná, ale trefná. O tom, jak často uvěžume nad zbytečnostmi, aniž si uvědomuje, že to důležitější bereme jako samozřejmost a zanedbáváme.

04.01.2015

Koktejl štěstí Koktejl štěstí Iva Lecká

Moc hezky se čte. Kniha ukazuje, na čem záleží a jak být opravdu šťastný hned a pořád.

18.05.2019 5 z 5

Základní princip Základní princip Brian Tracy

Skvely Brian Tracy. Vse dulezite shrnuto, dobre se cte.

05.03.2019 5 z 5

Sexy strategie Sexy strategie Sylva Lauerová