DenkaFantasy komentáře u knih
Po přečtení jsem měla smíšené pocity, protože se hodně děj i charakter postav změnil, ale i přes to jsem zvědavá jaké bude pokračování. :)
Zamilovala jsem se do této série ale musím se přiznat, že ze začátku mi dělalo problém se začíst. Zlomilo se to až s Ethanem
Po dlouhé době jsem se rozhodla přečíst si nějakou knížku. Vybrala jsem si tuto a nelituji:-) Kdo má rád knížky s upíří tématikou také nebude litovat. 5/5 určitě zase někdy přečtu.
Za mě je to super knížka. Samotného Kunderu moc nemusím, ale co se týče této knížky je to jedna z mých nejoblíbenějších. Doporučuji
Doporučuji k maturitě, jednoduchý příběh, který je hezky napsán.
Knížku jsem četla po třetí tentokrát kvůli maturitě. Doporučuji
Příběh je velmi pěkný, ale jediný důvod, proč jsem tuto knihu četla byl, že jsem si ji vybrala k maturitě. Pokud se rozhodujete, co si vybrat k maturitě doporučuji tuto krátkou novelu .:)
Tak tenhle díl neměl chybu a hodně jsem se u něj nasmála :'D Aelin X Jeřáb nebo u konce Lysandra X Lorcan :"D to sem doslova brečela smíchy... Takže pokud jste už tuto knižní sérii nakously a chystáte se číst tento díl máte se na co těšit!:")) doporučuji!
Děj knížky se mi líbil už od začátku a musím uznat, že se tento díl autorce opravdu povedl a také nepochybuji o tom, že si tuto knihu ještě jednou přečtu. Opravdu doporučuji!
Chaole dobrá práce, díky tobě si musím přečíst 3. díl...
Doporučuji:)
Poté co jsem ji uviděla v knihkupectví jsem si ji prostě musela koupit. A nelituji toho. Určitě ji doporučuji těm, kteří rádi čtou směs romantiky,akčnosti a dobrodružnosti. Fakt mě knížka bavila a 400 stránek sem přečetla za 3 dny jako nic:D těším se na další díl:)
Krásný příběh který se mi zaryl do srdce :') děj který neměl chybu, a ten prolog... Knížku 100% doporučuji je nádherná :')) určitě si knížky zase někdy přečtu.
Líbí se mi, že tato knížka i další dvě souvisejí se sérií knížek Nástroje smrti. Děj byl -prodle mě- poutavý a těším se na pokračování. KNÍŽKU DOPORUČUJI:)