DenkaFantasy DenkaFantasy komentáře u knih

Až do dna Až do dna Chloe Neill

Po přečtení jsem měla smíšené pocity, protože se hodně děj i charakter postav změnil, ale i přes to jsem zvědavá jaké bude pokračování. :)

18.06.2021 5 z 5

Na ostří špičáku Na ostří špičáku Chloe Neill

Achjo, ten konec...

16.06.2021 5 z 5

Dvojí kousnutí Dvojí kousnutí Chloe Neill

Posedlost prostě…

Kousnutí páteční noci Kousnutí páteční noci Chloe Neill

Tuto upírskou sérii doporučuji.

Holky někdy koušou Holky někdy koušou Chloe Neill

Zamilovala jsem se do této série ale musím se přiznat, že ze začátku mi dělalo problém se začíst. Zlomilo se to až s Ethanem

Věčný polibek temnot Věčný polibek temnot Jeaniene Frost

Po dlouhé době jsem se rozhodla přečíst si nějakou knížku. Vybrala jsem si tuto a nelituji:-) Kdo má rád knížky s upíří tématikou také nebude litovat. 5/5 určitě zase někdy přečtu.

31.05.2021 5 z 5

Nesnesitelná lehkost bytí Nesnesitelná lehkost bytí Milan Kundera

Za mě je to super knížka. Samotného Kunderu moc nemusím, ale co se týče této knížky je to jedna z mých nejoblíbenějších. Doporučuji

07.06.2018 5 z 5

Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Doporučuji k maturitě, jednoduchý příběh, který je hezky napsán.

07.06.2018 5 z 5

Pygmalión Pygmalión George Bernard Shaw

Doporučuji/Maturita

R.U.R. R.U.R. Karel Čapek

Čapek a jeho předzvěst co kdyby... Maturita/Doporučuji

07.06.2018 4 z 5

Farma zvířat Farma zvířat George Orwell (p)

Knížku jsem četla po třetí tentokrát kvůli maturitě. Doporučuji

07.06.2018 4 z 5

Lakomec Lakomec Molière (p)

Krásná ukázka toho, jak jsou lidé lakomí...

Bílá nemoc Bílá nemoc Karel Čapek

Drama, které nemá chybu. Čapek no.

Stařec a moře Stařec a moře Ernest Hemingway

Příběh je velmi pěkný, ale jediný důvod, proč jsem tuto knihu četla byl, že jsem si ji vybrala k maturitě. Pokud se rozhodujete, co si vybrat k maturitě doporučuji tuto krátkou novelu .:)

Královna stínů Královna stínů Sarah J. Maas

Tak tenhle díl neměl chybu a hodně jsem se u něj nasmála :'D Aelin X Jeřáb nebo u konce Lysandra X Lorcan :"D to sem doslova brečela smíchy... Takže pokud jste už tuto knižní sérii nakously a chystáte se číst tento díl máte se na co těšit!:")) doporučuji!

30.12.2016 5 z 5

Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Děj knížky se mi líbil už od začátku a musím uznat, že se tento díl autorce opravdu povedl a také nepochybuji o tom, že si tuto knihu ještě jednou přečtu. Opravdu doporučuji!

29.10.2016 5 z 5

Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Chaole dobrá práce, díky tobě si musím přečíst 3. díl...
Doporučuji:)

24.10.2016 5 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Poté co jsem ji uviděla v knihkupectví jsem si ji prostě musela koupit. A nelituji toho. Určitě ji doporučuji těm, kteří rádi čtou směs romantiky,akčnosti a dobrodružnosti. Fakt mě knížka bavila a 400 stránek sem přečetla za 3 dny jako nic:D těším se na další díl:)

20.12.2015 5 z 5

Mechanická princezná Mechanická princezná Cassandra Clare (p)

Krásný příběh který se mi zaryl do srdce :') děj který neměl chybu, a ten prolog... Knížku 100% doporučuji je nádherná :')) určitě si knížky zase někdy přečtu.

22.01.2015 5 z 5

Mechanický anjel Mechanický anjel Judith Rumelt

Líbí se mi, že tato knížka i další dvě souvisejí se sérií knížek Nástroje smrti. Děj byl -prodle mě- poutavý a těším se na pokračování. KNÍŽKU DOPORUČUJI:)

16.01.2015 5 z 5