Didi15 Didi15 komentáře u knih

Arazanini vlci Arazanini vlci John Flanagan

Pro hraničářova učně mám slabost , ale tenhle díl je asi nejhorší ... celková nuda. Četba mě netěšila, jaká to škoda....

16.08.2023 3 z 5

Odkaz Hawthornů Odkaz Hawthornů Jennifer Lynn Barnes

Je to pořád fajn , první díl mě nadchnul asi o něco více , ale nevadí . Rozhodně se těším na třetí díl.

03.07.2023 5 z 5

Krvavý anděl Krvavý anděl Franck Thilliez

Celkem dobrý thriller , Thilliez mě nějakým způsobem úplně míjel , narazila jsem na něj úplně náhodou . Vraha jsem uhádla, a kdo má rád drastické scény, tomu se to bude líbit. Sice nejsem úplně začtená a extra nadšená, ale to jsem nebyla ani do Netopýra od Nesba, takže tomu dám určitě šanci a další díly si přečtu.

08.06.2023 3 z 5

Vina otců Vina otců Åsa Larsson

Tuhle sérii mám moc ráda , takže jsem se těšila i na tento díl . Nezklamal mě a já dávám plný počet . Rozhodně stojí tato série za přečtení .

17.04.2023 5 z 5

Deset tisíc životů Deset tisíc životů Michael Poore

Námět na knihu byl velice zajímavý , ale podle mě to nebylo dotažené. První půlka knihy mě zaujala a bavila , druhou půlkou jsem se již pouze prokousávala . Je to škoda.

29.12.2022 2 z 5

Parte Parte Čou Chao-chuej (p)

Vůbec to nebylo špatné , rozhodovala jsem se , zda dám tři nebo čtyři hvězdy . Nakonec jsem musela slevit na ty tři s porovnáním, co čtu jinak . Příběh fajn, akorát čínská jména se prostě pletou , někdy jsem se ztrácela , o kom je vlastně řeč. Kniha mě ovšem celkem bavila a rozhodně si pak přečtu další díl.

16.12.2022 3 z 5

Poslední, kdo zůstal Poslední, kdo zůstal Riley Sager (p)

Skvělá a čtivá kniha , líbily se mi dvě časové linie .

06.12.2022 5 z 5

Warcross Warcross Marie Lu

Dostala jsem knihu zdarma ke své objednávce knih a byla jsem překvapená, jak super ta kniha je. Tento žánr moc nečtu , ale toto mě chytilo , takže je naprosto jasné , že jdu na další díl:)

28.11.2022 5 z 5

Katova dcera a Rada dvanácti Katova dcera a Rada dvanácti Oliver Pötzsch

Jak už jsem psala u jiného dílu, čím další díl, tím lepší díl. Četla jsem jedním dechem a prostě Kuislovic rodinu miluju , nedá se jinak . Parádní příběh , hned vás do oka netrkne ,kdo má co za lubem , takže paráda . Moc se těším na osmý díl.

12.11.2022 5 z 5

Píseň mrtvých Píseň mrtvých Graham Masterton

Opět nejsem zklamaná , super příběh , i když jsem od půle věděla, kdo v tom asi má prsty. Skvělé prostředí a Katie mám ráda , takže se samozřejmě těším na další díl . Určitě stojí za přečtení .

24.08.2022 5 z 5

Nebezpečná hra Nebezpečná hra Camilla Läckberg

Nejradši mám sérii s Erickou , ale i tak to byla výživná a zajímavá jednohubka na hodinku .

03.02.2022 5 z 5

Jatka Jatka Lee Child

Hm, popis zněl skvěle , název zněl skvěle , ale nakonec to bylo jen průměrné . Výrazně mě to nijak nenadchlo a o dalších dílech asi smýšlet nebudu , škoda . Víc jak za tři dát nemohu.

17.12.2021 3 z 5

Prasklina Prasklina Sharon J. Bolton

(SPOILER) Tak Bolton má i lepší knihy, tato je méně atraktivní , i když prostředí ledovců atraktivní je :) I když je to od autorky slabší odvar ,i tak kniha byla čtivá a moc mě zajímalo , jak to dopadne , čekala jsem na to, kdo bude vrah .
Možná jsem čekala trochu lepší konec , než to ,že vrahem je nějaká bezdomovkyně na bruslích ,o které jsme se skoro nic nedozvěděli . Konec mě tímto zklamal , ale jinak je zase fajn kniha a příběh .

24.11.2021 4 z 5

Stará tajemství Stará tajemství Patricia Gibney

Já nevím ,nějak jsem se nemohla začíst a také mi přišlo až příliš rychlé . Mám i čtvrtý díl, tak uvidíme , zda mě to nechytne víc. Předchozí díly se mi líbily více .

19.10.2021 3 z 5

Imitátor Imitátor Daniel Cole

Velice jsem se na tuto knihu těšila, ale byla jsem mírně zklamaná . Série s Hadrovým panákem byla skvělá , ale tohle mě nějak nebavilo , i když námět byl zajímavý , přesto mi tam něco nesedělo . Předtím jsem četla Oběť Molochovi a to mělo naprosto jiné grády . Je to škoda .

30.08.2021 3 z 5

Oběť Molochovi Oběť Molochovi Åsa Larsson

Mám ráda, když se prolínají dvě velice zajímavé dějové linie . A tady to bylo excelentní ,moc se mi to líbilo a byla to zatím nejlepší díl z celé série. Velice se divím, že díly nejsou všechny v červených číslech , jako tento . Těším se na pokračování ,pokud bude .

30.08.2021 5 z 5

Temná stezka Temná stezka Åsa Larsson

Za mě rozhodně lepší než předchozí díl. Čte se mi to velice dobře a já jsem zvědavá ,co bude dál, takže já jsem naprosto spokojená .

25.08.2021 4 z 5

Henryho tajemství Henryho tajemství Kristina Ohlsson

Zajímavý a čtivě napsaný příběh , akorát méně uvěřitelný , ale i tak mě to bavilo . Mám tuhle spisovatelku ráda.

16.07.2021 4 z 5

Ohnivý sloup Ohnivý sloup Ken Follett

Opět skvělé . Ale tento díl se mi líbil nejméně, chtěla jsem víc Kinsgbridge , na to jsem byla byla zvyklá a to jsem chtěla . Zde jsem dostala úplně jiný příběh . Ale nemohu dát méně hvězd, protože to bylo opět krásně odvyprávěno .

07.07.2021 5 z 5

Hledej mě Hledej mě Lisa Gardner

Moje první kniha od autorky. Jsem nadšená a určitě si dohledam další knihy. Ani na jedné strance jsem se nenudila a dokonce mi vysel tip na vraha :)) Ano, skvělá kniha.

27.02.2021 5 z 5