Disease Disease komentáře u knih

Colby #2: Slunce zemřelo dvakrát Colby #2: Slunce zemřelo dvakrát Michel Régnier

Lepší než první díl, asi díky většímu počtu stránek.

02.01.2020 3 z 5

Colby #1: Výška mínus třicet Colby #1: Výška mínus třicet Michel Régnier

Tak je to taková spotřebka, no... Ale kresba pěkně koresponduje s tou atmosférou drsné školy.

02.01.2020 3 z 5

Autonomie Autonomie Annalee Newitz

Je to nějaké nemastné neslané. To prostředí je vymyšleno dobře, ale děj je příliš často rozmělňován dnes módními úvahami o genderu a marxistickými agitkami.

19.12.2019 3 z 5

Než slehne rudý prach Než slehne rudý prach Süe-cchun Mu-žung (p)

Funguje to spíš jako obraz poměrů v zemi, kde slíbí pandu, ale ve finále se to i dějově rozjede. Kniha pro trpělivé čtenáře.

16.12.2019 4 z 5

Skrýš Skrýš Masasumi Kakizaki

Vcelku průměrný horror s výbornou (v té horrorové části) kresbou.

16.12.2019 3 z 5

Třetí kniha krve Třetí kniha krve Clive Barker

Nebýt Ostatků, dal bych 3*, ale ty jsou geniální. Takže klidně prominu nablblého Krále Syrohlava. Syn Celuloidu a Obětní beránci mírný nadstandard, Pornografův rubáš průměr...

16.12.2019 4 z 5

Lobo: Soukromý očko Lobo: Soukromý očko Alan Grant

Slabší kousek v rámci Loba.

16.12.2019 3 z 5

Druhá kniha krve Druhá kniha krve Clive Barker

No dobře, Hříchy otců a Nové vraždy v ulici Morgue nejsou až tak dobré, nicméně nějaký sešup oproti první knize jsem nezaznamenal.

11.12.2019 4 z 5

Kroniky Pandarve Kroniky Pandarve Martin Lodewijk

Sešit od sešitu lepší. Jen si nejsem jistý, zda je to rostoucí kvalitou nebo mojí stále větší ochotou přistoupit na pravidla hry.

09.12.2019 4 z 5

Svatokrádežná svatba Svatokrádežná svatba Alejandro Jodorowsky

Vcelku fajn pohádka s pěknou kresbou.

09.12.2019 2 z 5

První kniha krve První kniha krve Clive Barker

Na rozdíl od (kdysi dávno) prvního čtení to už pro mě nejsou jen nechuťárny. Barker má smysl pro atmosféru a zajímavý literární styl, ne nepodobný Poeovi. Jen v odlehčené Asrael a Jack tam není ten správný jedovatý humor.

05.12.2019 4 z 5

Síla Síla Joseph Michael Straczynski

Tak jsem nakonec neodolal a vzhledem k nahodnemu setkani v knihovne půjčil a přečetl. Nebylo to nutné, měl bych něco dělat se svojí zvědavostí...

05.12.2019 2 z 5

Krajina půlnočních stínů Krajina půlnočních stínů Joseph Michael Straczynski

Pořád to funguje, jako kdysi na prvočtení. Městská fantasy, jak má být, za mě lepší než cokoli od Gaimana.

02.12.2019 5 z 5

Apokalyptická suita Apokalyptická suita Gerard Way

U. P. V. O. střižené takovou lehkou úchylností, jako bývá ve francouzském komixu. Bavil jsem se. Obavy, že komix od člena kapely pro -náctileté holčičky bude také takový, byly naštěstí liché.

Orbital 3 a 4 Orbital 3 a 4 Serge Pellé

Je to stejně dobré jako předchozí kousek. Politické intriky a spiknutí i akce v pořádku.

Orbital 1 a 2 Orbital 1 a 2 Serge Pellé

První komix nové řady Modré Crwe, kdy jsem se opravdu bavil.

Exit West Exit West Mohsin Hamid

Migrace pohledem z "druhé strany" říznutá magickým realismem. Bavilo mě to víc než Jak nechutně zbohatnout...

29.11.2019 4 z 5

Žut Žut Karel May

U uhlíře Šarky jsem se sice místy lehce nudil, ale i tak je to důstojné zakončení série.

28.11.2019 4 z 5

Zemí Škipetarů Zemí Škipetarů Karel May

Ještě vtipnější než předchozí díl, epizoda s doktorem "Mučidlem" je výborná. A navíc do party padouchů přibývají Alacyové!

25.11.2019 5 z 5

Město světla Město světla Jason Lutes

Pěkné zakončení. Sice jsem za dobu než vyšlo poněkud pozapomněl na protagonisty, ale i tak jsem si početl.

21.11.2019 4 z 5