Dixinka

Nakonec jsem se také dala zlákat vzpomínkami na dětství. Už kvůli čtenářské výzvě jsem knihu opět vzala do svých rukou. Jen mě trošku zaskočila nedostupnost knihy k půjčení v knihovně. Že už by děti zapomněli na klasiku???

Fulghum opět zabodoval. Bez ztráty hvězdičky. Mohu jen souhlasit, že nejhezčí příběh je Pouť. Krásné a k zamyšlení jako vždy.

Napětí do poslední stránky. Krásný příběh a zajímavá zápletka. Čte se jedním dechem.

Tak jsem si připomněla dětství. Pohádky jsou stále stejně milé jako si je ještě pamatuji.

Nevím proč jsem ji už nečetla dávno. Možná to bylo tím, že měla pomyslnou nálepku - musím, povinná četba. Děj je úchvatný, nadčasový a strhující. Smekám ohromnou poklonu, pane Čapku.

Krásné. Dojemné. Moudré. Nevím proč jsem ji nečetla už dřív.

No teda, to bylo napínavé a plné zvratů. Moc pěkná kniha.

Moc se mi to líbilo,zejména první polovina knihy. Těším se na pokračování.

Ze začátku, mě tedy dost štvala ta vodka, ale po rozvinutí celého příběhu, super.

PĚKNÁ ODDECHOVKA. Moc pěkně se četla.

Celý případ měmoc bavil. Otevřený konec slibuje další pokračování. Těším se.

Smutný příběh s velkou myšlenkou. Moc pěkné vyprávění, celá kniha se velice dobře četla.

Tak to jsem ani nečekala Moc se mi líbila a už se těším na další knihu.

Nakonec jsem to přece jen dočetla. Moc mne to nezaujalo. Vše se již opakovalo.

Krásné. Nechybělo napětí do poslední stránky. Přesně tak jak to mám ráda.

Polovina knihy byla hodně zmatená. Vůbec jsem si nějak nedávala souvislosti dohromady a několikrát jsem knihu chtěla odložit, ale ten konec byl fantastický.