Donatello komentáře u knih
Zajímavý pohled nejel na samotné provedení, ale i na psychiku postav, která hraje důležitou roli
Původně jsem knihu četl z nutnosti, ale teď vím, že toho nikdy nebudu litovat, Autor se mnou pěkně vyvoral.. Já věděl, kdo je vrah na 100%, a stejně jsem neměl pravdu!! :D
Výborný náhled do uvažování kriminalistů a složitosti jejich vyšetřováni. :)
DOPORUČUJI.
Příběh vtáhne dobře děje Každého, kdo knihu otevře.. Člověk by skoro věřil, že stát se elitním střelcem je hračka..
Chápu, že chtěl zpět do svého času, ale opustit takovou kočku jako je Annete? Trochu blbec :D
Smekám před těmi kluky co prošli výcvikem v Guyaně, Belize, Rangers a jinými. Jsou to borci!
Paráda. Nemůžu uvěřit, že to co je v knize popsáno se skutečně dělo...
Velmi povedená kniha. Názorně ukazuje, že spojenci pokaždé nejsou úplně spolehlivý
Kniha, u které se vyplatí jít spát ve tři hodiny ráno, hlavně, když jí přečtete ;)
Pro mělničáka naprosto nepostradatelná příručka o historei města...
Ze začátku to čtení nešlo tak rychle, ale potom jsem to přečetl v podstatě jedním dechem. Zajímavě napsáno a moc se líbilo. Doporučuji přečíst!!
Jako Mělničák jsem hrdý na tohoto vojáka, je to příklad české zarputilosti a odvahy.
Líbí se mi. Je to stručný přehled událostí pro každého.
Moc hezky napsané pokračování Casablanky. Nicméně se mi nelíbí to, že z Kubiše a Gabčíka zde autor udělal skoro nepodstatné osoby...