Duchoslp | Komentáře u knih | Databáze knih

Duchoslp Duchoslp komentáře u knih

Hypotéza zla Hypotéza zla Donato Carrisi

Za mě byl Našeptávač mnohem lepší. Dobře se četl, protože Vás vtáhl do děje. Druhý díl byl těžkopádnější a místy zbytečně překombinovaný. Ale námět není špatný

21.04.2021 3 z 5

Uloupené dívky Uloupené dívky Angela Marsons

V posledních dílech jsem si zvykla na dvě dějové linky a tady mi trošku chyběly, ale jinak je to stará dobrá Kim. Zakousne se a nepustí, dokud případ nevyřeší

28.02.2025 4 z 5

Hluboký sníh Hluboký sníh Brian Freeman

Za mě zajímavá a moc čtivá knížka. Zápletka, která se postupně rozvíjí a současně rozplétá. Jediné, co mi vadí, že některé kroky vyšetřování jsou spíš výsledkem náhody nebo nevysvětlitelné intuice.

18.02.2025 4 z 5

Ztraceni v zimě Ztraceni v zimě Patricia Briggs

Mercedes je taková moje srdcovka a nemůžu se jí nabažit. Čekám na nový díl a přečtu ho vždy raz dva. Takže za mě série neztrácí kouzlo

02.02.2025 4 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Tenhle díl mi přišel trošku slabší než dva předchozí. Jen Erika a její chování je naprosto beze změny. Rozhodně není kandidátkou na sympaťáka roku.

14.11.2024 4 z 5

Vše temné a nebezpečné Vše temné a nebezpečné Stacy Willingham

Je zajímavé sledovat vývoj děje a pozorovat, jak je těžké pro Isabelle rozlišit, co je skutečnost a co jen výplod fantazie. Ale nakonec se dočkáme zajímavého rozuzlení

21.10.2024 4 z 5

Není úniku Není úniku Yrsa Sigurðardóttir

Tohle bylo trošku jiné čtení než série Freyja a Huldar, chvilku mi trvalo než jsem se do knížky začetla, ale děj byl napínavý, takže celkový dojem je spíš pozitivní

16.09.2024 3 z 5

Samotářka Samotářka Karen Lynch

Celkově se mi knížka líbila, Sara a její partička opět nezklamali. Jen dějová linka s Madeline mi přišla trošku slabší, čekala jsem toho trošku víc. Ale jinak super

18.08.2024 4 z 5

Každý tvůj nádech Každý tvůj nádech Jennifer L. Armentrout

Tak za mě byl tenhle díl úplně nejslabší. Dějově žádná hitparáda, která vás strhne sebou, ale romantika na vás tryská z každé stránky. Bylo ji místy až příliš

25.07.2024 3 z 5

Dům hlasů Dům hlasů Donato Carrisi

Můj celkový dojem z knížky je trošku rozpačitý. První polovina knížky mi přišla jako naprosto skvělé čtení, ale druhá polovina ztratila náboj a konec byl drobátko překombinovaný.

10.07.2024 4 z 5

Pohřbení andělé Pohřbení andělé Patricia Gibney

Už si na novou Lottie v umírněném kabátě začínám zvykat. Příběh je super, napínavý od začátku do konce a řádně zamotaný. Jen těch postav tady je docela dost a dá práci udržet nit. Jinak super

30.05.2024 4 z 5

Vůle žít Vůle žít Rachel Amphlett

Takové lehké a nenáročné čtení. Železniční zápletka byla fajn, ale osobní vyšetřování Kay mi přijde trošku překombinované

23.05.2024 4 z 5

Temná pláň Temná pláň Andy Maslen

Herny a jeho tým zase nezklamali. Děj má spád a knížka se čte opravdu dobře. Na můj vkus tady bylo, ale dost zbytečných sporů s pohlaváry.

20.05.2024 4 z 5

Pacientka Pacientka Tim Sullivan (p)

Myslím, že detektiv Cross si nezíská sympatie každého čtenáře. Není to klasický kladný hrdina, ale já ho mám ráda. Tentokrát trošku trvalo, než se děj rozjel, ale celkově hodnotím příběh pozitivně

19.05.2024 4 z 5

Útočiště Útočiště Karen Lynch

I když je to asi spíš čtení pro teenegery fakt jsem si to užila. Baví mě vztah mezi Sarou a Nicholasem a všechny ostatní postavy okolo, včetně zvířátek. Přečetla jsem jedním dechem a moc se těším na další díl

21.04.2024 5 z 5

Mrtvé ticho Mrtvé ticho S. A. Barnes (p)

Podle mě tato kniha do kategorie horror opravdu nepatří. Sci-fi není úplně moje nejoblíbenější čtení, ale tohle nebylo úplně špatné. Místy byl děj trošku rozvláčný, ale zase oceňuji netradiční příčinu zániku Aurory. Takže takový průměr

11.04.2024 3 z 5

Zlaté enklávy Zlaté enklávy Naomi Novik

Za mě to byla opravdu podařená série. Žádné umělecké dílo, ale knížka která má všeho tak akorát. Magie, láska a obrovská vůle nenechat se udolat předem daným osudem. Příjemné počteníčko ne jen pro náctileté

30.03.2024 4 z 5

Hloubka nenávisti Hloubka nenávisti Sharon J. Bolton

Tentokrát se Lacey a Mark musí utkat se skrytým nepřítelem, který své plány šíři přes darknet a ukazuje se, jak snad se i normální lidé dají ovlivnit. Za mě opět dobré čtení.

29.03.2024 5 z 5

Dopad Dopad Victor Pavic Lundberg

Prolínání dějových linií bylo fajn, ale jinak mě knížka samotná úplně neuchvátila. Obě hlavní postavy jsou dost svérázné, se spoustou osobních traumat. Za mě téma není špatné, způsob vyšetřování je drobátko naivní, ale někomu se to může líbit

28.02.2024 3 z 5

Faktor Omega Faktor Omega Steve Berry

Taková slabší alternativa na knihu Browna. Asi jsem čekala něco trošku jiného, nového a neotřelého.

23.02.2024 3 z 5