DvěTéčka komentáře u knih
Podle anotace to vypadalo že to bude nic moc...ale naprosto překvapilo! :O
No ve zkratce nuda. Nic jineho než že se rodina obnažuje před světem doma stale dokola a dokola, slušně řečeno...žadné krimi v tom jsem tedy neviděla..
Nádhera až se uvolní pořadník v knihovně a budu si moct vypujčit i posledni díl tak to učiním, nádherná serie :3
První díl mi přišel malinko lepsi , ale i tak tahle serie je hodně slabá...
Třetí díl byl neuvěřitelný. Tuhle serii jsem si zamilovala hned na první stránce! Nadherně propracovaný svět, postavy, děj všechno! skoro 3/4 roku jsem čekala na tenhle dil a ted budu muset čekat na dalsi ještě déle, ale vyplatí se to je to neuvěřitelné. Mám chut jít se klanět spisovatelce k zemi. Nejde se odtrhnou.!
Nádherný příběh, děj ani chvilku nezahálel, samá akce. Moc se mi ta knížka libila, čekala jsem že konec skonči dobře ale budu si muset počkat na další díl! Ke konci mi bylo hlavni hrdinky tak lito už že i slza ukápla a trochu prvkama mi to připomínala čtenářku. Každopádně kniha přesně podle meho gusta! :3
Druhý díl byl stejně dobrý jako první :3 škoda jen že u nás nevyšel i třetí díl :(
Ze záčatku nic moc, ale od poloviny to začalo být napínavé i přes to že nemám ráda knihy kde se ubližuje dětem.
To byla tak krásná knížka že mám chut is ji přečíst ještě jednou :3
Narozdíl od předchozí knihy co sem četla tahle se mi líbila a na konci i slzička ukapla.
Děj zajímavý, ale osobně nemám ráda když se přelétá z postavy na postavu jinou v každé kapitole , je to matoucí a vadí mi to, takže přelousknuto světem letem jen..
Zajimavé čtení i když byla jen jedna mrtvola ke konci.