dzeta komentáře u knih
Lehce psaná kniha o osudech několika rodin. Velice dobře čtivá
Knížka mě vůbec neoslovila, ale jelikož knížky neodkládám, tak je dočtená.
Knížka mi moc nesedla, ale dočetla jsem si. Hezký popis prostředí a přírody. Určitě zkusím jiný díl série.
Na to jak byla tato knížka propagovaná, tak na mě moc nezapůsobila.
Nějak jsem se nemohla začíst. Začátek zdlouhavý, ale konec se mi opravdu líbil. Kříďák byl u mě lepší knížka.
Začátek se mi velice líbil, potom knížka taková poklidná.
Čtivá knížka, ale hlavní hrdinka mě příliš nezaujala.
Vyborný historický román, takové mi sedí, už se těším na druhý díl.
U knížky jsem se skvěle pobavila. Dobře se čte. Za mě nejlepší dílo od autorky. Kdo má rád lehčí literaturu, můžu jen doporučit. Akorád jmen je i ní trochu moc.
Příběh Grace se mi líbil, děj rychle plynul a já stále četla další a další stránku, abych se dočetla, co dalšího jí osud provede.
Od autorky jsem čekala víc. Nudný, pomalu plynoucí děj, který řeší nesrovnalosti mezi generacemi žen jedné rodiny.
Knížky od tohoto spisovatele mám velice ráda, ale tohle opravdu NE...asi knížka nebyla můj šálek čaje.
Téma zajímavé, ale asi ne můj žánr. Dočetla jsem ji, na konci děj plynul docela rychle. Až moc oukej!
Kníha mě neoslovila. A mě asi moc sladká...každopádně mám v okolí osobu s CF, tak že byla pro mě zajímavá z hlediska, co vše musí dělat tito lidé za úkony a berou je jako každodenní rutinu. Klobouk dolů...