Eldaren komentáře u knih
V dnesni dobe jiz klasicke dilo detektivni literatury s necekanym rozuzlenim.
Kniha, z jejiz atmosfery mrazi v zadech. Velmi kvalitne napsano, bezprostredni podani nasili a strachu.
Podruhe bych ji rozhodne neprecetla, ale z toho jednoho precteni si odnasim velmi intenzivni pocit (coz se mi az tak casto nestava).
Inspirativní a příjemná kniha s filozofickým nádechem.
Laskavě poukazuje na to, že se člověk má více dívat kolem sebe a vnímat přítomnost - nezáleží, zda cestujne dny či týdny.
Skvela kniha. Popisuje vsedni, naprosto uveritelne pribehy, ale velmi poutave.
Zábavné pokračování šílené jízdy. Za mě se kvalita stále drží vysoko. Těším se, co prijde příště.
Kratka povidka od skveleho autora. Filozoficky presah je zajimavy, nuti k zamysleni. Ilustrace jsou povedne.
Zajimave povidky. Objektivne bych hodnotila tremi hvezdami, more je ovsem pro me fascinujici tema.
Nikdy jsem necetla Alici Nellis, nyni budu muset. Jeji povidka je spickova.
Skvela odnoz Harryho Pottera. Plne fantazie a napadu.
Pribeh vas udrzi na jehlickach a rozuzleni je necekane. Kniha je objektivne na tri hvezdy, jednu pridavam za prostredi a atmosferu.
Mela jsem velka ocekavani vybudovana hodnocenim knihy okolim i kladnymi odezvami na internetu. Po precteni bych zaradila ovsem mezi prumer.
Chovani postav je obcas zmatecne, napad dobry, ale zpracovani pokulhava.
Nezaujalo me. Spousta pribehu, ale vadila mi jista neuplnost, nedotazenost.
Lehke odpocinkove ctivo.
Prinosna kniha. Cetla jsem ji v dobe zdravotnich problemu a pomohla mi divat se na veci s nadhledem. Hodne o lifestylu, nabozenstvi. Chapu, ze ne vsem sedne; za me ovsem palec nahoru!
Velmi temná a depresivní - za mě nejtěžší čtění od Marqueze. Dokáže skvěle navodit atmosféru, ovšem bohužel jen tu negativní.
Docela poutava kniha. Neurazi ani nenadchne, takova oddechovka, u ktere neni treba moc premyslet.
Spoiler: po prvotnim soku z uvedomeni, ze ze tri hrdinek je jedna, dej pokracuje temer 'pohadkove' hladce a smerem k dobremu konci. Proto palec nahoru za necekany zvrat v posledni kapitole.
Velmi filozoficke a temne. Precteno do ctenarske vyzvy 2019.
Zajimave a kvalitne napsana kniha, ale vsechny povidky se tocily kolem negativnich vlastnosti, cinu... a kolem jisteho nadprirozena, coz mi uplne nesedlo.
Autorovi dam urcite dalsi sanci, priste zvolim roman, ne soubor povidek.
Dobre uchopena temata, dukladne a promyslene zpracovani.
Pani Slimakova je pro me inspirativni, schopna podnikatelka a siritelka osvety tykajici se zdraveho zivotniho stylu a vhodne stravy. Jeji nevnucujici a nenasilny styl se mi libi.
V knize je spousta zajimavych informaci, nad kterymi se vetsina lidi bezne nezamysli, pritom se bezprostredne tykaji naseho zdravi a spokojenosti. Napriklad kapitola o rezanych kvetinach je fakt sila...
Moc hezky napsana kniha. Obdivuji autora za to, ze dokazal jako dospely muz bravurne zpracovat pribeh z pohledu male divky. Skvele zachycene to, jak mala Zabicka vnima veci a udalosti a jak je proziva. Prostrednictvim knihy jsem byla ponoukana divat se na svet detskyma ocima.
Napinava kniha s dobrou gradaci. Neni predvidatelna, misty se ovsem necte lehce (bez spoileru nelze specifikovat... ale fekalni humor neni nic pro me).
Videla jsem i film, ten stoji za zhlednuti - kvuli nemu zvedam o hvezdicku.
Tak trochu jiny cestopis. Prijemna, vtipna a odpocinkova kniha.