Eliška750 komentáře u knih
Úžasný nápad a zajímavé zpracování. Nepředvídatelný děj a vyústění je skvělé. Autor mě zaujal a podívám se po dalších jeho dílech.
Krásná oddychová četba. Postavy sympatické a příběh hezký. Romantika jak má být. ;)
Bohužel od mého vysokého očekávání z této knihy pociťuji ve větší míře zklamání. Myšlenka této knihy mi přijde zajímavá, ale nebyla úplně dobře zpracovaná. Přišlo mi, že jde skoro jenom o popis postav a trocha děje k tomu.
Příjemná oddechová kniha. Přečtena za jedno ráno. Místy i vtipná určitě se podívám po dalších knihách od autorky.
Pár věcí mne v tomto díle vytáčelo, ale stejně to byl poměrně vydařený díl. Bohužel nepřekoná ten první. Velmi se mi líbilo, že se v tomto díle dával větší prostor i vedlejším postavám. Nemohu se dočkat posledního dílu.
Bohužel musím ubrat jednu hvězdičku, kvůli začátku. Vůbec jsem se nemohla začíst a skoro mě to nechytlo, ale jsem ráda, že jsem to dočetla. Moc pěkný příběh. Určitě si přečtu i jiné knížky od této autorky.
Kniha se mi zcela rychle zalíbila, nečekala jsem, že na mě zanechá větší dojem. Jediné co mě trošku mrzí je, konec. To nemění nic na tom, že se nemůžu dočkat, jak se budou události vyvíjet dále.
Moje pocity z knihy jsou smíšené. Ze začátku jsem se nemohla začíst a byl to trochu chaos. Ale konec nebyl tak špatný a četl se dobře.
Skvělá kniha. Bavila mě a krásně se četla, takže byla hned přečtená.
Kniha byla fajn, ale znám lepší. Četla se dobře, takže byla přečtená rychle.
Knihu jsem měla přečtenou hned. Bavila mě a těším se na pokračování.
Do knihy jsem se nemohla nějak začíst, ale absolutně nelituji, že jsem si ji přečetla. Velmi se mi zalíbila a určitě si přečtu další díly.
Krásný fantasy román. Petr byl sympaťák. Zajímavý nápad, hlavně tedy čarodějové v Ostravě.
Velmi zajímavá kniha, doporučuji všem. Sympatický detektiv Frost Easton tomu dodává šmrnc. Vrah si pohrává s myslí obětí, což mi přijde jako celkem originální nápad.