evakundelova evakundelova komentáře u knih

Josef Mareš - Moje případy z 1. oddělení Josef Mareš - Moje případy z 1. oddělení Martin Moravec

Tuhle knížku by měl mít doma každý fanoušek true crimes! Skvěle vedené otázky a ještě lepší odpovědi. Nebyla stránka na které by nebylo něco zajímavého. Jelikož jsem studovala tento obor a je to můj velký koníček, tak jsem případy z knihy a postupy kriminalistů více méně znala, ale čtení mě stejně bavilo. Pan Mareš umí skvěle, stručně a zajímavě vyprávět. Pan Moravec zase skvěle vede rozhovor. Dokázala bych si představit klidně další knihu. Výborná práce.

28.12.2022 5 z 5

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

(SPOILER) Skvělá kniha, která mě donutila číst dokud nebyl konec. Do Ryla jsem se na začátku zamilovala stejně jako Lili. To byl i autorky záměr. Dokázala jsem se vžít do situace hlavní hrdinky. Odpustit/neodpustit. Za mě skvělý děj, který má spád. Atlas je už jen třešničkou na dortu. Mám za sebou už i It starty with us a musím říct, že vy co jste ke konci začali tíhnout k Atlasovi, tak Vám CoHo udělá velikou radost.

14.11.2022 5 z 5

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Skvělá knížka od skvělé autorky. Poprvé jsem ovšem odhalila ‘zvrat’ ještě než se stal, takže pro mě trochu méně napínavé. Děj je sice velice nepravděpodobný v reálném světě, ale proto přece čteme knížky.

14.11.2022 4 z 5

Vzduch, který dýchá Vzduch, který dýchá Brittainy C. Cherry

(SPOILER) Kniha zpracovává vážné téma a místy ho zpracovává dobře. Občas to ovšem skřípe. Chápu, že každý se vyrovnává se ztrátou jinak, ale představovat si při sexu mrtvou osobu už mi nesedlo. Jinak byla kniha čtivá a originální.

23.06.2022 2 z 5

Srdcem proti zdi Srdcem proti zdi Mariana Zapata

Mariano, Mariano… já tu ženskou prostě miluju. Nechápu, jak jsem mohla čekat až tato kniha vyjde v češtině. Královna slow burn romancí. Nic víc k tomu asi nedodám. Jen to, že ostatní její knihy už si koupím v angličtině, protože to čekání nevydržím.

26.05.2022 5 z 5

Kulti Kulti Mariana Zapata

Tuto knihu mám za sebou už 3x myslím a stále jí miluju. Slow burn romance od Mariany mě snad nikdy neomrzí. Baví mě o moc víc číst jak postupně hlavní hrdinové přichází na svou lásku a ne se to dočíst na druhé stránce, a pak číst jen postelové scény. A navíc se pak na ten jejich společný konec těším o moc víc.

26.05.2022 5 z 5

Něco mezi tím Něco mezi tím Melissa de la Cruz

Úžasný příběh, trochu předvídatelný,ale stále zajímavý. Americká politika, láska, rodina.. Jen závěr mohl být trochu větší bum.

24.10.2018 3 z 5