EvaSupovic komentáře u knih
Dávám 4 hvězdy, protože s postavami jsem se rozhodně neztotožnila ani trochu :-P
Tuhle autorku mám zkrátka ráda, protože příběhy jsou uvěřitelné, reálné a moc se po každé bavím :-D
Skvělá kniha a těším se, jestli bude pokračování, co si pro nás autorka nachystá v podobě magie :-D
Skvělá knížka a takovéhle miluji :-D Jiný svět, jiný kraj, všechno nereálné až vlastně lehce představitelné :-D Moc jsem se bavila ...
Knížka se mi moc líbila, akorát bych sem tam hlavní hrdiny praštila něčím po hlavičkách, aby se vzpamatovali :-D Jinak super :-)
Má cenu ještě komentovat Wardovky??? Prostě dokonalá, opět tomu nebylo jinak :-D
Knížka byla taková jednohubka, ač místy trochu nereálně akční, tak nelituji, že jsem se do ní pustila :-D
Super, hodně zamotané a rozhodně jsem některé věci nečekala, těším se na pokračování. Jen kdybychom nemusely vždycky tak dlouho čekat :-(
Nutně, ale nutně potřebuji další díl :-D PROSÍÍÍÍÍÍM :-D Zamilovala jsem si snad všechno na téhle sérii......
Naprosto perfektní :-D Co víc dodat??? Jdu na Mlhu a hněv....
Nádherná, krásná, srdceryvná......miluji tuhle knihu :-D Prostě NEJ :-D
Nutně, ale nutně potřebuji další díl :-D Kniha se mi moc líbila a četla se skoro sama :-D
Jsem zvědavá na další díl, budou zase o něco starší a těším se, jak se s tím poperou :-D
Božská je zkrátka božský :-D Chloe a Bennett jsou TOPKA, ale bez ostatních by nebyli komplet :-D Konec byl NEJ :-D
Skvěle zakončení celé série :-D
Jo, super série a Elle nezklamala a nedočkavě budu čekat na navazující sérii :-D