EvaSupovic komentáře u knih
Přečetla jsem, ale asi už nikdy nepřečtu znova :-( Né, že by to nebylo zajimavé, ale nebyl to úplně můj šálek kávy ......
Krásný, úžasný, ale přesto o jednu hvězdu méně, protože první část se mi líbila mnohem více :-)
Krásná, smutná, reálná situace s ještě lepším koncem......moc se mi knížka líbila a určitě přečtu někdy znovu :-D
Krásná knížka :-) Fakt to stojí za to z pohledu Cama :-) Přesně, tak jak píše slečna přede mnou - vždycky je o chlup lepší knížka z pohledu chlapa :-)
Miluji tuhle trilogii :-) Každý díl byl super a fakt jsem se odtrhla od knížky až jsem ji dočetla a konec byl ......... no comment :-))))))))
Nic není jako Bratrstvo :-)))))) Tohle se celkem dobře četlo, ale nic nemá na BČD od autorky :-)
Docela se mi to líbilo :-) I když, dle mého názoru se to rozhodně nevyrovná sérii Božských......., ale četlo se to dobře a musím říct, že konečně nějaká kniha, která má trochu jinou zápletku, než spoustu jiných :-)
Krásný, krásný, krásný příběh.........moc se mi tato série líbila a určitě se k ní zase vrátím :-) Ase nej andělská série :-)
Jedna z nejlepších Young adultek, co jsem četla :-) Doporučuji všem :-)
Celá série se mi moooooc líbila a Matteo.........hmmmm, k nakousnutí. Všechny díly jsem v podstatě přečetla jedním dechem :-)
Každý má svůj názor :-) Mně se tahle série líbila, i když to není žádné filozofování, drama, výpravné nebo podle skutečnosti......pro mně osobně to znamená odpočinek u knížky, která mně rozhodně bavila :-) Teda všechny ze série :-)))))
Nejlepší z téhle série :-) Bastard je prostě bastard :-)
Má oblíbená série, od které jsem se nemohla odtrhnout. Skvěle napsané, poutavé, erotické, elektrizující napětí......prostě mě to nadchlo :-)
Pro mně v tomto tématu jedna z nejlepších sérií :-) I když fikce, tak opravdu pěkná fikce, kterou by si každá z nás chtěla aspoň ve snu prožít :-)
Nejlepší ze série Bavettových a skvělá kniha. Jedna z mých nej nej nej :-)
Moje první knížka od této autorky a snad se brzy dostanu i k dalším. Bavilo mě to, i když na mě málo romantiky, ale jinak pěkné čtení :-)