Evelin2506 Evelin2506 komentáře u knih

Osudný slib Osudný slib Angela Marsons

Kniha se mi líbila, hezky se četla, líbilo se mi propojení s předchozím případem. Vadila mi urputnost až zaslepenost při snaze usvědčit otce - syna za každou cenu. Těším se na další pokračování.

22.06.2020 4 z 5

Minulost Minulost Lee Child

Za mě jeden ze slabších příběhů s Reacherem. Děj byl dost předvídatelný, pomalý. A co ten konec - ...něco jako dovolená, zasloužíme si ji... Tohle mi moc nejde k mé představě drsňáka a samotáře Reachera. Ale i tak se na další knihy těším.

24.04.2020 3 z 5

Půlnoční linka Půlnoční linka Lee Child

Zajímavá zápletka, ale víc se mi líbí, když Reacher vystupuje jako vlk samotář. Navíc akcí v garáži sněžných pluhů mě Jack zklamal - pro mě už za čarou. Následující noc v motelu mi přišla nesmyslná. V celé knize jediná narážka na vzájemné jiskření - na tyhle dveře bych zaklepal - a pak tohle. Za mě slabší díl, ale i tak se těším na další pokračování.

05.03.2020 3 z 5

Nenech to být Nenech to být Harlan Coben

Knihu jsem si pořídila jako audioknihu do auta. Začátek byl dost těžkopádný, s každou další kapitolou se děj zrychloval. Zcela jsem postrádala nějaké řešení smrti bývalého vedoucího základny - sice to byl padouch, ale mě to tam chybělo. Moc mi nesedělo měnění hlasu pro ženské postavy.

25.02.2020

Tajemství tří Tajemství tří Stella Phillips

Nenadchne ani neurazí.

18.02.2020 3 z 5

Kabinet kuriozit Kabinet kuriozit Lincoln Child

Začátek byl podle mě dost nijaký, ale v průběhu bylo víc a víc napětí. Nebylo to špatné čtení, jen já osobně nemám ráda rozuzlení, které je podle mě nepravděpodobné. Ale podle komentářů, které jsem si přečetla, budu se snažit sehnat celou řadu a vzít to od začátku.

17.02.2020 4 z 5

Hořící drát Hořící drát Jeffery Deaver

Na mě tam bylo hodně technických odborných informací, trochu jsem se v nich ztrácela.

06.09.2024 2 z 5

Cesta pro vraha Cesta pro vraha Jaroslav Velinský

Četla jsem v rámci Výzvy.

27.08.2024 2 z 5

Mimo těžiště Mimo těžiště Jørn Lier Horst

Ani nevím proč, ale moc mě kniha nezaujala. Líbila se mi linie novinářky Emmy.

11.07.2024 3 z 5

Noční směna Noční směna Alex Finlay

Povedená detektivka - zajímavá zápletka, překvapivý konec.

03.01.2024 4 z 5

Druhá žena Druhá žena Michael Robotham

Nemohla jsem se zabrat. Knihu jsem dočetla, zápletka dobrá, ale čekala jsem víc.
Další knihu série si přesto přečtu.

12.09.2023 3 z 5

Volný pád Volný pád Lee Child

Knihu jsem dost dlouho sháněla a tak jsem byla natěšená. Podle mě každý díl, kde Reacher problém neřeší sám, je slabší. Nicméně mě zápletka bavila.

17.10.2022 3 z 5

Příběh Arthura Truluva Příběh Arthura Truluva Elizabeth Berg

Knihu jsem si zařadila do kategorie - v životě nereálné. Pokud ale čtu ve správném stavu mysli, pohodové čtení.

29.06.2022 3 z 5

Tanec v ohni Tanec v ohni Graham Masterton

Pro mě velké zklamání, nejslabší díl série - hodně politiky, krve a mrtvých.

26.05.2022 2 z 5

Španělský slib Španělský slib Karen Swan

Líbil se mi styl příběhu - minulost a přítomnost. Zápletka zajímavá, ale rozuzlení bez překvapení. Kniha je napsaná hezky a když ji čtu s tím, že jde o "román pro ženy", tak docela dobrá.

25.11.2021 3 z 5

Hana Mašková Hana Mašková Hana Kotíková

Četla jsem kvůli výzvě. O Haně Maškové jsem věděla jen z dokumentů a vždy jsem to vnímala spíše jako bulvár. Fotky se mi líbily, ale celkově kniha nic moc. Jako sportovkyně si Hana Mašková určitě zaslouží uznání.

26.09.2021 2 z 5

Bohové viny Bohové viny Michael Connelly

Moc se mi to líbilo. Vůbec jsem nevěděla, že je série Mickey Hallera.

25.06.2021 4 z 5

Chladná krev Chladná krev Lisa Jackson

Kniha na mě působila jako 2v1 - thriller a harlekýna. Část thrilleru měla vše, co od tohoto žánru očekávám a hezky se četla.

05.06.2021 3 z 5

Ochránce Ochránce Lee Child

Příběh se mi líbil, ale konec nepřekvapil.

26.05.2021 3 z 5

Zlodějské ticho Zlodějské ticho Petra Nachtmanová

Čekala jsem něco víc. Hlavní hrdinka je v mém věku a vůbec jsem se dovedla naladit na stejnou vlnu. Pro mě nepochopitelný život.

26.05.2021 3 z 5