evineckY komentáře u knih
Sice jsem už četla i lepší knihy o andělech a démonech, nebo v tomto případě světlo a stíny, nebo dobro a zlo, ale je to psané čtivě a pohybujeme se v Praze.
Končí to samozřejmě v nejlepším, takže se máme na co těšit.
Je to taková jednohubka na jedno odpoledne.
Připadalo mi to jako harlekýnka.
Taky se mi to moc líbilo a hlavně mi sedl styl vyprávění.
Můžeme čekat, kdy příjdou zvěsti od Olomouce - koho našli v kryptě a komu se mstí krásná upírka :-)
Pokračování mých milovaných - zamilovaných andělů je fantastické...
„Naozaj si ma cítil?“ spýtala sa ma a ja som úplne zmeravel.
Pozeral som sa do jej veľkých očí a netajil som šok, čo mi brázdil tvárou.
„Si si tým istý?“
Či som si istý?„Som si sakramentský istý. Zrazu cítim
každučký tvoj dotyk.“ Na viac som sa nezmohol.
Ani April. Sedela na mne ako na ihlách a netajila, že je
šokovaná a kto vie čo všetko ešte.
Zrazu sa uškrnula. Nie povýšenecky, alebo posmešne, ale
ako zloduch, čo má za lubom niečo nekalé... a ja som pochopil...
Po Irské krásce je to jen lehké shrnutí těžké doby s nadhledem.
Poslouchala jsem pěkně načtenou audioknihu.
Byl to raketový start a bylo to super, ale pak děj hodně přeskakoval. Mi by se líbilo víc zážitků v soukromí těch dvou, víc propracovaný děj a ne jen postel a o dva měsíce dál.
Příběh se mi moc líbil a závidím Becky její silnou vůli a trpělivost.
Rozhodně se těším na pokračování.
Tato série mi teda dala zabrat!
Nedalo se odtrhnou - napětí v jednom kuse, na každé straně.
Zachránil to jen epilog, kdy jsem si oddechla .
„Vraj čas zahojí všetky rany, ostáva mi teda len čakať.“
„Čas nezahojí rany, Collin. Len ťa naučí, ako s nimi žiť. Musíš ísť ďalej.“
„Viem. Ani jej fotku by som nemal mať v mobile, lenže je to jediné, čo mi po nej zostalo. Jediný dôkaz o tom, že bola skutočná. Nemôžem a nechcem ju nechať ísť. Nedokážem to.“
První příběh mezi Gabi a Tylerem byl skvělý.
Tyler má dva bratry. Jeden není bratr a ten druhý je, poznala jsem ho dneska v noci.“
„Děláš si prdel, Gabi? Máš za zádama celou policejní flotilu? Víš, že hulím trávu?“
Druhý mezi Elenou a Cameronem, no tam už to drhlo. A ta kriminální zápletka, tak to bylo hodně z rychlíku, spíše fraška.
O tvrdohlavé statkářce, která ''musí'' ženit syny. Krásné svatební zvyky a zpěvy ..... a klebety.:-)
Toto vůbec nebylo špatné. Nevím, proč u nás nevydávají knihy této autorky, když jich má tolik a jsou čtivé
Byla by to jen pohádka, kdyby tam nebylo tolik mrtvých, spíše se to přibližuje ke krimi.
Té romantiky tam bylo pramálo.
Ukázka :
„Jsem studentka psychologie. Studuju lidské chování. Přečetla jsem snad všechny knihy o naší schopnosti manipulovat a páchat zlo. O každém zvěrstvu, které jsme jako druh za ty tisíce let spáchali. Jak jsme se vlastně vyvinuli v kruté bytosti sloužící jen vlastním zájmům než v upřímné a poctivé lidi.“
Tato kniha se lehce dotkne konce války, protože v Německu to dlouho netrvalo. Silné příběhy více osob, které se prolínají. Právě v těžkých situacích se nejvíce ukáže povaha člověka a jaké je důležitá pospolitost rodiny a přátel, kteří se podrží a pomáhají si navzájem. Poslouchala jsem audioknihu skvělé namluvenou.
Musím přiznat, že tento žánr není můj šálek kávy a jako knihu bych to nečetla, ale jelikož jsem to poslouchala, navíc sympatickým hlasem se zamilovaným koncem...:-)
Uvažuji o tom, jak všechny ty hry kradou životy všem lidem. Už se neumí bavit osobně, v přírodě, nemají žádné zážitky a komunikují s lidmi, kteří vůbec nejsou takoví, jací jsou. Život Vám proteče mezi prsty a hry Vám nic nedají.
Přátelství. Jak dovede ublížit falešné kamarádství a intriky. Někteří si vůbec neuvědomují, jaké důsledky napáchají pomluvy a falešné nařčení. Na někom se to podepíše po celý život. Poslouchala jsem audioknihu, která byla skvělé načtená.
Tolik bolesti a bídy ! Poslouchala jsem audioknihy. Jsou tak krásně načtené, že ten konec jsem probrečela.
Super, kniha se mi opravdu líbila,až na ten šok na konec!!! Ještě, že to napravil epilog :-)
Tento román jsem už četla dávno a teď jsem poslouchala audio. Těžký život v těžkých časech. Umíte si někdo představit dnešní děcka přesunout v čase na týden? To asi nikdo :-)
Jaks to hrál ty tažný volku, lepeňo zadubená....chytnu klacek a majznu ťa po tej dutej palici... Když si držel karty na klíně ,naisto si připočítal aj svojho ftáka. Radší tolik nemysli Stratone, tady není žádná univerzita , tu sa hrajú karty. Ale nezúfaj,aj rychtářova sviňa vyhrála,když dobré karty dostala....ha,ha,ha Já ty trpaslíky žeru. :-)