Evka3814 Evka3814 komentáře u knih

Defy: Nebezpečná láska Defy: Nebezpečná láska L. J. Shen

No autorka opět nezklamala,její knihy se čtou jak po másle. Už se nemůžu dočkat pokračování,no rozhodně pokračování bude ještě zajímavé;)

24.08.2019 5 z 5

Pilot playboy Pilot playboy Vi Keeland

Mě se to náhodou líbilo. Příběh se četl hladce a opravdu jsem se nenudila. Odpočinková kniha k vodě;)

13.08.2021 5 z 5

Výměna rolí Výměna rolí Melanie Moreland

Tak já teda nevím, mě to teda úplně neoslovilo. Konec byl jeden uspěchanej frmol(a to jsem se hodně přemlouvala ať to dotáhnu) a celkový příběh byl až moc dokonalej
Kniha co neurazí, ale rozhodně se k ní nevrátím

04.08.2021 3 z 5

Snít znovu Snít znovu Mona Kasten

No nevím,bylo to takové vlažné a zdlouhavé. Asi mě tam chyběla nějaká větší zápletka z které bych si kecla na zadek. Autorky knihy si ráda přečtu. Jsou na pohodu,ale nic k čemu bych se později vracela

22.04.2021 3 z 5

Touha Touha Helen Hardt

Kniha byla příběhem skvělá,pro Talona mě bolelo srdce. To co jako dítě prožil...nedivim se že je tak poznamenanej:(
Ale...ten překlad...některá slova jako např. číča a přeříznout???? Zoufalé a nehodící se!
A teď ke konci,potřebuji dávku dalšího dílu. Tohle jsou snad ty nejhorší konce a fakt je nenávidím.

25.03.2021 5 z 5

Dopisy ztraceným Dopisy ztraceným Brigid Kemmerer

Opět nádherná kniha i když jsem si díly otočila :),ale vůbec ničemu to nevadilo. Sice Rev mě přirostl k srdíčku víc, ale i Declan byl zlatíčko. Na jejich věk toho měli bohužel dost za sebou. Chvilkama mě přišlo vyprávění jak od mnohem starších postav a ne od sedmnactiletých puberťáků. Ale o tom to je ,že život člověka naučí

03.11.2020 5 z 5

River Wild River Wild Samantha Towle

Krásná, emotivní kniha. Kdo čeká erotiku bude velmi zklamán. Každopádně se to četlo samo. Dvě zlomené a přitom silné duše,které se hledali až se našli. Moc pěkně napsaná kniha,sice smutná a přitom i vtipná . Bavilo mě to jejich hašteření. Mohu jen doporučit ♡

03.09.2020 5 z 5

Holka, kterou kdysi znal Holka, kterou kdysi znal Tracey Garvis Graves

(SPOILER) No tak to bylo velké překvapení. Rozhodně to byla dojemná a čtivá kniha. Bylo děsivé znovu zavzpomínat na 11. září. Bylo fajn poukázání na autismus,za mě zajímavé a překvapující čtení.
Jinak obálka k tomuto příběhu teda opravdu nesedi:(

04.08.2020 5 z 5

Hra Hra Elle Kennedy

BOŽE ,FAKT MULUJU JEJÍ KNIHY!!!!!Na Huntra a Demi jsem se moc těšila, i když je pravda že se těším na každou knihu od této autorky:) Zbožňuju její humor co vkládá do příběhu,jako třeba vejce Pablo. U toho jsem se fakt nařechtala:)))) No a zakončení Holise a Rupi,super:)
PS: potřebuji další knihu,prosíííím!!!!

11.04.2020 5 z 5

Halton Halton Melanie Moreland

Prostě další pan dokonalý;-)...tento díl byl za mě asi nejslabší,ale vzhledem k tomu že patří částečně k BAM tak nemůžu jinak než dát 5

10.11.2021 5 z 5

Vzdorující královna Vzdorující královna Meghan March

Kniha od které se nedá odlepit dokud není přečtena,ale BOŽE ty konce mě vždy rozsekaj...jako proč v tom nejlepším je konec!!!? Miluju tenhle typ knih❤... temné,vzrušující no prostě vše co tam má být. Tak a teď zase čekat:( na další díl. Každopádně se těším až si to časem zase přelouskám, ale na jeden zátah

09.04.2021 5 z 5

Jen jeden rok Jen jeden rok Penelope Ward

Jelikož je to Wardka, tak jsem čekala něco jiného. Přesto to byla taková sladká odpočinková romance,na dlouhé otravné dny:)

26.03.2021 5 z 5

Tyran Tyran T. M. Frazier

Absolutně čtivé,okamžitě vás to vtáhne a už nepustí♡♡♡

30.01.2021 5 z 5

Nemilosrdný král Nemilosrdný král Meghan March

No kruci,teď roním slzy.....potřebuju pokračování!!!HNED! Absolutně žhavé počteníčko,nemohla jsem se odtrhnout. Ten konec mě sakra dostal a jsem natěšená na další díl. Anotace zcela dostatečně nevystihuje příběh:)ale ta obálka něco do sebe určitě má;)Rozhodně jsem velmi mile překvapena ❤

22.01.2021 5 z 5

Graysonův slib Graysonův slib Mia Sheridan

Velmi dojemná kniha. Moc jsem si čtení užila, mohu jen doporučit. Krásný příběh jak si dvě zlomené srdce najdou k sobě cestu. Prostě pohádka jak má být. ♡

07.11.2020 5 z 5

Drzý bastard Drzý bastard Vi Keeland

Kniha která se dá očekávat od těchto autorek. Sice byla slabší,ale i tak si u ní člověk odpočine. Aubrey mě neuvěřitelně štvala, Chance byl vtipálek s velkou výdrží. No řekněte, kterej chlap by vydržel tak dlouho uhánět ženskou:) No a na závěr, nejlepší na celém příběhu byla koza :)))

26.10.2020 5 z 5

Aiden Aiden Melanie Moreland

No to zase byla lahůdka!!! Na Aidena jsem se fakt těšila ....vysokej, vymakanej, potetovanej,sexy a k tomu inteligentní. No kdo by odolal ;))) Opět naprostá spokojenost,příběh luxusní. Obálka také povedená. Už jsem jen zvědavá na modelku Madoxe:)))
Jj kluci z BAM jsou k pomilování❤

30.07.2020 5 z 5

Struny lásky Struny lásky Samantha Young

No to byla jízda,kdybych nemusela fungovat,tak bych se od té knihy neodtrhala. Absolutně mě pohltila. Smutnej příběh s krásným koncem,samozřejmě;) Musím říct že se mě líbil více než 1d.

26.04.2020 5 z 5

Nesnáším tě Nesnáším tě Vi Keeland

Zbožňuju vás dámy a ještě více zbožňuju vaše knihy. Pokaždé si vaše příběhy vychutnám,mají hloubku že člověk se vždy musí zamyslet. Úplně jsem se zamilovala do Reeda a Charlotte. Děkuji za krásné příběhy:×❤

30.11.2019 5 z 5

Malum – část druhá Malum – část druhá Amo Jones

Přečteno na jeden zátah. Miluju její zvráceně morbidní styl psaní:) Natea s Tillie jsem si oblíbila. No jen doufám že se brzy dočkáme pokračování. Jsem zvědavá na Brantleyho. Opět to zkončilo otevřeně a už teď umírám zvědavostí jak to bude pokračovat:) doufám. Prostě zbožňuju KRÁLE:* Obálka opět luxusní

21.11.2019 5 z 5