FejKýý FejKýý komentáře u knih

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

(SPOILER) Strašně dlouho jsem se bála že tento příběh dopadne špatně, uff, jsem ráda že ne. Příběh to byl silný, hodněkrát mě to dojalo a hodněkrát jsem se málem i rozbrečela. Ale nevím proč.. měla jsem strašný problém se začíst, vlastně minimálně půl knihy. A hlavní ženská postava mě tam taky hodně vadila, jak se chovala v přítomných kapitolách. Chyba podle mě i byla, že jsem čekala od knihy více. Všichni kolem jí strašně chválili. Dávám 3,75*/5*.

27.07.2020 4 z 5

Nyxia nespoutaná Nyxia nespoutaná Scott Reintgen

Jakože wau! Upřímně jsem tomu už moc nedávala naděje, protože jedničku jsem ohodnotila 3,5*. Nebavilo mě že se tam nic moc nedělo a jak se opakovali pořád ty výcviky. Ale tohle pokračování?? Tam bylo tolik akce! A prostě jak jsme v knize stále někam cestovali.. jo to jsem fakt potřebovala po tom prvním dílu! :) Takže dávám nejvyšší počet a do pár dnů si přečtu poslední třetí díl. :)

27.07.2020 5 z 5

Invaze Invaze Jay Bonansinga

Za mě paráda, příběh mě hned vtáhl. Bylo jen pár menších chvilek kdy jsem se nudila ale spíš jsem byla napjatá a potřebovala jsem číst dál a dál! :) Čekala jsem méně od téhle knihy, proto jsem o to více překvapená.

20.07.2020 4 z 5

Rafťáci Rafťáci Milan Bárta

Film jsem viděla několikrát a vždycky mě dokonale pobaví, kniha to stejné ač pár věcí bylo v knize napsáno jinak, jednu hvězdu ale ubírám za rychlý konec.. To jsem fakt nečekala.. Jiný konec a ke všemu tak o 80% zkrácený..

14.07.2020 4 z 5

Láskou ji nespoutáš Láskou ji nespoutáš Atticus (p)

Za mě zase pecka ale Tma mezi hvězdami se mě z těch jeho tří knih líbila zatím nejvíce. :) Něco mě opět oslovilo, něco ne.

11.07.2020 4 z 5

Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Tak tohle byl opravdu dobrý erotický román. Myslela jsem si, že jsem z nich už nějak vyrostla ale vidím že ne. Ano, byla to jakoby kravina ale mě to dostalo. Hodněkrát jsem se u toho nasmála, strašně mě ta kniha chytla, bylo to krásně čtivé, stránky rychle utíkaly, byla jsem úplně lapená v tom příběhu. :D Ze začátku jsem říkala že bych si tuhle knihu nikdy nekoupila. Ale nakonec jsem ráda že jsem to udělala a že jí budu mít ve své knihovně, už ten název a ta obálka je mazec. :D Těším se na další díl téhle série. A aspoň jsem si odpočala od těch mých thrillerů. Takže jo, tohle budu číst častěji. :P

11.07.2020 5 z 5

Nyxia Nyxia Scott Reintgen

Kniha je za mě spíše pro mladší.
Akce v knize nějaká byla ale moc ji tedy nebylo. A ty soutěže tam pořád dokola? Je super si o tom přečíst ale pořád dokola a pořád až moc detailně rozepsané? Za mě ne, knihu mám půjčenou od kamaráda, jinak bych si jí po dočtení už ani nechtěla koupit. Dám určitě šanci ale i druhému dílu.. protože tu mám půjčenou též. :D Jedna věc mě v knize dost zasáhla a konec taky překvapil..

09.07.2020 4 z 5

Žena v okně Žena v okně A.J. Finn (p)

Kniha mě zprve hrozně nudila a musela jsem si i říkat kolik stran aspoň musím přečíst. Ale po straně 120 už to bylo lepší a ke konci tak posledních 100 stran už jsem se nemohla od knihy odtrhnout. Začátek bych zkrouhla aspoň o polovinu, jinak je kniha dobrá. Dějová linka velice zajímavá .. :) Za mě ač přes dlouhý začátek mohu doporučit. :)

29.06.2020 4 z 5

Nimbus Nimbus Neal Shusterman

Moje hodnocení bude dost teď zvláštní, takže začneme,..
Kniha mi dělala čtecí krizi nechápu proč. Ležela mi tu asi 2-3 týdny rozečtená, ke čtení jsem se musela nutit.. ale přitom příběh byl super, strašně mě to bavilo a co se tam stalo na konci?! Už ať je podzim a máme u nás to pokračování. :D Kniha Smrtka se mi ale líbila o kapánek více.

22.06.2020 4 z 5

Ghúlmošky na věky věků Ghúlmošky na věky věků Gitty Daneshvari

Já být dítě tak jsem spokojená, bylo to pěkné, žádné špatné věci, hezký konec. Roztomilé. :)

17.06.2020 4 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Kdybych tuhle knihu nerozečetla ve čtecí krizi, tak bych ji za den měla přečtenou. Asi týden mi tu ležela přečtená do strany 20, včera jsem to aspoň dala do strany 54 ale dnes? Od té strany až do konce, nešlo se odtrhnout, prostě jsem potřebovala vědět kdo to udělal, proč, prostě jak to celé bylo.. Měla jsem hodně teorií a hodně osob, kdo by to mohl být, nakonec jsem ráda (jak u Nevítaného hosta) že jeden můj tip byl zcela správný, uhádla jsem i motiv. Jen co jsem trochu neuhádla a to bacha malý spoiler teď.. Že se na tom podílelo více lidí, pokud se to dá takhle říci. Za mě teda další pecka od Shari Lapeny a už netrpělivě čekám, až ji u nás výjde další kniha a tentokrát ji snad neotevřu v době čtecí krize. :D A tu příští opravdu za ten jeden den, dva, přečtu. ;)

17.06.2020 4 z 5

Pravda o zázracích Pravda o zázracích Atticus (p)

Kniha se mi líbila jako ta minulá Tma mezi hvězdami, knihu jsem hodně olepíkovala, dost citátů se mi líbilo ale byly tam i některé které mě neřekli v podstatě nic.

14.06.2020 4 z 5

Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Tak tahle kniha mě vtáhla do děje hned! Měla jsem čtecí krizi ale tahle kniha mi ji pomohla překonat. Knihu jsem měla přečtenou skoro za jeden jediný den a to já tolik stránek normálně nedávám. Tohle se Colleen opravdu povedlo, na to že thriller psala poprvé, fakt paráda. Celý příběh jsem nesnášela Verity ale ten konec ??! :o Za mě jeden z nejlepších thrillerů tohodle roku.

13.06.2020 5 z 5

Vox Vox Christina Dalcher

(SPOILER) Z této knihy mám opravdu rozporuplné pocity. Nejdřív jsem se do čtení musela trochu nutit a kdybych ho nečetla společně s někým, asi by mě začala čtecí krize. Ze začátku se tam nic moc nedělo ale zhruba za polovinou knihy konečně se něco začalo dít, příběh pak nabral obrátky a byla tam konečně nějaká akce. :) A teď bacha SPOILER, mrzí mě bohužel že umřel její manžel ale asi to bylo důležité v tom příběhu, ona nevěděla jak se rozhodnout a je super že se dozvíme že čeká miminko ale mě pak aspoň zajímalo tedy i to pohlaví, když se to tam tolik řešilo, bohužel se ho ale nedozvíme, jsem vlastně ráda že (až na Patricka) dopadla kniha vlastně velice dobře. Jen mě ještě mrzí ten uspěchaný konec, klidně bych přidala pár stránek. Dávám tedy nakonec 3,5*.

06.06.2020 3 z 5

Pamatuj na smrt Pamatuj na smrt Aleš Novotný

Chápu že knihu každý chválí, děj byl parádní, zvratů tam taky nebylo málo. :) Četlo se to rychle, za mě plus i krátké kapitoly. A s koncem jsem spokojená, myslím že vrah dopadl jak dopadnout měl. Rozhodně si přečtu další podobnou knihu od pana spisovatele. Rozhodně doporučuji.

30.05.2020 5 z 5

Lovestory ve výtahu a dalších 77 povídek z fleku Lovestory ve výtahu a dalších 77 povídek z fleku Miloš Čermák

Od téhle knihy jsem nic moc nečekala, takže mě mile překvapila, u některých povídek jsem se fakt zasmála nebo si řekla "do háje, fakt to tak dopadlo?" za mě parádní povídková kniha a určitě všem doporučuji. :) Dávám 3,5*.

26.05.2020 3 z 5

Bizarní povídky Bizarní povídky Olga Tokarczuk

Některé povídky se mi líbily více a některé méně. Člověk určitě musí mít na tuhle knihu náladu. Jsou to opravdu zvláštní povídky ale tak to je jasné rovnou i z toho názvu knihy. :) Dávám 2,5*.

24.05.2020 2 z 5

Milostné pletky Nathaniela P. Milostné pletky Nathaniela P. Adelle Waldman

Jako žena jsem někdy hlavního hrdinu chtěla pořádně proplesknout. Hannah byla za mě suprová, s ní to nešlo a s Greer pak jo? Za mě velice zvláštní. Jinak teď přímo o knize. Paní spisovatelka za mě často plácala páté přes deváté jindy to bylo opravdu nudné, pak zase lepší. Kniha defacto o ničem ale jako oddechová četba dobrý.. Takhle, nic od toho nečekejte a budete spokojeni. :D Doporučit bych ji i mohla, jen přes ten dost nudný začátek se musíte dostat. Chtěla jsem dát ze začátku opravdu jen hvězdičku..

23.05.2020 2 z 5

Hra na smrt Hra na smrt Asa Avdic

Kniha mě bavila bohužel až od půlky, pak to bylo lepší, bylo více dialogů a více se tam dělo věcí. Ze začátku tam byl spíše popis všeho a málo se mluvilo. Za mě kniha byla krátká, ač mě většinou 300 stránek stačí. Ze začátku jsem se bála, že fakt kniha bude celou dobu propadák, nakonec po dočtení dávám 3,5*. :) Děj byl zajímavý, od knihy jsem čekala ale úplně něco jiného. Takže nakonec i překvapení. :)

20.04.2020 4 z 5

Mrchožrout Mrchožrout Jack Heath

Z téhle knihy mám rozporuplné pocity, ač byl příběh opravdu dobrý a čtivý a pokud bude pokračování, určitě si ho přečtu, tak mě tato kniha dělala čtecí krizi. Proč? Sama nevím. Rozhodně ji doporučuji přečíst všem, kdo má rád tento žánr.

16.04.2020 4 z 5