ferda16 komentáře u knih
Opět skvělé pokračování osudů Marty. Knížka se nedá odložit. Líbí se mi, jak autorka líčí dobu i lidsky i historicky, zvlášť, když na konci rozepisuje, které informace jsou trochu smyšlené, upravené nebo pravdivé. Je to skvělá série, ale občas je člověk "unavený" tou dobou a lidskou zlobou.
Pěkná tenká knížečka. Čte se rychle - děj je svižný a člověk na pár stránkách dostane všeobecný přehled o hodně tématech. Doporučuji.
Skvělé příběhy - četla jsem sice povinně, ale ráda a s chutí. A zpracování v Semoforu také vřele doporučuji.
Hezká knížka. Líbilo se mi téma a příběh byl napínavý. I zakončení mělo pěknou myšlenku. Propojenost náboženství - minulosti a současnosti. Parádní.
Knížka byla moc hezká. Krásný příběh plný lásky, přátelství i zloby. Jsem ráda, že jsem nejprve četla a poté viděla film. Takže až nyní mám před očima krásnou Reese Witherspoon a Robert Pattinsona. Při filmu mi kápla i slzička.....
Další úžasný a napínavý příběh. Kim a její tým je skvělý. Jen se bojím, co bude příště. V tomto díle se toho hodně uzavřelo....Ale věřím, že přijdou další skvělé díly a už se na ně těším. Jen by mohla psát rychleji. Knížka se čte jedním dechem a pak se musí jen čekat :-)
Za mě další skvělý díl!! Knížka se nedá odložit. Opět fascinující téma. Doufám, že mu jen tak nedojdou nápady a budu se těšit na další příběhy členů Sigmy a na jejich osudy :)
Další úžasný díl této série. Od knihy se nejde odpoutat. Moc se mi líbilo propojení příběhu známých postav + nové generace a linie křížové výpravy. Zajímavé detaily, které mě v dějepise nikdo neučil :-). Už se nemůžu dočkat dalšího dílu. Ovšem není nikde k sehnání. Kdybyste věděli, kde v Praze knihu sehnat, budu ráda za radu.....
Tento díl byl ještě napínavější, něž první. Už jsem znala postavy, a proto jsem silněji prožívala příkoří i radosti, kterých je v příběhu opravdu hodně. Velmi čtivá, napínavá knížka. Nejde se od ní odtrhnout......:)
Navíc historické detaily doby i postav se mi moc líbí a něco si z dějepisu zopakuji.
Krásný čtivý historický román. Hned od první stránky nechybí napětí. Četla jsem jedním dechem. Už se těším na další dobrodružství ve druhém díle :-)
Další skvělý díl s Kim Stoneovou. Moc jsem si ji oblíbila. Úplně jiné téma a zase skvělé. S každou stránkou se odkrývají nové souvislosti a nutí vás přemýšlet jak to nakonec všechno dopadne. Tyto knížky se nedají odložit.......Určitě doporučuji!!!
Skvělá knížka. Děj a způsob psaní vás osloví a nemůžete se odtrhnout. Navíc vás nutí přemýšlet, což mě u detektivek baví. A závěr? To jsem nečekala. Kim jsem si moc oblíbila a jdu hned na další díl.......
Za mě úžasný díl. Po delší odmlce jsem se dočkala všech mých oblíbených postav. A zvolené téma mě fascinovalo. Dokonce jsem si poté půjčila knížku o Teslovi, abych se dozvěděla víc. Nechápu jak ho napadají témata, ale díl od dílu si užívám snad víc a víc. Na každé stránce je akce a napětí a nemůžete se dočkat, až otočíte na další stránku. :-)
Knížka je napínavá, hezky psaná a v tomto díle už není problém zorientovat se ve jménech. Knížku jsem zhltla. Místy velmi detailní pohled na historii - válčení, doba a život v ní. Skvělé nápady a myšlenky panovníka a pohled na to, jak je vnímán okolím i intriky okolo něj. Knížka se mi moc líbila a doporučuji si opravdu nejdřív přečíst první díl, abyste nebyli zmatení a užili si finále příběhu o Claudiovi. :-)
Knížka se mi moc líbila. Byla psaná jinak, než jsem zvyklá, takže příjemná změna. S každou kapitolkou se trochu odkrýval příběh. Když už jsem si myslela, že vím, jak to skončí, přišla změna a zase nový pohled na jednotlivé postavy. Moc pěkné - doporučuji.
Knížka je napínavá, hezky psaná a když se zorientujete v rodokmenech, tak už si příběh jen užíváte. Knížku jsem doslova zhltla. Krásný pohled na historii, detaily doby a života. Je skvělé, jak poutavě dokáže autor psát a jaký má rozhled. Už se těším na další díl.
Knížka je originální, plná hezkých a vtipných nápadů. Neříkám, že bych mohla zkusit všechny triky, ale jako sbírka nápadů se mi už občas osvědčila nebo jsem si myšlenku trochu upravila k obrazu svému. Každopádně hezká oddychovka, u které se pousmějete a třeba vás i inspiruje...:-)
Knížka z povinné četby. Myslím, že tato knížka snad každé dítě zaujme, rozvíjí fantazii, příběh pohltí a krásně se čte.
Tuhle knížku jsem četla na doporučení kamarádky. Dojemný, krásný a čtivý příběh, který zaujme a čtete s chutí až do konce.
Knížka je nápaditá - hlavně ta jména jsou moc hezky vymyšlená i příběhy. Navíc je kniha plná krásných obrázků. Četla jsem ji klukovi před spaním a je tedy pravda, že některá jména jsou spíš jazykolamy, ale za nás měla knížka úspěch :-)