Fixa08 komentáře u knih
Opravdu čtivá kniha, ale od Keplera určitě ne nejlepší, přišlo mi to nerealistické a vůbec myslím, že kdyby nechali Jurka mrtvého, o nic by jsme nepřišli. Přesto další díl si určitě dám a snad už to bude vyšetřování s jiným a hlavně novým vrahem.
Musím říct, že oproti minulému dílu, tohle byla neskutečná pecka! Prostě za 5*! Jo a vraha jsem nodhadla :-).
Tuhle skvělou knížku jsem četla poprvé ve dvanácti a strašně se u ní bála, ale tak se mi líbila, že jsem bála, dokud jsem jí nepřečetla :)! Skvělý příběh, skvělý Holmes, kterého miluji. Knihu jsem četla už několikrát a ještě několikrát budu :)!!!!
Mě se to nelíbilo, postavy nesympatické a konec hrozný. Ani nevím co víc dodat, je to už delší doba co jsem četla a vykouřilo se mi to z hlavy.
Moc se mi do Bryndzy bez Eriky nechtělo, ale jsem nadšená, kniha mě určitě nezklamala, spíš naopak.
Krásná kniha, takové pohlazení po duši. Knihu jsem si neskutečně užila, až mě mrzelo jak jsem jí rychle přečetla. Těším se na druhý díl!
Pro mě zatím nejlepší díl a jestli to bude jako s Harrym, tak se neuvěřitelně těším na čtvrtý, který byl pro mne top!
Případ se mi moc líbil, do poslední chvíle jsem nevěděla kdo je vrah, Rowlingová je prostě paní spisovatelka.
Vyloženě spatné to není, ze začátku docela nuda, konec dobrý. Vrah je lehce odhadnutelný. Dávám za tři hvězdy, četla jsem prostě už lepší knihy a bestsellery to zdaleka nebyly.
Tohle bylo opravdu skvělé čtení, ten kdo miluje thrillery jako já, tak ať neváhá a přečte si!
Vlastně jsem docela zklamaná, neříkám že se to četlo špatně, ale čekala jsem něco víc, je to takový průměr který nenadchne, ani neurazí.
Tak tuhle knihu, jsem si opravdu užila, je skvělá a to už cílová skupina fakt nejsem. Příběh čtivý, děsivý, kniha krásně utíká, prostě bomba!
Zdaleka nejlepší thriller který jsem letos četla! Hlavní hrdinové jsou skvělý a příběh fantastický. Moc se těším na druhý díl, doufám že u nás vyjde. Ptám se na jednu věc, proč tato kniha nemá označení bestseller? Určitě by si ho zasloužila než některé jiné knihy!
Poslouchala jsem audioknihu a jsem nadšená, je to ještě lepší než Vzplanutí, těším se na Polednici!
Chtěla jsem oddychovku na Vánoce a koupila tuhle knihu, ovšem dostala jsem mnohem více! Je to milé, krásné, napínavé a romantické. Nádherná kniha, nemohla jsem se odtrhnout a určitě doporučuji!
Šokující začátek, skvěle popsaný detektiv, říkala jsem si, začíná to dobře, to bude super knížka, bohužel jak to šlo dál, tak mě to bavilo méně a méně. Pořád jsem čekala na nějaký objev zázračné Mii a nic. Pro mě průměr.
Já si jí dala znovu a je pořád tak dobrá jako poprvé!! Skvělá kniha, není co dodat!!!!!!!