Fixa08 Fixa08 komentáře u knih

Hodnej kluk Hodnej kluk Elle Kennedy

Volné pokračování série Him a pořád mě to baví!

16.01.2020 5 z 5

My My Elle Kennedy

Tohle me opravdu bavilo, skvělé jako první díl!

14.01.2020 5 z 5

Lazar Lazar Lars Kepler

Opravdu čtivá kniha, ale od Keplera určitě ne nejlepší, přišlo mi to nerealistické a vůbec myslím, že kdyby nechali Jurka mrtvého, o nic by jsme nepřišli. Přesto další díl si určitě dám a snad už to bude vyšetřování s jiným a hlavně novým vrahem.

29.05.2019 5 z 5

Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Musím říct, že oproti minulému dílu, tohle byla neskutečná pecka! Prostě za 5*! Jo a vraha jsem nodhadla :-).

30.03.2019 5 z 5

Pes baskervillský Pes baskervillský Arthur Conan Doyle

Tuhle skvělou knížku jsem četla poprvé ve dvanácti a strašně se u ní bála, ale tak se mi líbila, že jsem bála, dokud jsem jí nepřečetla :)! Skvělý příběh, skvělý Holmes, kterého miluji. Knihu jsem četla už několikrát a ještě několikrát budu :)!!!!

28.03.2016

Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Mě se to nelíbilo, postavy nesympatické a konec hrozný. Ani nevím co víc dodat, je to už delší doba co jsem četla a vykouřilo se mi to z hlavy.

17.01.2016 ztráta času

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Moc se mi do Bryndzy bez Eriky nechtělo, ale jsem nadšená, kniha mě určitě nezklamala, spíš naopak.

15.12.2020 5 z 5

Skóre Skóre Elle Kennedy

Dala jsem se opět po dlouhé době do této série a pořád skvělé!

01.04.2020 5 z 5

Vzplanutí Vzplanutí Jiří Březina

Skvělá detektivka!

26.09.2019 5 z 5

Muffin a čaj Muffin a čaj Theo Addair (p)

Krásná kniha, takové pohlazení po duši. Knihu jsem si neskutečně užila, až mě mrzelo jak jsem jí rychle přečetla. Těším se na druhý díl!

19.05.2019 5 z 5

Ve službách zla Ve službách zla Robert Galbraith (p)

Pro mě zatím nejlepší díl a jestli to bude jako s Harrym, tak se neuvěřitelně těším na čtvrtý, který byl pro mne top!
Případ se mi moc líbil, do poslední chvíle jsem nevěděla kdo je vrah, Rowlingová je prostě paní spisovatelka.

29.10.2016 5 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Vyloženě spatné to není, ze začátku docela nuda, konec dobrý. Vrah je lehce odhadnutelný. Dávám za tři hvězdy, četla jsem prostě už lepší knihy a bestsellery to zdaleka nebyly.

17.01.2016 3 z 5

Vzkaz v láhvi Vzkaz v láhvi Jussi Adler-Olsen

Tohle bylo opravdu skvělé čtení, ten kdo miluje thrillery jako já, tak ať neváhá a přečte si!

11.01.2016 5 z 5

Za pět let Za pět let Rebecca Serle

Vlastně jsem docela zklamaná, neříkám že se to četlo špatně, ale čekala jsem něco víc, je to takový průměr který nenadchne, ani neurazí.

08.04.2021 3 z 5

Pamatuj na smrt Pamatuj na smrt Aleš Novotný

Tak tuhle knihu, jsem si opravdu užila, je skvělá a to už cílová skupina fakt nejsem. Příběh čtivý, děsivý, kniha krásně utíká, prostě bomba!

07.01.2021 5 z 5

V mysli vraha V mysli vraha Mike Omer

Zdaleka nejlepší thriller který jsem letos četla! Hlavní hrdinové jsou skvělý a příběh fantastický. Moc se těším na druhý díl, doufám že u nás vyjde. Ptám se na jednu věc, proč tato kniha nemá označení bestseller? Určitě by si ho zasloužila než některé jiné knihy!

26.11.2019 5 z 5

Promlčení Promlčení Jiří Březina

Poslouchala jsem audioknihu a jsem nadšená, je to ještě lepší než Vzplanutí, těším se na Polednici!

28.09.2019 5 z 5

Muž, který už nezavolal Muž, který už nezavolal Rosie Walsh

Chtěla jsem oddychovku na Vánoce a koupila tuhle knihu, ovšem dostala jsem mnohem více! Je to milé, krásné, napínavé a romantické. Nádherná kniha, nemohla jsem se odtrhnout a určitě doporučuji!

06.01.2019 5 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Šokující začátek, skvěle popsaný detektiv, říkala jsem si, začíná to dobře, to bude super knížka, bohužel jak to šlo dál, tak mě to bavilo méně a méně. Pořád jsem čekala na nějaký objev zázračné Mii a nic. Pro mě průměr.

03.12.2016 3 z 5

Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Já si jí dala znovu a je pořád tak dobrá jako poprvé!! Skvělá kniha, není co dodat!!!!!!!

29.06.2016 5 z 5