flare flare komentáře u knih

Dotknout se nebe Dotknout se nebe Marek Holeček

Sny se maji plnit nejen o vanocich..je to bombardak,stejne tak i jeho crew..hezke fotky,hezky sepsano...

21.11.2022 5 z 5

Směr času Směr času Arthur Charles Clarke

Nekdy si myslim,ze pan Clarke pricestoval z budoucnosti...:-)

17.11.2022 5 z 5

Sám sobě psem Sám sobě psem Jan Venca Francke

Čtení zajímavé, ale tak nějak na stejné brdo...taky bych uvítal více fotek, ale trochu zajímavějších, než s čelovkou..:-)..zajímalo by mě třeba co je to za sorta lidí, co podstupuje toto sebemrskačství -i když ho kvituju.., co stojí za organizací závodu, nějaké biologické, fyziologické postřehy a tak podobně..btw i tak klobouk dolů

06.09.2022 3 z 5

Kdo ví, kde budu zítra Kdo ví, kde budu zítra Jindřich Šídlo

Pan Etzler je bombardak,ma prehled a zrejme i slusny clovek. Povedeny rozhovor..drzim palce.

12.06.2022 5 z 5

Těžká planeta Těžká planeta Isaac Asimov

Dobre strida slabsi a naopak..kazdopadne zahloubat se do praveku SF a cist co se borcum honilo hlavou, v jejich dobe, neni k zahozeni..

31.01.2022 4 z 5

Zápisky mladého lékaře Zápisky mladého lékaře Michail Bulgakov

Pekne, archaicke a stale aktualni poctenicko..

04.01.2022 4 z 5

Římanka Římanka Alberto Moravia (p)

Pěkné čtení, čtivé, květnaté myšlenky...těžký úděl slečny Adriany a všech lidí okolo, ale co už, takový je život..

18.06.2021 4 z 5

Umění být zdráv Umění být zdráv Věra Keilová

Zadne velke cteni..ale tomuhle uhlu pohledu na svet fandim..i kdyby jsi vyuzil jen 30% budes se mit jistojiste lepe...

08.05.2021 5 z 5

Čtvrtý protokol Čtvrtý protokol Frederick Forsyth

Další pěkné čtení..zkrátka, další povedená knižní taškařice..:-)

24.11.2020 5 z 5

Adam Ondra: lezec tělem i duší Adam Ondra: lezec tělem i duší Martin Jaroš

Je to kanon,dobrodruh a nezlomny dric..velky respekt..

16.06.2020 5 z 5

Všichni lžou Všichni lžou Seth Stephens-Davidowitz

Vubec me neprekvapilo,ze to co okolo sebe vidim,posloucham a ctu,je vlastne tak trochu jinak..lidi lzou i mimo "internety"..ale verim,ze tyto data maji budoucnost..velkou budoucnost..

27.04.2020 4 z 5

Nimbus Nimbus Neal Shusterman

Neprekvapila..pobavila...prijemne stravene chvilky ve vlacich,mestske hromadne a u lampy..:-)...young adult maji nekdy dobry vyber..

10.02.2020 4 z 5

Jenom lidé Jenom lidé Sylvain Neuvel

Zajimave je,ze vsichni vedi kde je zakopany pes,jak s tim nalozit,proc se chovame jak se chovame,proc jsme takovi a makovi a jak udelat svet lepsim mistem nez je dnes...ale tu uz by jsme nebyli my..lidi..

10.05.2019 4 z 5

Nahá opice Nahá opice Desmond Morris

Mam rad tenhle obsahovy tip knizek..vzdycky se clovek neco nauci,zamysli a dozvi..doporucuju..

14.02.2019 5 z 5

Média, lži a příliš rychlý mozek Média, lži a příliš rychlý mozek Petr Nutil

Jo jo muze byt,doporucim...pritahla me psychologie a priklady z praxe..rozhodne si muzete ucesat dosavadni vedomosti..

04.02.2019 5 z 5

Podzemní železnice Podzemní železnice Colson Whitehead

Krásná kniha, ale Černobílý svět a třeba filmové zpracování Skrytých čísel, se mi líbilo více...trochu mi připomínalo Krvavý poledník: aneb Večerní červánky na západě, ale tohle nebylo tak kruté..:-))..zajímavé je, že se situace, podle mě, moc nezměnila..což je dost smutné..

03.09.2018 4 z 5

Spící obři Spící obři Sylvain Neuvel

Takhle pojatou knihu jsem jeste necetl..teda, spis probehl vesmirnou rychlosti. Zkratka, dobre se cetla...dobry namet,chytre zpracovani, napinavy dej,dobre citelne postavy...i prebal se vyvedl...

02.07.2018 5 z 5

Dárce Dárce Lois Lowry

Slupl jsem si jako malinu. Rozhodně k zamyšlení. Nejvíc mě nadchlo, jak se kniha tvořila. Životní myšlenky a zkušenosti, které se řadí jedna za druhou a zrají jako víno.

06.03.2018 4 z 5

Zabijáci Zabijáci Jussi Adler-Olsen

Dobrá kniha to byla, zajímavá..první díl se mi ale líbil více. A vyhlížím další..

24.01.2018 4 z 5

Poločas rozpadu Poločas rozpadu František Kotleta (p)

Jako, nevím proč, ale ty starší kousky pana "mordýře" Kotlety se mi líbily nějak více. Ale jako oddechovka cajk..

01.09.2017 4 z 5