gabice4

"Když jsem šel spát, vždycky jsem si představoval, jak se pavouk přikrade dolů, vplíží se mi do úst, sklouzne dolů hrdlem a nákladem mi do břicha spoustu vajíček"..... tak po těchto větách, které jsou hned na začátku jsem měla hrůzu v očích. Jako člověk, který má panickou hrůzu z pavouků, jsem nevěděla jestli mám vůbec číst dál. Jelikož jsem měla na poličce další díly půjčené z knihovny, tak jsem si řekla, že to dám.Po přečtení....... Dobrá hororová pohádka, nějak jsem tomu všemu nevěřila, až moc lehce vzal Darren situaci, kdy se mu změnil celý život.

No... Tento díl se mi až tak moc nelíbil. Asi je to kvůli tomu, že se hlavní postavy v předchozích dílech moc nevyskytovali

Na mě trochu moc násilí....člověk by neřekl ,kolik zranění dokáže vydržet 15-letý kluk. Ale aspoň už vím co předcházelo Labyrintu.

Trochu moc krve a střev ...pro mladší děti to asi nebude moc vhodné

Na to, že hlavní hrdinka nevěděla , že existuje nějaká kouzelná říše, elfové, víly atd...., tak to vzala docela dobře. Žádný údiv, proč zrovna ona tohle všechno může vidět? Kde a jak se to všechno stalo.....
Nevím , nějak se mi tomu všemu nechtělo věřit, velmi stručně napsaná kniha.

Začátek pro mě zmatený, ostatně jako každá kniha.....než se do toho pořádně ponořím. Kniha se mi líbila a těším se na další díl

Opět se vracím ke třem hvězdičkám.........tento díl se mi zdál ze všech nejhorší.....ale přesto jsem ho dočetla do šťastného konce

Hodně dlouho mi trvalo než jsem tuto knihu přečetla.Dočetla jsem ji jenom proto, že když už začnu nějakou knihu číst tak jí prostě dočíst musím. Absolutně nic mě nezaujalo...děj, postavy...

Začetla jsem se až na konci knihy. Ale další díly si určitě přečtu......už vím o co jde, takže se mi možná bude kniha líbit hned od začátku.

Děj je až příliš zamotaný, ztrácela jsem se v postavách, kterých tam bylo až příliš.......asi nemám dost fantazie na tuto knihu