gabriela8591

Poslechli jsme si jako audioknížku a je perfektní, kdybych ji četla, bylo by to v některých úsecích o hodně těžší... skvěle zpracované, velmi zajímavý a smutný příběh

Pěkný smutný příběh, chvilku mi trvalo se začíst, ale člověk si rád uvědomí, že se zas tak špatně nemáme...

Perfektní :) velmi čtivé a inspirativní, pořizuji si do poličky domů!

Perfetkní, zábavná, čtivá, poučná a inspirativní. Pro milovníky cestování ideál.

Skvělá knížka! Skvělá spisovatelka! Zajimavé, napínavé a skvěle propojený příběh celé rodiny. :)

Knihu jsem si vybrala díky Čtenářské výzvě a byla to skvělá volba! Kdo má rád fantasy, tak skvělý tip (trošku podobné na styl Harryho Pottera). Pěkně zpracovaný příběh, čtivé a napínavé.

No.. jako dle začátku jsou všichni Moraváci jen samí ožrali a celkově názory na Moraváky mě dost urážely.. jako pointa asi ani žádná, prostě ztracená holka, co neví, jak si život uspořádat a je zní pak malá rajda.. ale pokud si někdo od názvu slibuje hromadu veselí, tak zas tolik toho humoru tam není.. zbytečně dlouhé a celkově slabota

Opět perfektní, autorka nezklamala :) krásně propojený a zajímavý děj

Velké zklamání, úchylka čtení až do konce se opravdu nevyplácí, protože se vlastně ani žádného konce nedočkáte... spíš jde celou dobu o léčení svého mindráku, a to většinou stejně chlastem nebo sexem. O cestováním tu opravdu moc nejde..

Přečteno téměř jedním dechem, krásný (samozřejmě místy velmi smutný/drsný) příběh..

Tak přečíst tuto knihu dalo velké úsilí... první část děs, popisování nepodstatných věcí na několik stránek a to hlavní třeba jen na stránku?!? No naštěstí posledních asi 100 stránek už bylo lepších.. ale Hobit teda určitě lepší!

Četlo se celkem dobře, ale za mě místy zbytečně dlouhé... od konce bych čekala víc

Opět spisovatelka nezklamala, krásně se čte a názvem se nenechejte odradit ;)

Nechápu ten začátek o ničem, kdy jen čekáš tu hlavní pointu... knížka mě začala bavit až asi po půlce, pak opravdu stojí za to! Takže má blbá povaha dočíst knížku se tentokrát vyplatila, ale ten začátek hodnocení hodně kazí.. :(

No na to, že je to tak známý spisovatel, jsem čekala něco lepšího.. no není to můj šalek kávy tento žanr, ale čtivé to bylo, ale jinak totální nesmysl.. no a závěr?!? Si stejně musíte domyslet -_-

Od autora to je má druhá přečtená kniha (1. byla Coco, ta byla jiného žánru, ale skvělá), zajímavá a napínavá, jen mi teda vadili občasné gramatické chyby...

Byla jsem opravdu mile překvapena, nečekala jsem, že bude kniha tak dobrá. :) až v půlce jsem zjistila, že už byl i první díl, tak snad se na něj brzo vrhnu :D kniha je navíc doplněna opravdu pěknými fotkami :)

Kdyby alespoň ten konec nějak dopadl.. čtivé to je, ale jinak nudná fikce