grafinka grafinka komentáře u knih

Pekáč buchet Pekáč buchet Kateřina Petrusová

Už dlouho se mi nestalo, že bych knihu přečetla na jeden zátah. Naprosto vynikající kniha, která se čte sama. Dobrý příběh, psaný velice zábavnou formou a já se smála od začátku skoro do konce, který mě velmi překvapil. DOPORUČUJI !!!

31.01.2017 5 z 5

Ve tvých očích Ve tvých očích Nicholas Sparks

První přečtená kniha od N. Sparkse a naprosté nadšení. Jeho styl psaní mi naprosto sedl.
Co se samého příběhu týče, velice dobře zvolený námět, skvěle vymyšlená zápletka a pro mě opravdu neskutečně nečekané rozuzlení. Doporučuji !!!

25.03.2017 5 z 5

Mladá můžeš být jen dvakrát Mladá můžeš být jen dvakrát Adena Halpern

Neskutečný příběh. Hodně čtivé a nemohla jsem odložit. I když vím, že v realitě se toto přihodit nemůže, hltala jsem každé slovo jako by mohlo. Doporučuji !

09.03.2017 5 z 5

Holka pro všechno Holka pro všechno Charlotte Roche

Naprosto souhlasím s níže uvedeným hodnocením. Naprostá ztráta času!!! Knihu jsem sice dočetla, ale jen protože mě zajímalo co se z tohohle může vyvrbit a dle očekávání : vůbec NIC !!!

08.03.2017

Rodinná hrobka Rodinná hrobka Katarina Mazetti

První díl jsem sice nečetla, ale řekla bych, že to ničemu nevadilo. Když se k němu dostanu, určitě napravím. Kniha pro mě byla neskutečně čtivá a přečetla jsem ji během pár hodin skoro jedním dechem. DOPORUČUJI !!

05.04.2017 4 z 5

Dr@hý příteli Dr@hý příteli Anne-Laure Bondoux

Já dávám jednoznačně 5* . Kniha mě dostala, ale přiznávám, že až od chvíle, kdy se začal celý příběh zamotávat. První třetinu jsem se trošku nudila. Nicméně, zbytek knihy jsem hltala a čekala na závěr, který dle mého mohl být ještě o dvě kapitoly dál, jelikož si myslím, že nejeden z čtenářů čekal na něco co vlastně nepřišlo ... Co se ale námětu a čtivosti týče - naprostá spokojenost :)

17.03.2017 5 z 5

Jsem máma Jsem máma Kristína Farkašová Tormová

Jako nastávající mamina jsem cítila potřebu si tuhle knížku přečíst a nelituji. Příběh maminy dvojčat mě pobavil a dobře se četl. Doporučuji !!!

29.03.2017 5 z 5

Jak mi Francie zachránila manželství Jak mi Francie zachránila manželství Amy Finley

Odložila jsem na stránce 212. Ke každým pár stránkám jsem se musela doslova ,,dokopat" a knihu jsem četla skoro celý měsíc. Čekala jsem alespoň pobavení při čtení zážitků o cestování a gurmánství ve Francii, bohužel příběhy pro mě byly naprosto suše napsány. Bohužel celkově mě celkově kniha velice zklamala .. :(

19.03.2017 1 z 5

Zmrzlina s příchutí záměru Zmrzlina s příchutí záměru Olga Path Štiplová

Zezačátku jsem byla touto knihou příjemně překvapená a těšila jsem se, jak ji sfouknu raz dva. Nicméně za chvíli mě začlo obtěžovat v každé druhé větě slovo Básník a pořád dokola omílané téma násilí páchaného na ženách a přitom žádné zvraty týkající se té situace. Nevadí mi ani sprostší (či drsnější) styl jakým je kniha napsána a obyčejně mě baví i knihy psané formou deníkových zápisků, ale toto mě zklamalo.

30.01.2017 2 z 5