hambra1

Miluju její knížky. Vždycky když chci vypnout a "slupnout" něco nenáročného, vím po jaké autorce sáhnout. Popelka svůj účel splnila dokonale :)

Četla jsem je poprvé a super. Jsem překvapená, jak moc se mi to líbilo.

Filmy nemám ráda. Ani jeden jsem neviděla celý. Ale knížka je bomba. Přečetla jsem ji jedním dechem a jsem nadšená.

Mám trochu smíšený dojem. Četlo se mi to hodně dobře, příběh mě zaujal, ale někdy jsem se trochu ztrácela. Někdy jsem v konverzaci postav ztrácela souvislosti, ale kupodivu mi to tak moc nevadilo. Tak nějak to k tomu tajemnu patřilo :-)

Trochu jiná Agatha a přesto stále stejně čtivá. S jejím uměním dokonale popsat postavy s jejich klady i zápory, je knížka perfektní. Moc se mi to líbilo.

Zkoušela jsem ji číst jako dítě a nedala jsem to, nějakou dobu jsem ji používala jako podložku při psaní nebo malování :-) Teď, jako dospělák, jsem ochotná přijmout spoustu nemožností, které mi dřív unikaly. Báječně jsem se bavila :-)

Bohužel musím napsat, že tohle je druhá knížka v celém mém životě, kterou jsem nedočetla. Několikrát jsem ji odložila a znovu jí dala šanci, ale nedám to. Dlouhé pasáže o Bohu, Prozřetelnosti apod. je na mě prostě moc.

Knížku jsme s dětmi četli stále dokola, naučili jsme se říkanky nazpaměť a pořád nás baví.

Četla jsem do výzvy a moc mě to nenadchlo. Na mě je tam moc technických popisů.

Na téhle knížce v naší domácí knihovně je hodně poznat, jak moc jsme ji stále dokola četli :) Děti se učily básničky a z obrázků byly nadšené.

Zpočátku jsem se do příběhu nemohla dostat, postavy se mi trochu pletly, ale stálo za to vydržet. Už od druhé čtvrtiny knihy jsem ji nemohla odložit a po přečtení mi chvíli trvalo, než jsem mohla vzít do ruky jinou. Zanechala veliký dojem.

Dokonalé. Četla jsem ji jako puberťačka veršem nepolíbená a zamilovala jsem se.

Tenhle díl miluju. Líbí se mi i ve filmové podobě, ale závěrečná bitva je v knížce milionkrát lepší než ve filmu. Brečela jsem jako želva :)

Tohle byla první knížka o Harrym, kterou jsem četla. Tak moc mě to chytlo, že jsem si sehnala všechny ostatní. Četla jsem je všechny už mnohokrát a musím říct, že pořád patří mezi mé nejoblíbenější.