HankaJosefiova komentáře u knih
Tyhle díly s Madison jsou prostě o něco horší než ty ostatní. Ale alespoň se pomalu něco začíná odkrývat.
Po dlouhé době se jednalo o knižní počinu kterého je mi líto, že skončil.
Tak nějak jsem si oba zamilovala. I to prostředí a život který je tak strašně kýčovitý, ale nelze si ho nezamilovat.
Člověk by chtěl ihned pokračování. Nemůžu se dočkat až takhle svěží Pardubická spisovatelka zase něco pustí do světa. Díky moc za to.
Spolkla jsem to jako malinu. A to že maliny mám vážně ráda.
Musím říct, že jsem od knihy čekala málo. Hlavně proto, že hodnocení tady není bůhví jaké. Chápu, že téma špatný kluk, hodná holka, je už ohrané. Ale za mě je tohle opravdu parádní, čtivá, zábavná a mladistvá kniha.
Chvílemi mě Nicole trochu štvala, ale to je na její věk asi normální. Mám silné nutkání jít zítra rovnou do knihovny pro pokračování... Je 23:00
První třetina byla fajn, reálnější a plná sexu o němž se dalo číst, druhá třetina byla už trochu víc divoká, ale kdo není úzkoprsý suchar taky to baví. Potom se to trochu omrzí, ale posledních 15 stránek to celé zachrání. Nebýt toho asi bych o této knize měla nevalné mínění.
Jako za mě jsou tyhle dvě knihy lepší než Malum. Protože obměna Brantleyho je pomalejší než s Natem. Je to opět divoký čtení a zamotaný jako blázen, ale nakonec to dává super smysl. Těším se na další čtení .
Vážně jsem si začátek knihy myslela, že jde o horší díl této série, avšak zhruba od půlky to začala být horská dráha, která poskytuje adrenalin, vášeň a spoustu impulsů k přemýšlení. A mě to nesmírně bavilo. A na konci jsem tu tři zbožňovala. Těším se na další díl jako malý dítě. A Luna je fakt krásný jméno...
Jako jo, myslím, že tohle je určitě žánr od kterého se dost dobře nedá odtrhnout. I když mě možná trochu víc bavil King s Persy, ale tohle bylo taky zatraceně dobrý.
Miluju psaní Mawera, ale tentokrát přesto, že se to četlo samo a často šlo i o velmi veselé čtení nedokáže napsat..."Jsem bez dechu". Protože nejsem, je to pouze pokračování knihy, která vlastně ani pokračování nepotřebovala.
Kniha umí říct lidem kde dělají chybu v tom že nemají peníze, ale pro většinu lidí neumí vysvětlit jak peníze lépe získávat. Logicky...protože by už autor tyto knihy nemusel publikovat.
Nejsem si jistá co o této knize napsat, byla milá a dobře se četla. Avšak moc mě neupoutala.
Neměla jsem velká očekávání, pro mě jsou bestsellery povětšinou dost nezajímavé, ale po pravdě je to první detektivní příběh co mě zaujal. Nechal mě nad ním přemýšlet.
Je to lehce čitelná romantika, kterou slupnete jako malinu. Ale za mě je to hrozně roztomilý čtení. Pro radostnou chvilku. Za jeden den přečteno.
Bylo pěkný se vrátit k prvnímu páru, který mě hned zaujal. Pokračování bylo trochu předvídatelné, ale rozhodně čtivé. Zaujala mě linka Assaila a Soly. Jsem zvědavá ne všechny rozjeté osudy.
Krásný příběh o mladické naději, ale taky šílený smůle. Byť pro mě motorkářské téma není úplně to pravé bylo to akční a vlastně asi i trochu milý. Brantleyho jsem měla radši, ale bez Beara by ten celek nebyl to pravé.
Náš malý s knížkou tak nějak roste. Pokaždé ho baví upozorňovat na něco jiného. Chodí si pro ni sám.
Vůbec mi nevadilo, že šlo o dva upíry, možná naopak. Osvěžující je linka Soly a Assaila i Xcora a Layly. Avšak nějak jsem od tohoto dílu čekala větší energii. Výbušnost.
Nevím, nějak po dočtení nejsem uspokojena tak jako u jiných dílů.
Kniha se četla lehce a první půlka byla i hodně zábavná, ale pokud jde o klasickou drama zápletku, tak jsem z toho mírně rozpačitá. A ten konec s Loganovým tátou až moc jednoduchý. A rychlý.
Pokud jde o postavit Logan mě bavil i když potom už byl skoro dost přeslazený. A Grace? Čekala jsem od možná být víc oduševnělá? Byla potom vlastně až trochu moc pokrytecká oproti začátku. Ale budiž odpuštěno