HankaL. komentáře u knih
Není to top kniha ke které by jsem se vracela, ale není ani naprostý propadák. Něco se mi líbilo, něco méně a u některých jsem se i pobavila.
Kniha nebyla špatná, ale vůbec by nevadilo kdyby skončila už po první části.
Mě se knížka líbila. Byla vtipná a přesně na letní pobavení.
Poutavé čtení, nemohla jsem se od knihy odtrhnout.
Kniha se moc táhla. Moc mě nebavila a to hlavně na začátku. Čekala jsem něco jiného.
(SPOILER) Právě dočtena. Líbilo se mi jak kniha plynula a jak byly vykresleny jednotlivé postavy. Martinu jako kamarádku by opravdu nikdo nechtěl. I když Soňa mi občas přišla jako naivka. I když jsem tušila jak kniha dopadne, tak se mi líbila. Jen překlad ze slovenštiny trochu pokulhával.
Četla jsem večer před spaním s dcerou. Díky tomu, že byly přeloženy jména i názvy měst se dceři hezky četla. Knížka o vztahu nevlastních sourozenců, hledání milovaného Pašíka a naději v jeho nalezení a společného návratu domů.
Za mě teda ne. Děj se vlekl bez nějakého zvratu, pokud by jsem neměla to nutkání vše dočítat tak by jsem knihu odložila.
I když jsem nevěděla co od knihy čekat, jsem byla mile překvapena. Oddělené odstavce se hezky četli. Kniha byla doplněna pro mě nádhernými ilustracemi. Jak je tu popisována smrt je úplný opak je všude zmiňována a vykreslena. Příběh hezky plynul a někdy jsem se usmívala a někdy skoro slza ukápla.
Silné téma, které bylo lehce a čtivě napsané. Kniha se moc dobře četla a jsem ráda, že jsem se k ní konečně dostala a přečetla ji.
Moc hezká dětská knížka, četli jsme společně dcerou. Místy jsme se i smáli a drželi Brambůrkovi palce, aby našel svoji rodinu .
Nádhený a smutný příběh. Moc hezky se četla i slza na konci ukápla.
Za mě tedy ne. Hrozně se to táhlo bez jakýchkoliv zvratů a čehokoliv zajímavého. Humor jsem tam tedy nikde nenašla.
Koupila jsem dceři, která miluje draky. Za mně by příběhy mohly být delší, ale ilustrace jsou moc hezké .
Co ten konec? Doufám, že brzy vyjde další díl a vím jak to dopadlo
Nezaujala mě a bylo dost míst kde jsem se musela i nutit ke čtení. Čekala jsem od ní něco jiného, pořád se tak unyle táhla a i ten konec byl takový nic neříkající.
Přesný název Mezi krásou a ošklivostí, někdy víc ošklivosti někdy víc krásy. Je to taková romance, neromance. Krásná knížka o tom když se setkají dva odlišní co k sobě pasují.
Příjde mi lepší než první díl. Jen mě mrzí takový trochu otevřený konec
Některé části se mi libíly, ale těch bylo pomálu. Čekala jsem od knihy něco trochu jiného.