HanzKaufmann komentáře u knih
Pokud nezijete v pralese a nezivite se jako lovec a sberac, pravdepodobne Vam obsah teto knihy bude uzitecny.
Penize hrajou dulezitou roli v nasich zivotech, prectenim teto knihy pochopite zakladni principy toho jak penize vydelat, udrzet a akumulovat.
Nechapu proc tohle neni uz davno povinna cetba.
Tohle je kniha pro lidi vsech vekovych kategorii i deti!
Vzdycky kdyz neco pouziju z teto knihy, je mi hamba.
Na pratele a zname normalni clovek techniky z teto knihy nemuze pouzivat.
Kniha je vhodna pro lidi z byznysu a politiky.
Tam je moralka do znacne miry ohnuta a techniky ktere jsou v teto knize jsou naprosto bezne.
Pro normalni lidi ani deti tato kniha neni.
Pokud jste psychopat, nemela by ve Vasi knihovne chybet.
Pokud se z nejakeho duvodu potrebujete zdokonalit v cteni neverbalni komunikace, v teto knize najdete krasne vysvetlene zaklady.
Je to skvela kniha na tema neverbalni komunikace!
Toto neni kniha pro deti, ani pro laiky!
Kapitalisticka bible... je to zaklad vsech zakladu.
Diky tomu ze jsem ji precetl celkem mlady, tak jsem si brzy “koupil” svobodu.
Pokud privedete na svet potomka, je vasim ukolem mu dat do zivota tuto knihu.
Pokud teda nechcete aby otrocil za minimalku nekde v uranovych dolech.
Tohle je kniha i pro deti!
Uz nevim kolik mi bylo, ale pri snaze porozumet teto “knize” jsem se naucil cist.
Co si pamatuju dej se odehrava na farme, jsou tam zviratka a co jsem jako dite moc ocenil tak to, ze tam bylo spousta obrazku.
Taky si pamatuju ze to byla jedina kniha kterou jsem precetl do 12 let, ale za to tak 30x.
Vic knih jsem jako dite nemel.
Toto vydani mi doporucil jeden kamarad kvuli zacatku knihy o zivote Ezopa.
Uzasna kynicka komedie z obdobi antiky.
No a bajky parada, sice se to cte pomalu, kdyz se mate hluboce zamyslet nad poselstvim kazde bajky, ale doctete se spoustu uzitecnejch zivotnich mouder.
Nektere bajky se opakujou dva a vicekrat, to ale vubec nevadi, protoze nekdy ta bajka ziska vahu az ji ctete na potreti. Haha
Doporucuji cist to s nejakou dalsi knihou.
U teto knihy jsem zvladl pouze par stranek denne.
Moje prvni kniha! Cetl jsem ji zhruba ve 12 letech.
Pamatuji si ze to ve mne rozpalilo ohen. Tenkrat jsem ale nevedel co ve mne zacalo horet.
S odstupem 15 let jsem si uvedomil co to bylo za smer.
Kazdemu ze srdce preji vlastniho Patka.
Nadprumerne inteligentni Alfa teto knize nemuze dat min nez plnej pocet.
Jste zena a tato kniha se vam vic nez jen libi?
Mate skvele predpoklady stat se milenkou Alfy, nebo jste proste jen psychopat.
Podle tohoto dotazniku se dozvite jestli je tato kniha urcena pro Vas.
Zivite se hlavou? Mate radi studia? Chteli by jste se v budoucnu zivit hlavou?
Jste kreativec? Chcete podnikat? Chcete v zivote nejakou zmenu?
Pokud jste na jednu jakoukoliv otazku odpovedeli Ano, knihu si kupte!
Kdybych mel tu moc, kazdemu paru ktery se chysta mit deti, bych dal ukolem tuhle knihu precist.
Tuhle knizku mi doporucila moje teta ktera pracuje vice jak 20let s detmi v materske skole.
Za jeji doporuceni jsem moc vdecny,
stejne tak budete vdecni Vy mne, jestli muj komentar vas presvedci knihu si koupit.
Verte nebo ne, tuhle knihu jednou zakazou.
Je v ni vic nez si muzete myslet po prvnim precteni.
Orwell je prorok!
(Tohle neni kniha pro deti)
Stava se Vam ze obcas nerozumite opacnemu pohlavi?
Pokud ano, prectete si tuto knihu.
Mechanizmy podle kterych se rozhoduji/premysli muzi a zeny jsou dost odlisne.
Pochopite ze zena je proste zena a ze muz je proste muz.
A chtit po nich cokoliv jineho, je chtit veci ktere jsou proti jejich prirozenosti.
Tato kniha to dokaze vysvetlit logicky (pro muze) a emocionalne (pro zeny) jak pochopit opacne pohlavi.
Od doby kdy jsem precetl tuto knihu a POCHOPIL, je moje byti na tomto svete zase o neco snadnejsi.
Kdyz mi bylo 18let, bylo mym snem byt obchodnik extra trida a vydelat hromadu penez.
Zeptal jsem se jedne autority v obchodu, jaka by mela byt prvni kniha kterou bych mel precist, abych si splnil svuj sen.
Jak asi chapete doporucil mi tuhle knihu.
Tato kniha odstartovala vsechno po cem jsem touzil jako mlady.
Bylo to spravne? Byl jsem stastny? Kolik penez jsem vydelal? To uz je na moji knihu...
Mate-li podobny sen jako jsem mel tehdy ja, tak je tato kniha spravna volba.
Tak za 1) tohle neni kniha pro deti
2) je nekolik rovin v kterych muzete knihu pochopit (ocenit)
Pro skolaka je to proste jen pribeh, dospely clovek v tom vidi mnohem vice.
No a pro psychology a filozofy je to P*RNO literatura.
Zaver: Tuto knihu doporucuji vsem kteri maji kus zivota za sebou.
Nectete tuto knihu moc mladi, nedocenite ji.
Stoikove a jejich “moralka” To je pro me cislo 1 v anticke literature a jeji snaze o nastaveni hodnot a pristupu k zivotu!
Premyslis jestli si tuhle knihu koupit a dostal si se tak daleko, ze ctes recenze?
Proste ji kup!