Havrnka komentáře u knih
Je hezké, když můžeme nahlédnout do naší minulosti.
Jak jinak než romantika, když se děj odehrává na divokém západě. Hezké čtení na léto.
Knihu jsem četla do výzvy. Poutavé čtení o dění v pohraničí v padesátých letech minulého století.
Zajímavý detektivní příběh s romantickými prvky. Jak typické pro Sandru Brown.
Opět nádherná kniha. Pokračování Řeky bohů odehrávající v současnosti. Strhující děj.
Ať se na mě paní Třeštíková nezlobí, ale tato kniha se jí nepovedla. Vůbec jsem se nemohla začíst. Některé stránky četla i dvakrát, protože mi nedávaly smysl.
Krásná, s nadhledem a s trochou humoru,kniha o vztazích mezi muži a ženami. Doporučuji.
Tak mě se Imitátor nelíbil. Děj mi připadal roztříštěný a nijak napínavý. Zatím nejlépe z krimipříběhů D.Cola považuji Hadrového panáka.
Hezké romantické oddechové čtení. Knihy Sandry Brown jsou čtivé všechny. Ať se jedná o romantiku nebo napětí.
Kniha se mi líbila. Prolínání minulosti s přítomností nebylo násilné a dobře do sebe zapadlo. Celkem jsem odhadla, že malý Billy nebyl manželským dítětem, jen mě překvapilo, kdo za jeho zřízením stojí. Příběh měl spád a za mě doporučuji j přečtení. Sama beru do ruky další knihu pana De La Motta.
Opět přečteno jedním dechem. Je to takové letní oddechové čtení.
Některé postřehy těchto lidí, většinou toužících po samotě, jsou zajímavé. Obdivuji jejich odvahu žít takový život. Jen tak v přírodě, bez jakéhokoliv zabezpečení.
Čtivá kniha s rychlým spádem. Krátké kapitoly tomu hodně napomáhaly. Podobný styl psaní má i spisovatel Petterson.
Z knihy jsem trochu rozpačitá. Některé pasáže byly humorné, některé odkrývaly narcistické chování hlavního hrdiny.
Ze začátku jsem se do knihy nemohla začíst. Postupně mě ale vtahovala do strhujícího příběhu. Kniha se mi nakonec moc líbila. Doporučuji k přečtení.
Knížka se mi líbila. Takový pohled do kočičí povahy a života. Při čtení mi před očima definovala celá řada koček, které prošly mým životem - kočka mojí maminky, moje vlastní i kočky dcer. Každou jsem v této knize našla. Doporučuji všem k přečtení.
Četla jsem již lepší romány. Od knihy jsem čekala lepší příběh vzhledem k tomu, že se jednalo o Knihu roku.