HDosoudilová komentáře u knih
Tato kniha mě velmi zklamala. Těšila jsem se, že se něco dozvím a poučím se, ale nastal pravý opak. Kniha mě vůbec nebavila, některé pasáže jsem i přeskočila a asi se k ní už nevrátím. Toto je typický příklad těch knih, které se pořádně nedají přečíst a jsou de facto podle mého názoru zbytečné.
Moje první zkušenost s touto autorkou a musím říct, že velmi pozitivní. Kniha se četla lehce, měla děj a celkem rychle jsem se orientovala v postavách a jejich osudech. Líbilo se mi, že je to vlastně příběh ze života nás všech. Každý si v podstatě můžeme za to, jaký život vedeme a je na nás, jestli s tím něco uděláme nebo ne.
Další skvělá oddechovka. Zhltla jsem ji za dva dny, jelikož jsem se o ní nemohla odtrhnout. Četla se skvěle, i když chvílema byl děj docela přehnaný. Ale tak už to bývá, když je člověk zoufalý.
Je to hnus, co se v tom světě děje a udivuje mě, že se statistika těchto případů neustále zvyšuje. Příběh jako takový mě zaujal, nechci před takovými případy zavírat oči. I když kapitolu s jídlem jsem fakt musela přeskočit, to jsem nezvládala. Velmi obdivuji autora, že něco takového napsal a že se nebojí o tom všem znovu a znovu mluvit... Klobouk dolů!
Další kniha s drogovou tématikou. Četla se dobře, i když místy byla celkem nudná a děj se často opakoval. Ano, chápu, že tak to u feťáků bohužel je. Možná, že na mě děj této knihy působil více než u jiných knih s touto tématikou a to právě proto, že jejím vyprávěčem byla matka drogově závislého... Doporučuji!
Nádherná kniha od které se nedá odejít. Určitě se k ní ještě několikrát vrátím..
Kniha mě naprosto uchvátila, až nemůžu uvěřit tomu, že se něco takového ve světě dělo (děje) a nikdo s tím nic nedělal. Obdivovala jsem hlavní hrdinku a neskutečně jí držela palce, občas mi i ukápla slza. Doporučuji!
Celkem zajímavá kniha, poslední ze série s Kathryn Danceovou, na kterou jsem se těšila. Musím ale říct, že Deaver má lepší knihy, takže tuto hodnotím jako takový průměr. Občas mi děj připadal trochu přehnaný, ale četla se pěkně.
Kniha, ze které jsem velmi rozpačitá... byla to moje prvvní zkušenost s tímto autorem, nemyslím si, že poslední, ale čekala jsem od ní daleko daleko víc. Asi jsem k ní ještě nedozrála... Byly příběhy, které mě bavily, jiné vůbec. Třeba se k ní vrátím za pár let a změním názor...
Úchvatná kniha! Je sice pravda, že některé pasáže mě trochu nudily, ale příběh jako takový je vážně strhující. Rozhodně Zlodějku doporučuji, čte se vážně skvěle.Určitě si ji ještě mnohokrát přečtu znovu...
Naprosto úchvatná kniha! Dost dlouho jsem ji odkládala právě díky tématu, kterým se autor zabývá, ovšem dost mile mě překvapila. Je pravda, že při čtení prvních pár stran jsem měla tendenci knihu odložit, ale jsem moc ráda, že jsem to neudělala. Kniha se četla skvěle, i když celkově se musí brát trochu s nadhledem. Velmi doporučuji!
Neprávem odsuzovaná povinná četba, která skvěle zachycuje tehdejší dobu. Čte se v podstatě sama a myslím si, že právě tato kniha dobře podporuje fantazii.
Další má oblíbená kniha od tohoto skvělého autora. Vřele doporučuji.
Moje nejoblíbenější kniha od Zoly. Strašně dobře se mi četla. A to i přesto, že to byla vlastně povinná četba k maturitě. Díky této knize jsem si oblíbila i samotného autora.
I přesto, že Zola patří k mým nejoblíbenějším autorům a právě na Nanu jsem se dost těšila, jsem naopak dost zklamaná. děj jako takový mě celkem sice bavil, ale bylo zde dost nudných pasáží a několikrát jsem chtěla knihu odložit. Dost tomu přidávalo i to, že jsem měla vydání od Omegy, které bylo plné pravopisných chyb a překlepů.
Dlouho mi trvalo než jsem se prokousala první polovinou a zorientovala se. Na doporučení jsem vydržela a děj mě nepřestával udivovat. Dost zvláštní a zajímavá kniha.
Více než recepty se mi líbí kniha jako taková.
Musím říct, že kvůli recenzím jsem k druhému dílu byla skeptická, ale opět mě kniha velmi mile překvapila. Bavila mě snad ještě víc než první díl:-) Další skvělá oddechovka.... Jediné, co mě na obou dílech štvalo, byly šílené překlepy a chyby. No a konec mě dost překvapil, čekala jsem úplně něco jiného.